reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jooaaa brawo!!!!! fajnie wszystko widac!!!!! i znowu mnie naszly watpliwosci co do plci mojego mieszkanca brzusia.
wczoraj nic dla malej nie kupilam bo bylam z przyjaciolka przy ktorej mam zakaz kupowania bo uwaza ze przesadzam. Ale kupilam cos dla mnie po ciazy. zaraz moge wstawic fotki ale poki co to wlasnie z kotkiem robimy przymiarke poscieli do lozczeka. przesieradla nie zalozylam- bedzie zielone

Załączniki

• Picture 708.jpg
    Picture 708.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 39
  • Picture 709.jpg
    Picture 709.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Pumi, ale sliczne! ile u Was takie prześcieradełko kosztuje? skusiłabym sie na takie cos:p
A u Was tez mozna robic napewno usg 3d, wtedy juz na 1001% jestes pewny co do płci:)

Czesc Mamusie.
Mam ogromną prośbę do tych, ktore mieszkają poza granicami PL. Żeby sie dowiedziały, o ile to możliwe ile kosztują wózki BUGABOO.
Słuchajcie dzisiaj go widziałam i sie zakochałam. Zajżyjcie TUTAJ. Jezeli coś bedziecie wiedziec to pliz piszcie do mnie na PW.

Joooaaa ja osobiście byłam na USG w ciąży 3 razy.Za każdym razem na 4D.I dopiero w 33tc malutka się ułożyła tak,że można było stwierdzic na 100% jakiej jest płci!Wcześniej się przekręcała pupą albo pępowina jej się plątała między nogami...I nie dało się zobaczyć!Także za 3 razem jak byłam to zaglądaliśmy z lekarzem 3 razy i już naprawdę nawet laik może stwierdzić bez najmniejszych wątpliwości,że to dziewczyna jest :tak:
Pumi cudny kącik dla maleńkiej!Normalnie przeuroczy!Ja właśnie ze względu na kota nie skręcam na razie łóżeczka.Mam wypraną,wyprasowaną i ubraną pościel.Gotową już do wyciągnięcia.Zakupiony jest gryczano-kokosowy materacyk.Ponoć są najlepsze...I łóżeczko stoi i czeka na swój czas bo wiem,że mój kochany kotek by w nim od razu zamieszkał tak jak to uczynił z wózkiem :-D No i właśnie mi też brakuje prześcieradła!Trzeba się będzie w końcu wybrać i kupić...
W tej chwili w kuchni stoi ogołocona kuchenka,zlew i lodówka.I nie ma nic poza tym.Wszystkie garnki i inne tego typu przedmioty urzytku kuchennego są złożone w salonie.Część w pokoiku dziecka czyli naszej sypialni...Ale idzie chłopak jak burza!Muszę go pochwalić!Tylko ciii...żeby mu zapał do pracy nie przeszedł :-)

Jooaa- podoba cie sie? to sie ciesze.
posiel ( bamper, kolderka, firaneczka na okno, falbana pod materac, pojemnik na pieluchy) kosztowala mnie 180$ i dokupilam 3 zielone przesieradla w cenie 14 $ za jedno. To niebieskie w chmurki - to materac ( jeszcze w folii bo rozpakuje dopiero w styczniu) .
Slyszalam ze 3d usg mozna prywatnie wykonac. Pocieszeniem jest fakt- ze tu usg wykonuje jedynie technik odslugi tego urzadzenia a nie lekarz ginekolog i ryzyko pomylki jest minimlane. Oni sa przeszkoleni tylko do tego i plec moga tez rozroznic na podstawie ukladu kosci i czegos tam jeszcze- ale ryzyko zawsze istnieje.
Wklejam bluzki, ktore kupilam juz po ciazy bo mi wpadly w oko

Załączniki

• bluzka.jpg
    bluzka.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 33
  • bl.jpg
    bl.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 29
Albi, moja siostra miala ten wozek(mieszka w US), fajny w stanach na ich proste drogi, przyjechala do Polski i malo co ze wscieklosci go nie pomalala, wygladaj super ale so do d... i bardzo niewygodne dla dziecka, mala jej sie darla jak oparzona, bardzo malo miejsca na nozki i raczki, ogranicza ruchowo.designerski jest ale ODRADZAM:no::no::no::no::no::no::no::no:
czeu nie emmanjungla???

Czy wy w ogóle widzicie ile mi dni do terminu zostało?!A jeszcze doktorek mówił,że wcześniej się rozdwoję!Kiedy to zleciało?!Dopiero co sie dowiedziałam,że będę miała dzidzie a tu już rozwiązanie!Niesamowite....A wydawało się,że mamy tak duuuuużo czasu!

Albiniec-rok, 2 lata temu byl szal na te wozki. Na Manhattanie nie bylo innego tylko te.Moi znajomi maja i super sie go prowadzi i jest lekki. Ma jeden mankament- nie da sie go do konca zlozyc i kolezanki ktore poruszaja sie autobusami narzekaja i kupuja drugi wozek.Tu w autobusie nie wolno miec rozlozonego wozka. Ma byc zlozony i dziecko na rekach. Cena to od 600- do 800$ zalezy w ktorym sklepie. Moja szwagierka wlasnie kupuje taki dla Ani a braciszek bedzie stal na specjalnej podnozce na kolkch ktora sie montuje za wozkiem

Pumi kącik Dominiczki jest śliczny, taki świeży i przytulny:-)Widać, że dla kotka też się spodobał
Ja też mam materacyk gryczano-kokosowy.Tylko trzeba pamięta, ze na razie dziecko śpi na kokosowej stronie, a już jak będzie wstawać na nózki to na gryczaną przewracamy.
A ja nic nie kupiłam w Jysku:-(, bo było zamknięte!!!!!!!!!!!!!!!Do 19 tlko a niedawno było do 20:00.Ale si wściekłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale przynajmniej zrobiłam zakupy w supermarkecie obok
Będę jadła na kolację serek pleśniowy:-p:-p.Obtoczę w jajku, bułce tartej na patelnię, do tego borówki i winko by pasowało ale muszę się pocieszyć sokiem z czarnej porzeczki:-p:-p

reklama
Pumi dzieki za odp.
Anja78 Emmanjungla, jest genialna ale ja potrzebuje wozka, wyczynowego, lekkiego i takiego, ktory sie składa i zajmuje mało miejsca. Koleś nam dzisiaj go pokazywał, jak sie go składa i jak on wyglada i nam do naczej Corolli pasuje. Ja mam jeszcze owczarka niemieckiego a my czesto z Markiem jeździmi. Nad morze można go złożyc na dwa koła i jeździc po plaży, co nam bardzo odpowiada, bo tylko tam spedzamy urlopy. Nie koniecznie na PL morzem ale ogolnie nad morzem.
Czemu wyczynowy i lekki?? Ja mieszkam na Starym mieście w Wawie. Tuz przy rynku, wiec żeby zejsc na dół do parku, mam do pokonania ogromną ilość schodów. Emmaljungla to najciezszy wozek, składa sie go ale dalej ma dość duze wymiary. Quinny niestety cholernik sie psuje a Marek powiedział, ze za cholere nie chce 3 kołowca.

Do góry