reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Anja, To jest Baby Bjorn Active, kupiliśmy u nas w Lbn w hurtowni dzieciowej. Daliśmy 280, ale to dzięki obniżce 'po znajomości', normalnie 350 trzeba wybulić, na allegro chyba podobne ceny.... W każdym bądź razie mała jest wniebowzięta. :-D Można nosić do 12 kilo.
pandi, I tyłem i przodem można :]

Kama pewnie ze tak bo suknia jest piekna:tak: ja tez niedlugo jade do Jeleniej Gory po moja wlasnie do babeczki mejla napisalam bo na allegro juz jej nie ma tylko musze pare kilo zrzucic jutro kupie sobie Linee bo podobno sa dobre wiec moze cos tam zrzuce, bo nie moge wygladac jak parowka na slubie siostry:-D to juz desperacja:-D:-D

dzięki za podpowiedzi na temat krzesełek -Anja, na drewniane można sadzać dopiero jak dzieciak będzie super sam siedział a Tobi już chce i ja się boję na takie, a plastikowe mają regulację stopnia odchylenia całego siedzenia. Ale później...
kama, sukienka super, uwielbiam takie i do tego czerwone:tak:

dziekuje za gratulacje -przez to chodzilam dzis jakas rozkojarzona:eek:
Sylka a u nas sie zachmurzylo i dupa ani kropelki a teraz zero wiatru bezchmurne niebo i czekaj tu na deszcz:dry:fajnie ze napiszesz do Pumi bo strasznie jestem ciekawa co tam u nich:tak:a co do pracy trudna decyzja kiedy wrocic na caly etat:-(nie potrafie sie jeszcze rozstac z Kubciem na tyle godz a poza tym jak go przestane karmic (mimo ze czasami mam dosyc)to chyba bede plakac i bedzie mi brakowac tej bliskosci:zawstydzona/y:
Agne az mnie skusilas na ta bajke musze sie wybrac:-pa fotka sliczna!:-)
Pandi ja krzeselka jeszcze nie mam ale mam w planach kupic:tak:a te suwaczki masz genialne -bardzo mi sie podobaja!!:-)
Nutka zapewniam Cie ze ja Twoim ciachem bym nie pogardzila:tak:
Dziubus jak milo ze o mnie myslisz:zawstydzona/y:tez bym chciala byc juz po slubie jak Wy niedlugo:tak:te przygotowania mnie przerazaja:shocked2:
Pam a w czym problem ??my tez mielismy w planach KArpacz i to we wrzesniu:sorry:ale jednak gdzies blizej naj jeziorko sie wybierzemy;-)a KArkonosze maja ladne szlaki -nawet na wozki daja rade;-)mniej polecalabym szklarska porebe....
Esti jaka Ty jestes zdolniacha z tymi fotkami -zazdroszcze tez chcualabym tak umiec;-)Mili bardzo podoba mi sie zdjecie Natalci ktore masz w avatarze -ta opaska jest mega :-)a ta Linea ma super sklad -w sensie wszytsko ma co inne pojedyncze preparaty wiec jak Ci sie sprawdzi koniecznie powiedz czy warte polecenia:tak:KAma sukienunia jest piekna!!!!!:tak:

no poczytalam wypasionego posta walnelam teraz ide lulac bo mialam ciezki dzien:sorry:do juterka !!!

Kama bąbowo bedziesz w niej wyglądać jest sliczna.Za nami mało spokojna noc mała się wierciła,i już sie wyspała.Dobrze ze mąż jest w domu wstawalismy na przemian do małej wiec niejestem aż taka zmeczona.My mamy krzesełeczko drewniane po starszej córci jak małą kłade to podusiami obkładam po bokach bo jeszcze sama nie siedzi i na boki leci.Miłego dnia wam życze wszystkim.

witajce z rana, moja już śpiewa, aż uszy pękają!!
Kama, śłiczna ta sukienka, spokojnie mozesz w takiej iść!!
ehh, miałam tyle napsać i zapomniałam znowuż...

dziewczyny ile dajecie kropelek CebionMulti dziennie??

reklama
Do góry