reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ooooooooooooo
jak miło że mnie widzicie i pamietacie:)

:szok::szok::szok:

paulinek,o matko ja nie wiedxzialam ze sie botox stosuje w takich schorzeniach :eek:

jezzzzzzzzzzzzzzzzu
ta pogoda mnie normlanie wprawia w wisielczy nastrój:crazy:

reklama
ta chlapowata zima nastraja mnie depresyjnie.....
a do tego mam jakies zle dni i nienawidze tego z****..... miasta ,czuje sie tu jak jak w jakims wiezieniu:angry:

A gdzie sie podziałyście ciepło sie zrobiło i na naszym forum pustki.
U nas pogoda w miarę ciepło sie robi tylko zimny wiaterek wieje.
Amelka zaliczyła upadek guza miała jak diabli ale sie bałam obserwowałam ją i na szczęście niema niepokojących objawów.
Ma katarek i jest lekko podziębiona bo coś siku zapomina wołać.

hej dziewuszki!!!!:-)
u nas też ciepło tylko mokro strasznie bo wszystko topnieje:no:

byliśmy wczoraj u gastroenterologa, mały ma ketotifen spowrotem i mleko humane albo nowe Isomil mamy dac mu to nowe i zobaczyć które będzie wolał pić, bo humany nie lubił zbytnio.
właśnie mu dałam to mleko i widzę, ze pije wiec moze bedzie ok.:tak:
no i wczoraj go wazliśmy ma 11200:-( chudzielec mały.

Nina i tak cięższy od mojej o 200g. My 22 marca idziemy na oddział, aż się boje. A oprócz tego leku i mleka ma dietę jakąś??
U nas tez ciepło ale mokro. Dzisiaj poszliśmy do babci, całe szczęście chodnik na tyle już odtajał, że mała mogła iść chodnikiem a mama asfaltem. Całą drogę szla za rączkę:szok:, dzięki temu że była wyżej plecy mnie nie bolą, bo mała nie chce podnosić wysoko rączki, to ja muszę się schylić:-:)wściekła/y: Zawsze mi uciekała, ale mamy bajkę "Krecik i zajączek" i tam zajączek się gubi, i płacze za mamą. Raz jej powiedzieliśmy, że zajączek nie szedł za rączkę, dlatego się zgubił i teraz chodzi za rękę.
Zapraszam na blog Celinki:
Blog celinka na www.smyki.pl

Oj witam bardzo przepraszam:sorry: za brak odzewu z mojej strony ostatnio to się tu uczyłam niestety nie doszłam do wszystkiego pojawiłam się u "mam siedzących w domu " jako pierwsza niestety tam dziewczyny znają się już długo ja szukałam żeby dołączyć się do dziewczyn które maja dzieci w wieku mojej Lali mam nadzieje że dalej będę mogła być u was i pisać z wami ,przez ten czas potrafię dodawać zdjęcia i suwaczki no i troszkę odpowiadać na posty.:zawstydzona/y: .pozdrawiam Was :-):-)

NUTKA13 :-)
JAGNA25 :-)
MALEŃSTWO23 :-)
NINA2201 :-)

dziękuję za przywitanie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry