reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Anja i Myszorka no co wy . Tak nie mozna.:no::no::no:
proponuje zakupy jak nie dla siebie do dla dzidzi lub wieczór w restauracyjce. może wam sie polepszy .
ja na razie smutna bo mężulek dopiero w piątek wraca i strasznie mi tęskno wieczorami, a takie sny mi sie śnią, ze przez sen orgazmu dostaję hihihi
ale dzisiaj to mi sie mój przyjaciel niemiec śnił. dobrze ze mężulek nie wie:tak::-D:-D:-D

reklama
Sylka ,Pumi chyba nie przesadzam z moim rozmiarem bo wy pewnie nosicie rozm 36-38 a ja 54-56 wiec chyba jast roznica a na TAKA BABE W CIAZY to naprawde nic nie mozna kupic jeszcze jestem wysoka i to jest masakra a swoj rozmiar nabylam podczas dwoch poprzednich ciaz jak zaszlam pierwszy raz to nosilam rozm 42
mowcie mi SLONICA

Helenko nie przesadzaj, ja tez jestem wysoka 169cm i rozmiar 38 w porywach do 40 ze względu na szerokie bioderka lub obfity biust.:szok:
ale jeszcze mi zostało 2 i pól miesiąca wiec do 42 na pewno dociągnę hihihi
i wcale sie nie stresuję. A ty mimo różnicy w rozmiarze tez nie powinnaś bo najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowiutka a rozmiar na pewno sie zmniejszy po porodzie:tak::tak::tak::tak:

Ja tez sie strasznie nudze czytam o zasiłku rehabilitacyjnym bo niedługo mija mi chyba 182 dni zwolnienia :szok:mam nadzieje ze nie jest jeszcze za pozno

po porodzie to ja musze sie ostro wziasc za siebie bo mi kregoslup siadzie
ale masz racje teraz nie warto sie denerwowac wazne jest zdrowie dzidzi pozatym moj maz jak ma dobry chumor to mowi ze mam sexi tyleczek i wogule jak przyjezdza to mowi ze mnie kocha i pragnie wiec nie jest tak zle
a teraz w ciazy to zchudlam i wygladam szczuplej niz przedtem oczywiscie z tylu bo z przodu jest brzuszek a raczej brzuchol
ja tez jastem sama jak zawsze zreszta bo maz w trasiedo czwartku a w piatek idziemy na impreze do tesciow mojego brata na 40 rocznice slubu bedzie wyzerka i tance chociaz tance chyba odpadaja mam nadzieje ze bedzie fajnie

Właśnie wróciliśmy z wyprawy do Torunia - kupiliśmy autko!! specjalnie z myślą o dzidzi, bo sami do tej pory jeździlismy głównie rowerami;-). Ale się cieszę:-D, jest oczywiście używany i teraz tylko modlić się żeby coś nie wyskoczyło, o czym nie wiemy. Padam i zaraz idę spać, ale jeszcze muszę słówko.
Sylka, Twoja przypadłość, ten niby łupież na brwiach i okolicach też mi się przydarzył. U kolejnego dermatologa okazało się że to początki cery naczynkowej z trądzikiem różowatym. Słyszałam że niektórzy leczą to maścią sterydową i potem jest jeszcze gorzej.:no: Ja poleczyłam rozexem (ale w ciąży nie wolno) a potem metronizadolem (chyba też nie) i teraz już tylko stosuję dobry tonik (nie pami ętam firmy ale jak będziesz chciała to sprawdzę) i... dietę.:szok: Bo np czekolada, owoce cytrusowe, truskawki i orzechy, a czasami ostre przyprawy i alkohol też potrafią wszystko przywrócić. Nie wiem czy Ty też to masz, ale lepiej skonsultuj u dobrego dermatologa - im szybciej tym lepiej.

chyba to to samo Pandorax.
Tez leczyłam to metronidazolem i lorindenem a dla włosów blond (maść sterydowa) i nic nie pomagało.
Przepisywali mi nizoral i różne szampony specjalistyczne(bardzo drogie)
w końcu sie wku...łam i poszłam własna drogą.:tak::tak:
jak pisałam wyleczyłam wszystko kremem leczniczym na bazie miodu z oriflame a włosy myje head&shoulders i mam spokój. Ni wiem ale dla mnie ten nizoral jest o d..pe potłuc!!!!
sprawdź ten tonik na wszelki wypadek gdyby to cholerstwo powróciło:wściekła/y:

Ps. a widzisz wszystko co wypisałaś z jadłospisu oprócz czekolady to moje ulubione

reklama
Witam!Widzę ze na forum deprecha zapanowała, niedobrze...........:no::no:
Laski głowy do góry,jesteście w ciąży, to Wasz najcudowniejszy okres w życiu, trzeba się cieszyć.Pamiętajcie o tym że dzieciaczki odczuwają Wasze nastroje, więc koniec deprechy....:tak:.Obejrzyjcie dobrą komedię, pójdźcie z koleżanką gdzieś
Anja mój Klaudiusz też wraca późno z pracy i wieczorami siedzę sama..........
Pumi zdaje się ze Ty miałaś duuuużo leżeć a nie robić porządki w szafie, wiesz o tym że w ciąży nie wolno długo rąk trzymać w górze.To grozi przedwczesnym porodem. bo dochodzi do skurczy macicy.Na tyłku masz siedzieć i to już:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Helenko kochanego ciałka nigdy za wiele, a przy trójce dzieci na pewno szybko zrzucisz zbędne kilogramy.A skoro mężuś Cię akceptuje taką jak jesteś to nie przejmuj się niczym;-)

Do góry