reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki Sylka dobrze wiedzieć:-)może się jednak skuszę?Ale zawsze można kupić jakby co, a tak z ciekawości to jaka jest cena tego nawilżacza firmy Climatik?
A dziewczyny i uważałabym z tym olejkiem lawendowym w ciąży,............. bo wywołuje skurcze tak jak geraniowy.
A olejki te za5, 6 zł to syntetyczne, polecam jedną firmę doktor BELTER, są dostępne w Herbapolu
A kadzidełka są w ogóle nie wskazane do palenia a ni nam ani tym bardziej dzidziom, bo te nasze polskie po 4, 5 nawet po 10 zł zawierają składniki toksyczne, które wydzielają się podczas palenia.Jedynie dopuszczalne są te prawdziwe indyjskie, ale w Polsce ciężko je dostać............kosztują takie ok 30 zł są bezpieczne dla nas.A dzieciom są też nie wskazane
Przeszłam szkolenie z aromaterapii więc wiem o czym "mówię"

reklama
Cena jest rewelacja, ale chodzi mi o jakość Drewex jet dobry, ale nie wiem czy welur jest dobry dla dzidzi i czy dobrze grzeje.Zazwyczaj każdy używa polarowych..............podoba mi się żólty:-)

Esti ja mam coś podobnego do wózeczka kocyk+ podusia ale nie z drewexu.:no::no: jest bardzo milusi i mnie osobiście sie podoba:tak::tak: ale słyszałam opinie, ze kurz i roztocza się tam kłębią.
Ale tak naprawdę to gdzie ich nie ma i na dodatek istnieją pralki a jak nie to przyjdzie wymoczyć pazurki hihihi

dzisiaj byłam w sklepie przydybać CASALPLAY S6 hihi. wyciągnęłam męża i o dziwo mojemu bardziej podoba się xlander a mnie nie. jakoś juz nie mogę na niego patrzeć. :no::no::no::baffled:
niby wózek kupię dopiero po porodzie ale już muszę podjąć decyzję bo musi do niego pasować fotelik samochodowy. ale jeszcze coś przemawia na CAUSALEM, bo xlanderów już nie ma zielonych u dystrybutora. został jedynie pomarańczowy, ohydny
więc chyba zostanie CAUSALPLAY, zreszta małą różnica w cenie jeśli chodzi o spacerówki, bo z gondolą to już CAULAPLAY jest o wiele droższy. A ja nadal sie upieram nie kupować gondolki

Esti welur na bank nie jest tak ciepły jak polarek.:no::no:
ja ten komplecik kupiłam z myślą o wiośnie a nie zimie. na zimę planuję polarek i jeszcze bawełniczka pod spód ale nie wiem czy to nie przesada. tylko skąd ja mam wiedzieć czy dziecku nie jest zimno?:confused::confused:

reklama
ja też lęk odczuwam, bo mężuś na nockę poszedł i sam siedzę.:-:)-(
nie pozwolił mi nic robić a ja mam kilka ciuszków do prania ręcznego i co mam zrobić. dzisiaj na raty odkurzałam dywan, i połowę zostawiłam na jutro:baffled:, bo tak sie za każdym razem męczę, ze szok:szok::szok:.
zresztą dzisiaj dzidzia nie dawała mi nic dzisiaj zrobić jakoś się rozciąga w poprzek i boli mnie każdy mięsień wewnątrz. trudno to opisać, ale od kilku dni układa mi sie po prawej stroni i już zdrętwiała mam całą skórę w tym miejscu i ścianki macicy nawet czuje, powaga:tak::tak:

Do góry