reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asia jedynie co ci mogę polecić w ciąży jest taki krem niby leczniczy ale nie tylko. taki z oriflame, maciupeńki w różowym opakowaniu. Chociaż może zmienili niedawno szatę graficzną.
ten krem jest na bazie miodu i czegoś tam jeszcze, ale jest rewelacyjny.:tak::tak::tak:

ja kiedyś miałam łupież ale nie taki zwykły jakiś pstry czy coś tam. oczywiście lekarz twierdził, ze to jest zwykły łupież. a mnie pojawiał się też na skroniach, w brwiach i a nawet na nosie. na szczęście niżej nie schodził. :-):-)
w ciąży mi się to odnowiło ze zdwojoną siłą.:shocked2::shocked2: A przed ciążą, smarowałam jak sie dowiedziałam niedawno maścią sterydową, której normalnie nie można za długo używać a co dopiero w ciąży:szok::szok::szok:
więc posmarowałam tym kremem bo już nie widziałam dla siebie ratunku. minęło jak ręką odjął. poważnie.:tak::tak::tak:
Polecam, chociaż z oriflamu zamawiam bardzo rzadko i nie jestem ich konsultantką hihihihi

co do MORDY MOJEJ to jest ok, zero wypryskow!!!gorzej z samopoczuciem, jakies takie parskate sie zrobilo no i costam dziwnego na cipie sie pojawilo.moze skutki uboczne deprechy jesiennej, na sex tez mi przeszla ochota:no::no::no::no::no:

Sylka- hurraa, wiem ktory to krem...no co tam sprobowac mozna...Najwyzej caly ryjek bede miala w liszajach..ale co tam....
A na amory to ja tez nie mam ochoty....az mi głupio przed tym moim biednym mezem...ale sama nie wiem co sie ze mna dzieje- chyba dziecko mnie strofuje

Anja- ma pomysl!!!! zrob wyrazne zdjecie krocza i wstaw na forum a my zrobimy narade i ocenimy co to za zylka na twoich wargach w kroczu hihihihihihi! niezle co?
xx_smiech_big.gif

ja Anji liste wydrukowalam, zaznaczylam rozowym flamastrem czego nam brakuje i powiesialm na lodowce w widocznym miejscu. To tak specjalnie bo sie zawzielam w sobie ze juz sie nie bede prosic zebysmy pojechali na zakupy dla dziecka a nie kupowali wszystkiego w ostatnim momencie. A car seat juz 3 raz nam wykupili i do stycznia malo czasu a ciezko go znalesc do naszego wozka. Ciekawe co moj madralinski zrobi jak nie kupi? W szpiatlu nie wydadza dziecka jak nie wsadzisz malca do fotelika. Nawet jak metrem wracasz ( my akurat autem) to taki jest wymog ze musisz miec fotelik dla dziecka. Ale oczywiscie moj P. ma na wszystko czas!

pumi mój tez ma na wszystko czas i ze wszystkim przecież zdązy bo wszystko jest w sklepach a przecież od razu nie musze mieć wszystkiego!!!!!!!!!!!!

dzisiaj albo nerowoy dzień bo ja juz nie mogę wytrzymac we własnej skórze!!!!!
RATUNKU wszystko mnie zaczyna boleć a wogóle to ryczeć mi sie chce nie wiem co sie dzieje DOLINIARSKO NERWOWO

reklama
Do góry