reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti nasza skarbnico wiedzy,:-):-):-) jak coś masz to dawaj.:tak::tak:
A tymczasem życzę słodkich snów bo jeszcze kąpiu kąpiu muszę zrobić
no i chirurgów obejrzeć hihihi

podzielilam porzadki w szafie na 2 dni. dzis sie troszke naukladalam i jak mnie brzusio zaczal kluc polozylam sie do lozia. jutro musze jeszcze dokonczyc w szafie z dokumentami.
Esti - wiesz co mi wczoraj pani doktor polozna powiedziala w szpitalu? ze dziecko wcale nie odczuwa nastroju mamy. Zupelnie sie nie zgadzam z jej teoria! Uwazam ze nasze dzieci czuja to co my czujemy i w kazdej ksiazce to jest potwierdzone

chcialam was zapytac jak z waszymi smakami? mi zupelnie przeszla ochota na pomidory i kwasne potrawy a dopadlo mnie dramatyczne zapotrzebowanie na slodycze. Co chwile cos podgryzam: slodkie rureczki, czekolade, herbatniki, ciasteczka, lody. Boze!!!!! za miesiac takiego jedzenia bede wazyc ponad 100 kilo. Probowalam zastapic owocami ale nie dziala

reklama
no coz! nic nie piszecie to zamieszczam 3 posta z koleji. chcialam tylko powiedziec ze rozbolala mnie glowa od rachunku jaki mi wystawil weterynarz!!!!! robili mojej kocicy badania na toxo- wyniki mam w piatek odebrac. Zaplacilam bagatela 270 $ hihihi takie drobiazgi .....
xx_olaboga.gif

Do góry