reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam;-)
u mnie ladny dzisn, chyba zapowiada sie na upal... i tak nie zamierzam narazie nigdzie wychodzic.... nie moglam spac w nocy, nie wiem dlaczego... wogole mam takie dziwne sny.... Pumi wiec sie nie przejmuj swoim, bo sie sni, ze "kocham" sie z wszystkimi znajomymi... wszedzie... super... nie ma co, ale ze mnie udana Mamuska:-D

reklama
Czesc Wszystkim.
Wróciłam :) I sie troszke naczytałam...:-D
Przede wszystkim Netty- ale super, bedziesz miała bliźniaczki....Bomba!!!!GRATULUJE
Dziewczyny wiem, że temat chorób jest nieunikniony. Tak to jest,że lepiej wiedziec czego sie mozna spodziewac niż później byc zaskoczonym jeszcze bardziej.
Ja na przykład bardzo duzo czytam o różnych dolegliwosciach- mniejszych lub wiekszych.
Chce wiedziec jakie sa prawidłowe wyniki a jakie nieprawidłowe i czytam tez po to,żeby pozniej moc wypytac sie lekarza o wiecej szczegółow i poprosic o wiecej badan. To niejest panika ale raczej dmuchanie na zimne.
Ale rozumiem też,że jak sie juz zacznie ten temat to robi sie smutno...:-(
Wczoraj naprzykład zaczelam czytac co sie moze stac jak ciezarka jest chora- ma grypę, kaszel, katar...Bo sama ledwo mówię, chyba to krtan....
Dziewczyny- czy ktoras z was widziała moze w Polsce takie składane wanienki co nam wtedy Pumi "zapodała"...Jesli tak to podajcie prosze linka. Chciałabym sprezentowac....
Trzymajcie sie mamuski i dzieciaczki...

A u mnie taka sobie pogoda, rano grzmiało, ale burza nie doszła. Wczoraj mialam teściów na obiedzie, upiekłam pierwsze ciasto w moim zyciu -babke piaskowa:) udała sie i byla bardzo smaczna:) Ja juz jestem pewna tego ze moja marysia sie juz rusza, takie fajne smyrnięcia.
Wczoraj tez miałam taki dziwny dzien, nic mi sie nie chcialo, na cos miałam ochote ale kompletnie nie wiedziałam na co, wkorzałam sie na siebie i na adasia bez powodu, a przeciez wczoraj był super dzien. Ja nic dla mojej małej nie kupuje ,poniewaz siostra adasia mieszka z francji ma 2 2 dzieciaczkow i juz nam nazbierała tego wszystkiego, tylko wozeczek i łózeczko..ale tak szczerze mówiac to pokupiła bym troszke tak dla własnej przyjemnosci, ale jeszcze nie teraz moze w grudniu, buziole:*

a mi sie nic nie chce..... miala przyjsc do mnie kolezanka ale nie wiem czy chce sie z nia widziec- nie chce mi sie gadac- dziwna ostatnio jestem....
ide chyba poczytac ksiazke bo nie wiem co robic.....

Ojej Mili ja chcialabym u siebie paskudna pogode... hihihi
ale zle syypiam, znowu w nocy budze sie czesto....
jejku nie wiem co robic;/ nudy, a nic mi sie konkretnego nie chce robic....

Dzidzia niemartw sie ja tez w nocy nie moge spac a nadodatak moj maz ma teraz nocki i spie sama , okropienstwo. Ja tez siedze i sie zamulam i tak codziennie to samo. Jakis ponury ten dzien i do d...:no:

witajcie :-)
ledwo siadłam do kompa, teściowa się pojawiła i wybełkotała czy nie za długo przesiaduje przed kompem- wrrrr ledwo wróciła a juz mnie wqrwia
Wczoraj z kolezankami wybrałam się na zakupy, nie mogłam sie powstrzymac jak weszlam do dziecięcego sklepiku. Kupiłam sukieneczkę, pajacyka, 2xbody, 2xskarpeteczki po prostu cudo :-) i wszystko w kolorze różowym :-D
Najbardziej obawiałam się reakcji mamy i men' sza :-), ale jak zobaczyli te cuda to wymiękli ... nie dziwie sie wcale, aj jak kupowałam to sie poryczałam :-)

zgadzam sie z Toba... przeszlabym sie na spacer, ale sama sie boje... przed blokiem nie siade, bo omijam sasiadki, ktore sie patrza na moj brzuszek:tak:
a co spania.. to ja sie sama... jeszcze nie mieszkam u Daniela, wiec brakuje mi tego bardzo, ale jak juz spie, to mi przeszkadza, bo nie ma to jak samemu sie ulozyc i wyspac,a ja chyba dzialam na Niego jak magnes, tzn. spycha mnie z lozka is ie do mnie tuli we snie... chociaz jak jestem w ciazy to chyba podswiadomie czuje, ze musi na mnie uwazac i tak bardzo mnie nie pcha:-D bez skojarzen!!! jejku jak ja chcialabym burze...

reklama
Do góry