reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziękuję Pandorax!Widzę dziewczeta,że w końcu [p Was tez widać,że to już tuż tuż... :tak: Ślicznie wyglądasz Pandorax!I miło,że chociaż Ty zorganizowałaś tą imprezkę...No nic...ja po kolei umawiam koleżanki i dzięki temu mam weekendy całkiem zajęte :happy2:

W ogóle doktorek umówił się ze mną na USG na sobote na...7:20 rano!Ale ja już tak chciałam bardzo!Ponoć to dziewczynkom się tak spieszy na świat a chłopcy wolą przychodzić póżniej...No tak oczywiście...Ty tylko my-kobitki w gorącej wodzie kąpane! :tak: Ale to wszystko przesądy a ja chcę wiedzieć czy będę miała córcię czy synka!Trzymajcie kciuki!Chociaż przez sen bo o wstawanie o 7:20 nikogo prosic ie zamierzam hihi! :-D Żeby maleństwo sie nie poprzekręcało tym razem!Nie mogę sie doczekać...No i juz sie stresuję ale to normalne :-DLiczyłam na to,że jednak będę mogła zostać tu z Wami bo sie zadomowiłam :tak: To forum uzależnia-to świeta prawda...

reklama
Robie dzisiaj porzadek w ciuszkach dzidziowych....malenkich czapeczek mam 11 par.....skarpeteczek tez 11...jakie one slodkie!i tak siedze i ukladam.Mam tego mnostwo!Zeby tylko nikt mi juz w prezencie nie przynosil bo bede musiala przebierac malenstwo 3 razy dziennie :happy2: dobrze,ze nic nie kupowalam prawie...oczywiscie nie zawsze moglam sie powstrzymac :happy2: ale teraz na pewno juz nic nie kupie.Jeszcze tylko kombinezonik!

uzaleznia uzaleznia, moja niunia miala wczoraj spokojny dzien bardzo malo kopala:zawstydzona/y:a ja oczywiscie zaczynam schizowac,ze moze spiac na boku ja usickam jakos bo zawsze na brzuchu z boku troche tez sie lezy:-(ale widocznie zyje swoim wlasnym zyciem jeden dzie ma bardziej energetyczny, inny spiaco-relaujacy. dzis mi sie porod snil:no::no::no::no::no::no:

Anja- Twoja dzidzia po prostu wczoraj odpoczywała, nie schizuj, tak jest- czasem dzidzia jest ruchliwa a czasem spokojna...Ale rozumiem Cie, bo sama tak sie zachwuje- zamartwiam sie na zapas, niepotrzebnie;-)
Szczypawko- ale fajnie,że masz tyle ciuszkow, ze dostałas od innych. Ja niestety musze liczyc sama na siebie...jak nie kupoie to na pewno nic nie dostane...
Tzn po urodzeniu na pewno cos sie skapnie ale poki co-musze myslec o tym,żeby dziecko w cos ubrac po porodzie

skarpeteczki musze pryznac sama nabylam :happy2: ale przysiegam-nie wiedzialam,ze jest ich tyle!zreszta na rzeczy po moim malenstwie juz sa nastepni chetni :tak: Moja ukochana przyjaciolka i kuzynka takze zaszla w ciazy.1 trymestr u niej leci....ale ktory tydzien? moze 10? w kazdym razie juz "zamówiła" za małe ubranka...To ja jej powiem żeby nic nie kupowała! Ja też mam w większości po znajomych maluszkach :tak:

Nanina na gimnastykę przedporodową to się nie chce iść ale na rowerek to a i owszem,co?:-) Nie strasz mnie,że miejsc nie ma!A gdzie się chciałaś zapisać bo ja też 3 dni dzwonię i się dodzwonic nie mogę :szok: To żeby mi nie powiedzieli tego samego!-O ile dobrze pamiętam jesteś z Wrocławia?

szczypawka mój Piotruś jest grudniowy tak samo jak 7letni syn mojej siostry Teraz chdzi do pierwszej klasy płynnie czyta i liczy Pani w szkole powiedziała ze powinien chodzić do drugiej klasy bo sie nudzi na lekcjach Także nie ma reguły Może być drobniejsze ale na pewno nie głupsze

Ja też wychodziłam właśnie z takiego założenia aOlu!Tylko wiecie jak to jest...Jak ktoś Wam czegoś nagada też zaczynacie się zastanawiac czy nie ma racji...WRRRR!
Ale i tak w mamuni mam o dziwo oparcie a nie przeciwnika-to ważne dla mnie.I jak jej powiedziałam,że teściowa sie ie wtrąca to nawet też przestała :tak:poukładałam ciuszki w szufladach :-D Troszke przy tym nabałaganiłam oczywiście....więc sprzatam :-D

Witam. aOLA masz racje , moja siostra ma 7 lat i jest z konca grudnia i nie jest od innych dzieci glupsza a wrecz przeciwnie to bardzo madre dziecko i nie jednego starszaka przegania swoim rozumkiem. no ale za to jest najmniejsza w klasie:-D Pumi a ty to chyba jednak powinnas dostac pozadne lanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Anja mi sie tez dzisiaj snil porod i ze nosilam swoje malenstwo po szpitalu takie nagusienkie bo mi nawet kocyka nie dali, i ze to byl wczesniaczek bo jakies takie malusie bylo no i mialo czarne wloski:szok:

Do góry