reklama
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
tak to ja zbierałam daty pierwszych ruchów chciałam to jakoś powiązać z terminami porodów i płcią ale wyszło mi wielkie NIC żadnego powiąznianie chce panikować ale dziewczynki ze mną cos nie tak czuje ucisk na pęcherz brzuch twardy krew mi leci z nosa ze dwa razy dziennie jeszcze opryszczka mi wylazła na ustach czy tak można tłumaczyć przemęczenie????
w nocy jakos nie umiem spać tzn BRZUCH MI PRZESZKADZA Koko tez jakos niespokojnie śpi a w dzień jakaś marudna .....:-zawstydzona/y::-( troche juz mam wszystkiego dość Raf ciągle z pracy do pracy a po pracy ZMĘCZONY ale nie moge nic mówić bo kase robi i szkoda zreszta czasu na awanturki
ALE łAZIENKA JUZ ZA CZYMS WYGLąDA
SORKI LASECZKI ALE ZMYKAM TROCHE POLEżEć KOKO ZAJEłA SIE WłASNIE WYCINANIEM NIE WIEM CO Z TEGO BEDZIE ALE CHWILA SPOKOJU NA 100%
w nocy jakos nie umiem spać tzn BRZUCH MI PRZESZKADZA Koko tez jakos niespokojnie śpi a w dzień jakaś marudna .....:-zawstydzona/y::-( troche juz mam wszystkiego dość Raf ciągle z pracy do pracy a po pracy ZMĘCZONY ale nie moge nic mówić bo kase robi i szkoda zreszta czasu na awanturki
ALE łAZIENKA JUZ ZA CZYMS WYGLąDA
SORKI LASECZKI ALE ZMYKAM TROCHE POLEżEć KOKO ZAJEłA SIE WłASNIE WYCINANIEM NIE WIEM CO Z TEGO BEDZIE ALE CHWILA SPOKOJU NA 100%
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
Myszorka to jest przemeczenie
poluz sie i wiedz ze juz do konca ciazy nie zrobisz nic ja dzis umylam podloge i leze bo nie mam sily i zaraz boli mnie brzuch z takim dziwnym parciem na pechez niestety dziecko wysysa z nas sily
tylko od tego lezenia urusl mi brzuch bo ciagle cos jem bo sie nudze
poluz sie i wiedz ze juz do konca ciazy nie zrobisz nic ja dzis umylam podloge i leze bo nie mam sily i zaraz boli mnie brzuch z takim dziwnym parciem na pechez niestety dziecko wysysa z nas sily
tylko od tego lezenia urusl mi brzuch bo ciagle cos jem bo sie nudze
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
wiecie co jest najgorsze? ze wszystko na mojej głowie!
a jutro jeszcze czeka nas wypad do marketów budowlanych po reszte do wykończenia łazienki
dzisiaj zmierzyłam sie wiec na wysokości pępka mam 103 w obwodzie!!!!
Boze daj mi jeszcze troche sieły obiecuje że jak juz skończymy i sie wprowadzimy to leze z nogami do góry ale to jeszcze 3 tyg!!!!!!
a jutro jeszcze czeka nas wypad do marketów budowlanych po reszte do wykończenia łazienki
dzisiaj zmierzyłam sie wiec na wysokości pępka mam 103 w obwodzie!!!!
Boze daj mi jeszcze troche sieły obiecuje że jak juz skończymy i sie wprowadzimy to leze z nogami do góry ale to jeszcze 3 tyg!!!!!!
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
czesc dziewczyny.wyczytalam cos i dowiedzialam sie od kolezanki ikonieczniec musze wam o tym napisac. chodzi o to ze jak chce wam sie siku to niewolno wam absolutnie tego wstrzymywac bo potem sa z tego powazne komplikacje .nawet jesli wam sie chce co piec minut to trzeba chodzic.tak wyczytalam a moja kolezanka wstrzymywala i potem miala chorego dzidziusia .juz jest naszczescie zdrowy ale uwazam ze powinnyscie wiedziec.
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
reklama