reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

OLA 006w.JPG KUCHNIA OTWARTA

OLA 007w.JPG SALON

OLA 008w.JPG POKóJ KORNELKI

OLA 013w.JPG łAZIENKA

WRESZCIE OBIECANE ZDJęCIA

reklama
Myszorka dla mnie bomoba!!!!

a szczególnie te meble w salonie i kuchnia tez piękną jedynie do wymiany mikrofala ale to już nie duży wydatek

a gdzie sypialnia????????

hej ciotki, widzę, że na tapecie wózki CASUALPLAY S4, i S6 :-) dość dużo osób z moich znajomych ostatnimi czasy jeździ "Casumi" i bardo je chwalą. Czasem mam możliwość popchać takie i powiem wam, że jak dla mnie rewelacja. Ale polecałabym do wózka gondole, są wygodniejsze dla dziecka od fotelika.

myszorka super mieszkanko, mi najbardziej podoba się salon:tak:

no a gdzie ciocia Pumi się podziewa.
Pozdrawiamy Masiek i Leon już na 100%:-)

Pospałam godzinke...i czuje sie gorzej niz wczesniej!Normalnie strach sie bac :-)
Wracam do lozka...Jakas drazliwa jestem.Bylam zlosliwa dla mamuni mojej i ona sie oburzyla i nie chce juz dzisiaj ze mna gadac :-D Ja niechcacy...naprawde!No trudno...do jutra jej przejdzie!

Cześć :-)
No i kurcze przegapiłam 666 stronę naszych postów, a tak bardzo chciałam się wpisać... ;-P
Co do tych 3kołowych wózków, to faktycznie nadają się tylko na równe i odśnieżone tereny, choć jak się przednie kółko zablokuje, to podobno nawet dobrze się jeździ... Znajomego ostatnio spotkaliśmy z tym maxi cosi 3kołowym, zadowolony był, po 2 latach użytkowania... Wózek kupimy dopiero w styczniu i mam nadzieję, że do tej pory już się zdecydujemy na coś :-D A w grudniu koniecznie i bez gadania fotelik do samochodu. Będzie potrzebny jako pierwszy przecież ^^
Wiecie co, nie wiem co się dzieje, ale parę razy dziennie podczas chodzenia drętwieje mi cała prawa noga... I tylko prawa. Nagle robi się taka ciężka, jakby z waty i trwa to parę sekund. Muszę się zatrzymywać i przeczekać. ;<

reklama
Hej, ja właśnie robię obiadek...............:-p
Myszorka mieszkanie super, najbardziej podoba mi się łazienka i kuchnia:tak:, a kolory w całym domku super, takie żywe
Agnie jeśli Ci dretwieją ręce lub nogi to należy się skonsultować z lekarzem , tak przynajmniej nam mówiły położne

Do góry