reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ooooooooooooo
jak miło że mnie widzicie i pamietacie:)

:szok::szok::szok:

paulinek,o matko ja nie wiedxzialam ze sie botox stosuje w takich schorzeniach :eek:

jezzzzzzzzzzzzzzzzu
ta pogoda mnie normlanie wprawia w wisielczy nastrój:crazy:

reklama
ta chlapowata zima nastraja mnie depresyjnie.....
a do tego mam jakies zle dni i nienawidze tego z****..... miasta ,czuje sie tu jak jak w jakims wiezieniu:angry:

A gdzie sie podziałyście ciepło sie zrobiło i na naszym forum pustki.
U nas pogoda w miarę ciepło sie robi tylko zimny wiaterek wieje.
Amelka zaliczyła upadek guza miała jak diabli ale sie bałam obserwowałam ją i na szczęście niema niepokojących objawów.
Ma katarek i jest lekko podziębiona bo coś siku zapomina wołać.

hej dziewuszki!!!!:-)
u nas też ciepło tylko mokro strasznie bo wszystko topnieje:no:

byliśmy wczoraj u gastroenterologa, mały ma ketotifen spowrotem i mleko humane albo nowe Isomil mamy dac mu to nowe i zobaczyć które będzie wolał pić, bo humany nie lubił zbytnio.
właśnie mu dałam to mleko i widzę, ze pije wiec moze bedzie ok.:tak:
no i wczoraj go wazliśmy ma 11200:-( chudzielec mały.

Nina i tak cięższy od mojej o 200g. My 22 marca idziemy na oddział, aż się boje. A oprócz tego leku i mleka ma dietę jakąś??
U nas tez ciepło ale mokro. Dzisiaj poszliśmy do babci, całe szczęście chodnik na tyle już odtajał, że mała mogła iść chodnikiem a mama asfaltem. Całą drogę szla za rączkę:szok:, dzięki temu że była wyżej plecy mnie nie bolą, bo mała nie chce podnosić wysoko rączki, to ja muszę się schylić:-:)wściekła/y: Zawsze mi uciekała, ale mamy bajkę "Krecik i zajączek" i tam zajączek się gubi, i płacze za mamą. Raz jej powiedzieliśmy, że zajączek nie szedł za rączkę, dlatego się zgubił i teraz chodzi za rękę.
Zapraszam na blog Celinki:
Blog celinka na www.smyki.pl

Oj witam bardzo przepraszam:sorry: za brak odzewu z mojej strony ostatnio to się tu uczyłam niestety nie doszłam do wszystkiego pojawiłam się u "mam siedzących w domu " jako pierwsza niestety tam dziewczyny znają się już długo ja szukałam żeby dołączyć się do dziewczyn które maja dzieci w wieku mojej Lali mam nadzieje że dalej będę mogła być u was i pisać z wami ,przez ten czas potrafię dodawać zdjęcia i suwaczki no i troszkę odpowiadać na posty.:zawstydzona/y: .pozdrawiam Was :-):-)

NUTKA13 :-)
JAGNA25 :-)
MALEŃSTWO23 :-)
NINA2201 :-)

dziękuję za przywitanie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry