reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

o tak- ochrzancie mnie porzadnie to moze zmadrzeje.....
pozegnalam sie wczoraj w szkole- w koncu znalismy sie od 3 lat. Poplakalam sie , wszyscy sie zasmucili, wysciskali mnie na koniec i zaprosili sie po porodzie zobaczyc Dominike. Zal mi sie bylo z nimi rozstawac bo zgrana paczke tworzylismy.
Ale powinnam sie dawno temu przyzwyczaic ze nadchodza zmiany w moim zyciu i trzeba byc gotowym na kompromisy.
Dzis moj monsz ( czyt P.) zakazal mi wychodzenia z domu. Mam siedziec na dupie i odpoczywac. Brzusio mniekluje od rana u dolu po prawej stronie- ciekawe na co dziecko uciska?
U was paskudna pogoda a u nas duuuza wilgotnosc i upal- ufff- juz bym chciala jesnien.

reklama
co sie stalo z moim avtarem??????:szok:
mi sie dzis snila moja kruszynka ze juz ja nosilam na rekach a potem ze lecialam samolotem a potem uprawialam sex z jakims starym dziadkiem z tego samolotu na lace w trawie- Boze!!!! ja sie nie poznaje - zboczeniec ze mnie wychodzi

Witajcie:-)
ktoś dzisiaj napisał o leżaczku do wanienki. jak to wygląda. ma ktoś zdjęcie i jak to sie mieści do wanienki?
a o sexie to nawet nie chce myśleć:tak::tak: , bo jak wróci mój mąż to sie chyba na niego rzucę:tak::szok::szok::szok:

wszystkie avtary szlag trafil. Ja sobie juz naprawilam.
Anja- szkola jezyka angileskiego- w sumie ja angielski umiem ale chcialam miec papier ze mam jakas szkole ukonczona bo to zawsze sie moze przydac.

Sylka - ten lezaczek do wanienki wyglada mniej wiecej tak jak na obrazku niebieski.Ja kupilam w zestawie z wanienka od razu

Załączniki

• pTRU1-3413204reg.jpg
    pTRU1-3413204reg.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 14
Dziewczynki widze ze macie braki w sexie ja tez miewam takie sny prawie codziennie najbardziej dziwne jast to ze sni mi sie ze jestem facetem i sie onanizuje co gorsza mam zawsze wtedy orgazm :szok: to jest dopiero zboczenie
Pumi faktycznie jestes uparta jak ja wczoraj wieszalam zaslonki w oknach :sorry2:
mam skopane zebra i od czegos spuchla mi twarz lewa strona jakby mnie ktos udezyl w twarz moze mnie gdzies zawialo
Kupilam dzisiaj kocyk do luzeczka i pajacyk z weluru seledynowy moze wsrode sie dowiem w koncu jaka plec ma moje dzieciatko

reklama
Sylka ja mam tki sam leżaczek jak Pumi!Tylko różowy.Ponoć bardzo są przydatne zanim się wprawy w kąpniu dziecka nabierze. :happy2:

HELENKO dlaczego Ty wieszasz zasłonki?!

Do góry