reklama
Jagna sliczna dziewczynka ,a mi własnie lampe wiszącą przywiezli zamawiałam na alegro cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=822108853
Piękna ta lampa i nie taka droga.Jagna sliczna dziewczynka ,a mi własnie lampe wiszącą przywiezli zamawiałam na alegro cos takiego LAMPA WISZĄCA VIOLA 2 PŁOMIENIOWA PRODUCENT (822108853) - Aukcje internetowe Allegro
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
od jutraKONKURS !!! :-)
"Od wtorku rusza na bb konkurs, na który należy przesłać świąteczne zdjęcie. Może być zdjęcie dziecięcia, może być rodziny - grunt aby światecznie. Nagrodą jest zamieszczenie zdjęcia w interaktywnej kartce, która mozna rozsyłac do krewnych i znajomych Dodatkowo jest do wygrania 5 zestawów kosmetyków J&J. Z naszej strony robimy ten konkurs barterowo, ale zależy nam żeby sie udał. Mam zgode od organizatora zeby Forumowiczki o tym dowiedziały sie już dzisiaj. Dlatego poprosze poinformujcie dziewczyny, zeby szykowały sie z fotkami na wtorek To ja tyle"
PRZEKAZUJE OD NASZEJ ADMINISTRATORKI :-)
mala wyglada cudnie :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no od jutra ale wy wiecie szybciej bo anislu mogla nam to wczesniej przekazac zebysmy sie mogly przygotowac bo to maja byc swiateczne zdjecia :-)
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Jagna, Celinka to sliczna dziewczynka i tak dorosle teraz wyglada:-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dzien dobry :-)
Dzień dobry!!!Jagna, Celinka to sliczna dziewczynka i tak dorosle teraz wyglada:-)
Dorośle i to bardzo. Dzisiaj mi się dostało w sklepie, że taka duża dziewczynka i nie umie powiedzieć jak ma na imię. Głupie babsko, nie dało sobie powiedzieć, że ona jeszcze 2 lat nie ma
Już nie potrzebujemy antybiotyku, ma dostawać flawamed, wapno i clemastil.
reklama
e-stera
Fan(ka)
Olis mowi jak sie nazywa od 2 miesiecy i pokazuje ile ma lat od lata.i jak sie nazywa chomik koelgi najlepszego heheh
Mnie sie Celinka bardziej w dlugich wlosach podobala- takie sliczne loczki miala..............teraz troche jak chlopczyk wyglada ;-)
Mnie sie Celinka bardziej w dlugich wlosach podobala- takie sliczne loczki miala..............teraz troche jak chlopczyk wyglada ;-)
Ostatnia edycja: