reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam wiosennie

My tez juz po swietach i po wakacjach. Niesamowite jak ten czas leci. Przynajmniej wiosna w pelni i chce sie zyc.
Jak tu czytam posty to widze ze moje dziecie specjalnie od normy nie odstaje. Oprocz tego ze nadal nie chodzi i nie chce chodzic. Mielismy 2 tygodnie gips na nozkach, teraz mamy specjalne wkladki ortopedyczne, mamy cwiczyc w kay walker (takie cos KAYE PRODUCTS, INC.: Posture Control Walkers), ale guzik z tego jak on woli raczkowac. Zaczyna mi brakowac cierpliwosci. Od polowy maja idzie do przedszkola wiec moze rownolatki go przekonaja ze jednak chodzenie to jest frajda.

Thomas luty-marzec 2010 033.jpgThomas luty-marzec 2010 019.jpgLanzarote 30-03 do 06-04; 2010 065.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinek ale Thomas fajny jest!!! jaka bużka radosna!!! a chodzeniem sie nia martw, pójdzie do przedszkola zobaczy inne dzieci i na pewno tez zacznie biegać!!!

dziewczyny mam trochę nowych ciuchów do sprzedania moze któras zainteresowana??? mam nadzieję, ze mnie Aga nie wywali za to he he
http://www.allegro.pl/item998636857_moodo_super_bluza_nowa_rozm_1_x_m_2_x_l.html
zobaczcie w przedmiotach sprzedającego mam jeszcze kilka innych rzeczy.
sprzedaje je znajpmej która sklep zamknęła i coś tam jej pozostało.rzeczy fajne.

Ostatnia edycja:
agus - nie strasz tak niny :-D generalnie jesli "reklama" pochodzi od starej wyjadaczki watku, zdarza sie okazjonalnie i nie przeszkadza reszcie wspolwatkowiczek (a watpie ze przeszkadza bo mi osobiscie absolutnie nie) to nie ma specjalnych zastrzezen....oczywiscie wiadomo - generalnie jest zasada umieszczania ogloszen na watkach do tego przeznaczonych ale forum dopuszcza male wyjatki wlasnie takiego typu jak nina...Obcym absolutnie nie wolno spamowac no i jasne gdyby nina (czy kazda inna z nas) zamieszczala podobne ogloszenia co trzeci post to tez jest to naruszeniem regulaminu...
Aga co u was? Jak praca? no i jak sie mieszka samodzielnie?;-)

Dzięki pawimi :)

Aga ja tylko jeden jedyny raz tutaj taki link zamieściłam. :)))

u nasz dzisiaj bardzo ciepło w cieńkiej bluzeczce chodziłam piekne błękitne niebo, a jutro na pogrzeb jadę niestety 150 km w jedną stronę masakra

Aga nie strasz, fajne ciuchy wrzuciła. A co jak by dopisała patrzcie co sobie kupiłam, to już by nie był spam;-):-D
U nas okej cieplutko się zrobiło, to wczoraj wujek z tatusiem, wynieśli piaskownicę Celince, cały dzień tam przesiedziała. Padła nam o 19. Właśnie moje dziecię kochane przyniosła mi lód z zamrażarki:szok::szok: Bawi się nim, miesza go w miseczce:-D Mały odkrywca, dziwi się że się topi:-D:-D

Witam po długiej nie obecnosci ale tyle ostatnio się wydarzyło że ja sama nie nadążam:baffled: mówi się że to przesilenie wiosenne
moja mała myszka już tyle potrafi ślicznie mówi i zrozumiale sama się ubiera i przebiera :-):-)dla mnie to nowość bo z synem tak nie miałam zresztą to dziewczynka ale bardzo się cieszę że jest samodzielna a i ostatnio są już majteczki caluśki dzień :tak:tylko noc pampersik ciesze się ,ja ostatnio biegam po lekarzach z Mateuszkiem (kardiolog):no:nie może ćwiczyć i basen też zero wysiłku tak mi smutno :wściekła/y:bo to uwielbia 28 ostatnie badania mam nadzieje że będzie ok co ja pisze będzie i koniec .Pozdrawiam Was i buziaki dla waszych pociech:tak::tak: nie gniewajcie się jeżeli przez parę dni się nie odezwie, na nk i gg mam tyle wiadomosci też ale mam teraz bardzo ważne sprawy i to jest dla mnie najważniejsze .
:-:)-:)-(
jagna-śliczne zdjecia Celinki pozdrowienia dla styczniowych Mamuś

