reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wiesz gdybym nie miała toxo to by mi nie było w głowie nakręcanie. Ale niestety ją mam i muszę wiedzieć co i jak.
Ale masz rację, może ja też za dużo czytam o tym i się negatywnie nastawiam. Muszę to zmienić....

hej Kobitki
Witam Netty5 i gratuluje dwoch bijacych serduszek pod serduszkiem;-)
Myszorka nieprzejuj sie , ja tez tak mam, czasami rycze jak nie wiem z jakiegos nawet mi nie znanego powodu... wtedy problem jest dla mnie pogromny, a na nastepny dzien okazuje sie, ze tak naprawde to nie wiem o co mi chodzilo...
dzis zauwazylam, ze jak mam sie o co wkurzyc to sobie wmawiam, ze nie moge, bo dzidzia sie denerwuje i mi przechodzi- paradoks- ale kto tu zrozumie nas?!
Ewa_adu glowa do gory, Dzidzia bedzie zdrowa i szczesliwa.... z Juleczka tez juz bedzie tylko lepiej, tylko trzeba wierzyc.... mnie dzis dziwnie brzusio boli, kluje mnie u dolu... oczywiscie spalam przez dzien...:tak: ale za to duzo jem i co chwile mnie ssie, mam nadzieje, ze teraz cos przybiore na wadze....

ewa_adu odsyłam do fajnego artykułu http://www.maluchy.pl/artykul/157 a jutro porozmawiam z mężem co i jak z tą toksoplazmozą a jak sie nia zaraziłaś przed czy w trakcie jaki masz obecnie współczynnik???????

Ewa_adu wlasnie patrzylam na zdjecia twojej Juleczki, ale Ona sliczniutka:tak:
jest tez tam Twoje zdjecie i jak sie nie myle robione w Miedzyzdrojach?!
to uwazajcie na siebie i wypoczywajcie pod ta Warszawa... bedziemy tu czekac przez te dwa tygodnie, jak bedziesz miala mozliwosc to napiszc o tam u was i jak tam Maluszek w brzuszku..;-)

reklama
Witam wszystkich !!! Wznosze toast za konczace sie tygodnie i drugi za zaczynajace sie !!!:-) Ja od jutra wchodze w 18tc. i mam nadzieje poczuc w koncu ruchy moich dzidzi.Szczerze mowiac wczoraj mialam okropny wieczor i cala noc (poklocilam sie z moim mezczyzna) ale dzisiaj jest nowy dzien i nawet swieci sloneczko wiec jest ok i czas na spacerek. PA PA. Do pozniej.

Do góry