reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziewczyny a dzidzia ma jutro ślub!!!!!!Własnie sobie przypomniałam, ciekawe czy sie dzis wieczorem jeszcze odezwie bo w koncu to jej wieczor panienski:-D:cool:
Kurcze ona to pewnie przezywa bidulka

reklama
tak to ja zbierałam daty pierwszych ruchów chciałam to jakoś powiązać z terminami porodów i płcią ale wyszło mi wielkie NIC żadnego powiąznianie chce panikować ale dziewczynki ze mną cos nie tak czuje ucisk na pęcherz brzuch twardy krew mi leci z nosa ze dwa razy dziennie jeszcze opryszczka mi wylazła na ustach czy tak można tłumaczyć przemęczenie????
w nocy jakos nie umiem spać tzn BRZUCH MI PRZESZKADZA Koko tez jakos niespokojnie śpi a w dzień jakaś marudna .....:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-( troche juz mam wszystkiego dość Raf ciągle z pracy do pracy a po pracy ZMĘCZONY ale nie moge nic mówić bo kase robi i szkoda zreszta czasu na awanturki

ALE łAZIENKA JUZ ZA CZYMS WYGLąDA
SORKI LASECZKI ALE ZMYKAM TROCHE POLEżEć KOKO ZAJEłA SIE WłASNIE WYCINANIEM NIE WIEM CO Z TEGO BEDZIE ALE CHWILA SPOKOJU NA 100%

Myszorka to jest przemeczenie
poluz sie i wiedz ze juz do konca ciazy nie zrobisz nic ja dzis umylam podloge i leze bo nie mam sily i zaraz boli mnie brzuch z takim dziwnym parciem na pechez niestety dziecko wysysa z nas sily
tylko od tego lezenia urusl mi brzuch bo ciagle cos jem bo sie nudze:no:

wiecie co jest najgorsze? ze wszystko na mojej głowie!
a jutro jeszcze czeka nas wypad do marketów budowlanych po reszte do wykończenia łazienki

dzisiaj zmierzyłam sie wiec na wysokości pępka mam 103 w obwodzie!!!!

Boze daj mi jeszcze troche sieły obiecuje że jak juz skończymy i sie wprowadzimy to leze z nogami do góry ale to jeszcze 3 tyg!!!!!!

ja mam wokol pepka 95 cm przed obiadem. Dzis pieke lososia z majonezem wiec po obiedzie bedzie pewnie ze 4 cm wiecej hihihi
smutno mi dzis bo za godzine zegnam rodzicow
542.gif

czesc dziewczyny.wyczytalam cos i dowiedzialam sie od kolezanki ikonieczniec musze wam o tym napisac. chodzi o to ze jak chce wam sie siku to niewolno wam absolutnie tego wstrzymywac bo potem sa z tego powazne komplikacje .nawet jesli wam sie chce co piec minut to trzeba chodzic.tak wyczytalam a moja kolezanka wstrzymywala i potem miala chorego dzidziusia .juz jest naszczescie zdrowy ale uwazam ze powinnyscie wiedziec.:tak:

o tym samym pomyslalam .ale ja naprzyklad zanim sie otym dowiedzialam to w nocy troche wstrzymywalam niechcialo misie tak co chwila wstawac .a rteraz jak tylko mi sie zachce to zaraz ide oczywiscie juak mam mozliwosc
:tak:

ja co 10 minut biegam. gorzej jak nie ma mozliwosci.
A Co sie dzialo dzidziusiowi kolezanki bo pierwsze slysze o czyms takim? ( jesli oczywiscie moge zapytac? )

reklama
no i nadeszla czarna godzina. wyjezdzamy na lotnisko. Serce mi kolacze i lzy mi nie chca wyschnac. moja Dominika czuje moj zal i kopie bardzo silno w brzuszku. Wklejam ostatnie zdjecie z mamunia i walizkami

Do góry