reklama
mamajasia
Aktywna w BB
Jeżeli mogę doradzić to zdecydowanie polecam Jelp. Zaczęłam go stosować dzięki poradom znajomych i koleżanek.Sprawdził się i u mnie przy dwójce moich dzieci.Przede wszystkim nie uczulał, a to jest najważniejsze.A ja już muszę zacząć prać ciuszki dziecięce..
Agnie Ty już prałaś,a w czym? Bo ja nie wiem czy Lovela czy Jelp, koleżanka poleca płyn Lovela, podobno dobrze się rozpuszcza i dobrze wypłukuje.
Więc co już sprawdziłyście?
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
wietajcie Kochane
ja chcialam Was tylko przeczytac, bo wogol czasu nie mam, dzisjeszcze mialam zajecia i musialam byc.... grrrr....
Pumi ciesze sie, ze wszytsko oki, sorki, ze mnie tu wczoraj nie bylo, ale widze, ze dziewczynki superowo sie spisaly....
Helenko odpoczywaj......
wogole wsyztskie leniucujcie.... a ja troche podenerwowana... D jakis inny, wyciszony.... ale zamkniety- mowi, ze wogole sie nie denerwuje.....
3majcie kciuki o 11.... postaram sie wmiedzyczasie odezwac....
buziaczki dla Was i AWaszych dzieciaczkow....
ja chcialam Was tylko przeczytac, bo wogol czasu nie mam, dzisjeszcze mialam zajecia i musialam byc.... grrrr....
Pumi ciesze sie, ze wszytsko oki, sorki, ze mnie tu wczoraj nie bylo, ale widze, ze dziewczynki superowo sie spisaly....
Helenko odpoczywaj......
wogole wsyztskie leniucujcie.... a ja troche podenerwowana... D jakis inny, wyciszony.... ale zamkniety- mowi, ze wogole sie nie denerwuje.....
3majcie kciuki o 11.... postaram sie wmiedzyczasie odezwac....
buziaczki dla Was i AWaszych dzieciaczkow....
Dzidzia, powodzenia! poprzeżywaj sobie ile się da - to ma być w końcu niezapomniany dzień! w pozytywnym sensie oczywiście
Z tym siusianiem to fakt - ja też latam jak szalona, czasem co parę minut. Jeśli jest gdzie. Staram się nie wstrzymywać, ale nie wiem czym to grozi. Ciekawe...
Pumi, współczuję ponownego rozstania. Jedyna zaleta, to że będziesz częściej na naszym forum. Ale pytanie z innej bajki. Pisałaś że u Was tam bardzo gorąco, a na zdjęciu masz kozaczki. Ja wiem że jak coś jest modne to sie nosi i już, ale ja bym tak nie mogła. Nie jest Ci gorąco?:dull:
Z tym siusianiem to fakt - ja też latam jak szalona, czasem co parę minut. Jeśli jest gdzie. Staram się nie wstrzymywać, ale nie wiem czym to grozi. Ciekawe...
Pumi, współczuję ponownego rozstania. Jedyna zaleta, to że będziesz częściej na naszym forum. Ale pytanie z innej bajki. Pisałaś że u Was tam bardzo gorąco, a na zdjęciu masz kozaczki. Ja wiem że jak coś jest modne to sie nosi i już, ale ja bym tak nie mogła. Nie jest Ci gorąco?:dull:
e-stera
Fan(ka)
Dzidziawszystkiego najlepszego z okazji ślubu, :-):-):-):-)aby ten dzień był najpiękniejszym w Waszym życiu ;-);-);-);-);-);-);-);-)
e-stera
Fan(ka)
A ja na 11 idę do szkoły, dzisiaj do 16, a potem parapetówa, muszę kupić jakiś prezent.............jeszcze nie wiem co
Pandorax a jak się chce siusiu to nie można trzymać bo to grozi zapaleniem pęcherza
Mamajasia dziękuję Ci bardzo za radę
Ja postanowiłam poprać w płatkach mydlanych a jak się urodzi bobasek, to kupię proszek i będę prać stopniowo ubranka sprawdzając czy nie ma uczulenia, szkoda by było wszystko prać, prasować a potem znowu to samo
Pandorax a jak się chce siusiu to nie można trzymać bo to grozi zapaleniem pęcherza
Mamajasia dziękuję Ci bardzo za radę
Ja postanowiłam poprać w płatkach mydlanych a jak się urodzi bobasek, to kupię proszek i będę prać stopniowo ubranka sprawdzając czy nie ma uczulenia, szkoda by było wszystko prać, prasować a potem znowu to samo
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Dzidziu najlepsze życzenia na Waszej nowej,wspólnej drodze życia!Przeżywaj,ciesz się tym dniem...a nami sobie nie zawracaj głowy!Jutro nam wszystko opowiesz Jak się D. nie denerwuje to chyba dobrze?Wie,że to ten najlepszy wybór na całe życie!Także jeszcze raz mnóstwa szczęścia i miłości Wam życzę!I pociechy z pototmka też
reklama