reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej hej, ja dziś wybieram sie na wesele koleżanki, buty noszę od rana bo sa wysokie wiec sie musze przyzwyczaić, małego o 14 zawozimy do Łodzi do dzadków o 11.30 fryzjer...
a oto kilka fotek moich pazurków

Załączniki

• DSCF1071.jpg
    DSCF1071.jpg
    263,6 KB · Wyświetleń: 18
  • DSCF1074.jpg
    DSCF1074.jpg
    223,1 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCF1066.jpg
    DSCF1066.jpg
    250 KB · Wyświetleń: 14
reklama
badanie moczu robiłam jej dwa razy Za drugim razem przemyłam juz rywanolem i ...wyniki jeszcze gorsze:no: i chyba dostała uczulenia od niego bo pisia była cała czerwona Ona nie ma białka w moczu (nie obecne) ale krwinki białe (10-15) i liczne bakteria Zamartwię się do poniedziałku

multicebionu aluni nie daję (wakacyjna przerwa) tylko D3-2krople

jadę zaraz z dziećmi do fotografa zrobić im zdjęcia do paszportu Już widzę tam Piotrka:szok:

Witam sie i ja, jestem strasznie nie wyspana bo ostatnio do Natalki trzeba wstawac co godzine w nocy i podawac jej monia bo jak nie to bedzie plakac, Basia fajnie ze Ci sie podoba zdjecie Natali w avatarze, dziekujemy.
leje i leje i znow caly dzien w domu , niewytrzymam, bo Natalia jest marudna jak w domu siedzimy:eek:

aOla niechce cie martwic ale Amelka jak miala 2 miesioce to tez miala liczne bakterie w moczu.Wiec nieczekaj do poniedzialku tylko jedz prywatnie,moze to byc zapalenie drog moczowych a z tym niemazartow.My w szpitalu bylismy bo niemogla dostawac zastrzykow w domu bo byla za mala.Lekarz ktory nas leczyl powiedzial ze te bakterie mogly dojsc do nerek i atakowac nerki,dlatego co 2 miesioce jezdzimy na kotrol do nefrologa.Nasza niunia miala bakterie z kupki jak nam tlumaczyli ze dziewczynki maja krotka cewke moczowo i dlatego bakterie szybciej moga sie zagniezdzic.Radze nieczekac sprawdz to jak najszybciej.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Pogoda znowu paskudna...............cały ranek leje...........teraz na chwile przestało ale pochmurno
My dzisiaj wstaliśmy z Olim po 10:szok:.Oli sie obudził o 7:30 zjadł mleczko........wziełm go do siebie do łóżka i sie bawilismy..............i potem przysnełam i Oli też
Joooaaa super pazurki ja we wtorek idę znowu dolewać ........tylko jeszcze nie wiem jaka końcówkę zrobię.A kokardki w butach wyprostowalłm,wystarczyło przesunąć:tak:

Ja też nie daję żadnych witamin, tylko Vigantol 1-2 krople, bo ciemiączko wolno zarasta i nie miała punktów kostnień w bioderkach...
Dusia ostatnio ma jakiś wściek na przekręcanie się w nocy :/ Muszę do niej wstawać kilka razy - przez sen się przekręca na brzuch i stęka, albo najpierw beczy a potem się przekręca - muszę ją przewracać z powrotem na plecy, wsadzić smoczka i ona automatycznie śpi :eek:

Mój ostatnio śpipo całym łożeczku...to na brzuchu, to w poprzek to na drugim koncu..ale nie muszę do niego wstawać .sam sie przekręca.Jak dobrze,że on smoka nie ciąga....nie mam problemu jak zgubi.i nie muszę wstawać w nocy

reklama
No u Dusi jest ten problem, że ona sama się z brzucha na plecy nie przekręci... A ja i tak się automatycznie budzę, jak ona zacznie stękać. U niej nie ma problemu, jak smoczek wypadnie, tylko smoczek przyspiesza zasypianie :-p

Do góry