Witam a u nas dziś zimno i pada deszcz.Monik musi być wszystko dobrze i będzie.A Amelka nie potrzebuje w nocy już pampersa.Jagna mała prze słodziutka ,A ja jakoś weny do pisania nie mam Gdzie sie wybieracie na wakacje bo my w tym roku do agroturystyki konnej, blisko jeziorka i mini zoo na miejscu ,dzieciaki się ucieszą a mąż ma dofinansowanie w pracy na wakacje wiec jedziemy.

Witam po długiej nie obecnosci ale tyle ostatnio się wydarzyło że ja sama nie nadążam:baffled: mówi się że to przesilenie wiosenne
moja mała myszka już tyle potrafi ślicznie mówi i zrozumiale sama się ubiera i przebiera :-):-)dla mnie to nowość bo z synem tak nie miałam zresztą to dziewczynka ale bardzo się cieszę że jest samodzielna a i ostatnio są już majteczki caluśki dzień :tak:tylko noc pampersik ciesze się ,ja ostatnio biegam po lekarzach z Mateuszkiem (kardiolog):no:nie może ćwiczyć i basen też zero wysiłku tak mi smutno :wściekła/y:bo to uwielbia 28 ostatnie badania mam nadzieje że będzie ok co ja pisze będzie i koniec .Pozdrawiam Was i buziaki dla waszych pociech:tak::tak: nie gniewajcie się jeżeli przez parę dni się nie odezwie, na nk i gg mam tyle wiadomosci też ale mam teraz bardzo ważne sprawy i to jest dla mnie najważniejsze .
:-:)-:)-(
jagna-śliczne zdjecia Celinki pozdrowienia dla styczniowych Mamuś
Kochana zdrowie ważniejsze <buźki>:-D
Moja mała nadal mało gada, ale za to powtarza po nas, i co mówi to ładnie wymawia. Ubiera się już sama, tylko z nocnikiem cały czas w tyle jesteśmy. Może na naszym ją nauczę. Ostatnio zrobiła mi się strasznie marudna, a dzisiaj to myślałam że jej zaraz manto sprawie. Nie mieliśmy prądu od rana a ta baja, i baja, i baja tylko. A jak mówiłam że nie działa bo nie ma prądu to w ryk. Nawet jej dałam pilota żeby sama się przekonała ze nie działa, ale to nic nie dało. Teraz siedzi i w głos się śmieje tak się cieszy. Nawet pogoda do bani, bo tak to bym ją na dwór zabrała i by w piaskownicy siedziała, ale leje od rana. Jak to mówią siła złego na jednego, matkę łeb boli od zatok to musieli prąd wyłączyć, musi deszcz padać aby dziecko mi wyło nad uchem. Jeszcze dzisiaj na mieszkanie jadę posprzątać troszkę gładź startą i resztki farby, bryyyy:baffled:.

reklama
Hej Dziewczynki,Nie zaglądałam jakiś czas no tak wyszło....Kuba próbuje coś mówić ale nadal mu nie wychodzi :(((Tzn wychodzi po jego mowie ale nic co by przypominało coś normalnego.Za to się taki przytulasek zrobił i uwielbia się przytulac a ja z tego zadowolona i tulę go ile wlezie :) Ja mam ustawione leczenie przeciwbólowe i jakby powoli bardzo powoli robiło się lepiej.Mam nadzieję że jakoś wytrzymam do tej operacji w przyszłym roku w maju.
A na dodatek 19 kilogram zgubiłam :) Jak macie mnie na naszej klasie możecie zobaczyć jak to wygląda aktualnie i porównać z tym co było....Byłam wieloryb a teraz człowieka przypominam :))) Ale jeszcze z 10 chcę zrzucić :)

Do góry