reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Sylka to taki miś co emituje bicie serca i jak dzidzius płacze to serduszko zaczyna bic i wtedy dzidzia mysli, ze to serduszko mamy (pamieta jeszcze z brzuszka, bicie serducha mamusi) i sie uspokaja.

reklama
no szkoda ze nie mogłam go zobaczyć. :-(
Ale swoja drogą bardzo przydatny wynalazek:tak::tak::tak:
tak samo dzidzia lubi być ciasno związana a rożku, tzn tak żeby mogła oddychać hihih
bo w tedy czuje jakby byłą w brzuszku mamy a tam przecież było ciasno:-D
i jeszcze jak dzidzia płacze to pomaga czasami poklepywanie dzidzi po plecakach ale bardzo delikatnie i miarowo, bo jak było w brzuszku to miło puls mamy pod pleckami. coś w stylu tego misia:nerd:

a a lbiniec naszukałam się tych fotelików do CAUSALPLAY S6. ale nigdzie nie znalazłam , żeby maxi cosi pasował do tego wózka. za to ten rozkładany prima play pasuje i do tego i do mutsy.

a do maxi cosi pasuje od groma, do wyboru do koloru: Jooger, Citi Elite, Maxi, Taxi, Quinny, Mutsy, xlander, Teutonia, Emmaljunga, Husk I'coo, Baby Welt, ABC designe i pewnie jeszcze by się coś znalazło;-)

Kupiłam dzisiaj gazete Dziecko zapkupy i tam jest napisane,ze mozna zamątowac fotelik ale wczesniej trzeba zamątowac na stelazu adapter do Maxi Cosi.

si, tylko trzeba dokupic adapter jak do kazdego wózka (oprocz Maxi Cosi), ale jutro zadzwonie jeszcze do dystrybutora i sie dowiem.

Oj kochana to sie dowiedz,:tak::tak::tak::tak: ale wszystko dokładnie na jaki stelaż się kupuje te adaptery, czy może są wszystkie do maxi cosi takie same
no bo już się najarałam:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

bo ja bym chciała ten wózek a jak sprawdzałam w testach to maxi jest najlepszy, nie mówiąc o tym baby zero lub prima play

Sylka- ja nie spie bo u mnie po 18 dopiero. Podczytuje was ale w tym temacie wozkow i fotelikow w Polsce nie mam zbyt duzo do powiedzenia. U nas sa inne firmy i dlatego.
Nudzi mi sie potwornie- Pawcio dzwonil ze zostaje dluzej w pracy bo robi reszte mebli kuchennych do pensylwani bo skoro mamy juz cale wyposazenie i lodowke to mozna dopasowac reszte mebli.
hmmm- chyba po raz tysieczny poczytam dzidziowe gazety.

reklama
Czesc.
Pumi- to,że Ci brzuszek nie twardnieje to bardzo dobrze:-)
Ja dzis znowu na noc sama zostane:-(Maz przyjmuje w pracy goscia ze stanow i nie wraca na noc bo nie chce jezdzic po nocach po polsce.
A ja zwiekszyłam dawke fenoterolu- 6x1/2 tabletki dziennie. W czwartek ide do gina, poprosze go o KTG bo jeszcze nie mialam robionego i wtedy zobaczymy co co bedzie dalej:-(

Do góry