reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
No cześć dziewczymy, pumi wszystko wreście bedzie ok trzymam kciuki,takie życie.U nas pogoda ładna duszno i jakieś takie małe robaczki gryzą u was też ,takie czarne.Właśnie przyszliśmy ze spacerka byliśmy u taściowej.Czekam z obiadkiem za mężem zaraz z pracy przyjdzie,czekam także za wynikami moczu i proszę Boga żeby były dobre.

Witajcie!Moje starszaki właśnie wyjechały niedawno.Przeszłam trochę z Mikim i z psem.Zajrzałam na chwilę.Idę sprzątnąć po obiedzie bo będziemy mieć gościa.

wogole nie wiem co sie dzieje na forum. :no:
Domini ma sie dobrze skoro pytacie. Oczka podobno mniej gonia - chociaz ja nie zauwazylam tego. Wprowadzalismy na probe jabluszko - ale nie smakowalo , wiec sporbowalam z mafefka- tez kiepsko. Domini nie umie buzki otworzyc tylko ssie lyzeczke :shocked2:

reklama
Pumi, Dawcio dziekuje. Zaczadowałam ze zdjecia mi dzisiaj na bb ale dawno go nie pokazywałam a ost nie mam za duzo czasu. Potrzeba tygodnia dwoch zeby dziecko nauczyc łyzeczką jesc, moj tez nie bardzo chciał otwierac i "gryźć" bo przyzwyczajony do ssania ale teraz jak widzi jak ja jem to tez buzie otwiera :D

Do góry