reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ok juz jestem pewna na 100%, zgadzam sie z MoMI, laktator tylko medeli, a jezeli chce sie karmic piersia a tylko sporadycznie uzywac butelki to TT sa super!
wlasnie wrocilismy z Ikei, uffff wszystko kupione! nawet nadprogramowo,
teraz Luki bedzie skrecal.
Zrobie foty jak wszystko bedzie na glans
:-):-):-):-)

chodzi o ten
CASUALPLAY S4 spacerowy+ fotelik BABY ZERO
moz-screenshot-1.jpg

casualplayS4-07_1.jpg

lub ten:
CASUALPLAY S4 spacerowy + fotelik PRIMA EASY

s4_8.jpg

to jest ten z rozkładanym fotelikiem na płask. oczywiście kolor do wyboru.​

a firmę buteleczek sobie zapiszę
moz-screenshot.jpg

Sylka, sorry ale uwazam ,ze ten wozek nie jest na POlskie drogi i chodniki, nie wyglada zbyt stabilnie:no:
3kolowe sprawdzaja sie na chodnikach w skandynawi czy holandii ale nie w polandzie:baffled:zamordujesz sie, mowie to z doswiadczenia kolezanek ktore takowe zakupily a pote szybko probowaly je sprzedac na allegro:dry:

no właśnie się zastanawiam, :confused::confused::confused:
bo wygląda fajnie a kółko niby 3 ma podwójne:tak:.
co prawda nie zamierzam wyjeżdżać na piesze wycieczki po naszych chodnikach, jedynie do lasku po równym chodniku lub asfalcie, ale nie wiem jak się spisze w lesie,
jak myślicie?

a co do tych butelek TT to jakie pojemności 160 czy 250 no i smoczki uspokajające, czy coś jeszcze z takiego asortymentu?

no i są duże koła,
bo ktoś pisał, ze na śniegi to tylko duże.:tak:

też nie przepadam za 3 kołowymi, ale jakoś mi sie spodobał:sorry2:
zaraz sprawdzę te 4 kółka hihihi

reklama
OOOOOOOO!TEn to świetny, od razu widać,że solidny, a mój wózek ma 8 kół:-D
A 3 kołowym w lesie to na pewno nie pojeździsz.Chodzi o to,że jet nierównomiernie rozłożona siła, wystarczy nieuwaga i z krawężnika może polecieć wózek do boku.A jak Was zasypie to na śniegu nie poradzisz.Koleżanka miała i była b. niezadowolona
To moje zdanie, skoro się pytasz.

Do góry