reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dużą zaletą tego wózka jest ot,że jest długi pod nózkami bobasa i nawet dużemu dziecku nózki nie wiszą tylko mją oparcie, jak zaśnie to będą oparte a nie wisiały:tak::tak:
Chociaż ja bym za wózek tyle nie dała...........
Ale to już każdego sprawa ile chce przeznaczyć
A ja kupiłam z TT butelkę 160 i 250 , smoczki były w butelce i dwa smoczki uspokajające błękitne:-)

reklama
Esti dzięks , każda opinia jest dla mnie ważna.:tak::tak::tak:

może ten z 6 kołami nie jest taki zły.:confused::confused:
co prawda mam zaklepany fotelik maxi cosi, ale dopiero jak inne dziecko z niego wyrośnie, i do tego miał być x lander lub quinny lub mutsy

a jak nie zdąży to kupie inny i do tego inny wózek.

dobra spadam do łózia.
ale jeszcze chętnie poczytam jakie te buteleczki trzeba kupić

dobrej nocki

ale obydwie pojemności trzeba kupić :confused:,
czy na razie tylko tę mniejszą bo będzie sie karmić
a i le płaciłaś za butelkę, bo ja na allegro znalazła, 2 sztuki 160 ml pojemności za 27 zeta, to drogo?

Dzien dobry.

Sylka- ta druga wersja zdecydowanie bardziej mi sie podoba.. Super jest ten wozek. Na tych 3 kolach to nie bardzo;-)Poza tym- tez słyszałm,że sa malo stabilne i mało skretne....Ale to kwestia gustu i upodobań..
Co do butelek- to ja mam 1 z AVENT a druga jakis inny brytyjski wynalazek- kolezanka mi przywiozła z wysp. Podobno super- ma kształ piersi i ma podwojna powłokę...Nie pamietam jakiej firmy. Ale sprawdze w domu i dam Wam znac

O Rany...co tu takie pustki....????????
Wlasnie poczytałam sobie na forum o porodach...az mi sie słabo zrobiło....
To jest jazda bez trzymanki....
z jednej strony mam to zaswiadczenie o cesarce ale z drugiej- boje sie jej chyba bardziej niz naturalnego...

właśnie straszliwe pustki.
pewnie dziewczyny już hulają na zakupach.:tak::tak:

jazda bez trzymanki to w moim mniemaniu na lekkim haju:szok::szok::szok:
tez się boje zwłaszcza, że śniło mi sie dzisiaj , ze mój mały Krzyś waży już 4 kilo a to jeszcze 2,5 miesiąca zostało.:nerd:

a tak w ogóle to dzisiaj jestem padnięta. czuje się jakbym dostała w głowę, i katar straszliwy mam. a jeszce wieczorem na szkolenie w dziedzinie przewijania laki hihihi

reklama
Sylka- o kurcze- szkolenie- a certyfikat dostaniesz ?;-)
no laski nic nie pisza bo chyba rzeczywiscie ogarnal je szał zakupów albo co niektore jeszcze spia- leniuchy :-D

Do góry