reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

anja Dzieki Lista Fajna I Dosc Konkretna

Ja Najbardziej Boje Sie Ze Nie Zdaze Z Tym Wszystkim A Kupowac Teraz Jakos Nie Chce!!! Mam Nadzieje Ze Jak Juz Sie Urzadzimy To Jakos Bedzie Czas Na Wszystko A Co Do Grudnia To Szal Zakupowo Swiateczny Ilosc Ludzi Mnie Przytlacza A Moze Na Swieta Bedzie Nas Juz Czworo??????

reklama
czesc dziewczynki
ja juz po obiadku .Czytalam wasza liste naprawde przydatne zeczy naiektorycz ja nie urzywalam ale to zecz gustu co kto preferuje mam na mysli rekawiczki czy chusta do noszenia dzidzi Nie wiem czy przeoczylam czy byly tam wkladki laltacyjne osobiscie polecam i oczywiscie wielkie dobrej marki podpaski i duzo ,lekaze chyba nie polecaja tamponow zreszta po porodzie watpie czy ktoras chcialaby cos sobie tam wkladac .Wracajac do listy chyba wszystko mam dla dziecka oprocz pieluch i kosmetykow
dla siebie jeszcze nic w przyszlym tyg zamawiwm z kayalogu szlafrok i koszule do karmienia i musze sie rozejzec za biustonoszem do karmienia
wczoraj bylam u krawcowej ,szyje sobie spodnie ciazowe jak mi ladnie zrobi zamowie jeszcze sukienke tez mieszcze sie juz tylko w dresy i koszulki juz bym chciala zeby byl grudzien wszystko mnie boli jednak tamte ciaze przechodzilam lepiej

Nanina- uparciuchu!!!!!
xx_nienie.gif

Anja- wydrukowalam liste. Bombowa! mam 1/4 z tego co tam napisalas.
przypomnialam sobie ze wczoraj w szpitalu wykryli ze mam cos w pochwie- podobno popularne w ciazy ale jak sie te chorobe tlumaczy na polski - nie mam pojecia. Dali tylko jenda tabletke i ma minac.
wklejam fotke z wczoraj wieczora- z brzusiem

Oj nanina, nnaina:dry:
Pumi ładny brzusia nio i taki duży:tak::tak::tak:;-):-):-):-)
helenko wstaw jakieś fotki, bo coś ci nie wierzę, ze nic sie nie mieścisz hihihi, nas nie musisz okłamywać hihihihi
A ja po spacerze i po zakupach. poszłam zu fuss :-D i przyszłam też hihihi. Ale się zmachałam w ostatnim etapie tzn juz na mojej ulicy. Bo ja mieszkam na samej górce i trzeba pod tą górkę wejść:szok::szok:. Największy ubaw :dry::-pjest jak się wyjeżdża samochodem z garażu w zimę, tez pod górkę.nieraz pchałam samochód hihihihi. a w drugą stronę mogę zjeżdżać na nartach hihihi fajnie co na nartach dojeżdżam do rzeczki i to wszystko 5min spacerku do lasu i 5 min samochodem do centrum 250 tysięcznego miasta :-D:-D:-D

mam podobny brzuszek do ciebie Pumi, taki foczkowaty:-)fajny. moze dzis popstrykam i wkleje. ja mam cos na wargach tak jakby zylki fioletowe mi powyskakiwaly,mam slabe lusterko. za male powiekszenie:szok:

Anja- ja tez juz wydrukowałam liste. Teraz pokaze mezowi i niech sie przerazi jakim jest skapcem bo jeszcze nic nie kupił...On tylko ciuszki kupuje- jakies spodenki, dresiki...a male dziecko to na poczatku potrzebuje cycka i swietego spokoju

Anja- a mi liszaj wyskoczył na brodzie....poszlam wczoraj do apteki ale baba nie chciala mi sprzedac bo mowi ze wszystko jest na antybiotyku... No to czym mam to smarowac...Kurzym gów..em?

reklama
Asia mój pod względem kupowania czegokolwiek dla dziecka jest jeszcze gorszy od twojego( wyjątkowo przesądny)
Bo on ciągle wyznaje pogląd, ze jak będę w szpitalu to on wszystko kupi. Tak i chyba ze....ra sie na rzadko :-D:-D:-D:-D
Tak i moje dziecko będzie wyglądało jak pajac:szok:

Do góry