reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

maleństwo nocnikiem się nie przejmuj u nas też jeszcze nieopanowany:no: z mówieniem dobrze Olkowi sie buzia nie zamyka codziennie nowe słowa wypowiada wczoraj zacząłą wołać mamuś i tatuś:-)
no ale jest bardzo nieznośny, nie słucha wszystko robi na złość, jest uparty :no: normalnie siły już nie mam:-:)-:)-( wszystko bym dla niego zrobiła rozpieszczam go wszystko kupuje (mój błąd chyba;-);-)) a on taki niedobry:-(

reklama
jagna- jakie badanie robiliscie ze wiecie ze mała uczulona na kukurydze?
u nas sie okazalo ze jest jakies uczulenie, najprawdopodobniej na jakies pylki-ale pani doktor stwierdzila ze mala nie da sobie przez 20 minut trzymajac prosto reke zrobic testy na co jest uczulona. IGE jest podwyzszone i stad podejrzenia, ale szczerze ja nic sie na tym nie znam:confused::baffled:
jutro wyjezdzamy do Holandii i mam nadzieje ze tam jej wszystko minie bo jest zupelnie inne powietrze...

nina- widac ze sobie zarty robia a nie sprzedaja rowerki, chyba chca ludzi naciagac na kase..
Jak nie da sobie trzymać rączki, mala trzymała a właściwie ja jej trzymałam, ale bardzo grzecznie siedziała. Jeszcze miała testy płytkowe, to na plecach naklejają takie płytki z alergenem i przez 3 dnie dziecko z tym chodzi, nie można tego moczyć. Po 3 dniach ściągają to i jeszcze przez dobę nie mozna umyć plecków, na 2 dzień zczytuja wyniki. Właśnie z tych testów wiem ze mała ma alergię. to jest test na alergie po jakimś czasie. te które nie dają objawów od razu.

Dzien dobry ja polityką sie nie interesowałam ale wczoraj beczałam jak się dowiedziałam i jak czytam lub oglądam telewizję to łzy same napływają do oczu.Tragedia tragedia tylu ludzi matki, żony ,mężowie, dziadki, babcie, ojcowie poginęli.

kobitki nie zapomnialam o was NIGDY W ZYCIU ale cierpie na ciagly brak czasu a neta nadal nie mamy, musze sie najpierw kompa dorobic ... niestety .... eh...

swieta swieta i po swietach ... co to za swieta takie krotkie i nijakie jakies jak dla mnie ...

u nas oki wszystko jakos sie toczy.

[*] ofiar tyle , szok !!!!

Aguś całuski dla Was. Daj kilka zdjęć Wiktorka.
A tu kilka fotek Celinki
Celinka ze skarbonką, w której zbiera pieniążki na jowerek
11561429210.jpg

Kitka, robił tata albo wujek(??)
11540729210.jpg

Z wujkiem, tak się ogląda baje
11523029210.jpg

reklama
Oj tak i to wszyscy mówią. Ale włosy ma po rodzinie męża, podatne na kręcenie.
Nina tez wstaw zdjęcia Olivierka:) I reszta mam tez niech wstawi:):)

Do góry