reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a moze Celinka lubi he he :))) tylko Ty jagna nie, jak to jest??Juz wysylam ciacho....tylko to taka typowa sniadaniowka to musisz poczekac z konsumpcja do rana :) Chyba musze do Chicago dzis jechac wrrrr, nie lubie w piatek po poludniu ....zakopie sie w korkach...a no nic, trudno :( w przeciagu pol godziny sie dowiem czy musze czy nie...dobrze ze o kase chodzi to moge sie poswiecic ewentualnie :))))))

a wczoraj kupilam malemu taka superasna kurtke dzinsowa jak na doroslego i klapki Crocs identyczne jak ma moj Oli....jest ta firma w ogole juz popularna w polsce? www.crocs.com chyba :) Kupilam tez velurowego bardzo kolorowego pajacyka takiego na teraz, swietny jest, znowu kilka bodziakow tym razem cartersa i dwa takie fajne komplety spodenki z bluzeczka na lato dyzajnerskie jeden ecko unlimited (marc ecko) a drugi phat farm....

Ostatnia edycja:
reklama
Pawimi crocsy to ja mam czarne :-) super sprawa
Pazurki to ja robie ale wiesz tak amatorsko ale nie chwalac sie fajnie mi wychodza tylko szkoda ze kaski malo to juz dawno bym po kursie byla ...

Wozeczek tez fajny widzialam juz u mnie taki fajnie wyglada ale u mnie by sie nie sprawdzil nigdzie nie jezdzimy a na spacery to musi byc rozkladany bo wiki spi nadal na spacerach ... a szkoda bo sliczny i nie drogii...

a my bylismy na super spacerku 2 godzinki ale jak wracalismy to juz kropic zaczelo dobrze ze zdazylismy :-)

pawimi fakt maniaczka wózków to ty jestes a nie ja ;-)
aga widzę, że u was wiosna juz blisko, Wiki leciutko ubrany, zdjecia super:-)
jagna nie przejmuj się tym różem jak ja dostałam dla małego dres 100 % poliester:angry: to go schowałam głęboko i wyjęłam jak juz był za mały:tak:

super foteczki, jak zwykle...ja tych butow nie mam ale moje dzieci nosza od lat, oli w ogole to cale lato nosi tylko crocs od marca do pazdziernika- ma kilka par tych klasycznych albo flip flops - te odkryte z paskiem miedzy palcami a zima wysokie uggs, moge sie nie przejmowac kupowaniem butow dla niego bo i tak dwie marki tylko uznaje ha ha a jak byl malutki to wymyslalam, wynajdywalam buty przeroznej masci, jakosci,latalam po eurpejskich butikach zeby tylko najlepsze butki mial a on taka porazka w wyborze:)

ale wie co lubi :-)
ja cale lato moglabym latac w japonkach :-) heh albo w adidasach :-) kiedys nie rozstawalam sie z obsacami ale teraz przy wozku o nie wygodne dla mnie .... no a teraz do latania za malcem to juz wogole :-D
a u nas wiosna heh nie wiem +15 dzisiaj bylo a wiki mial na sobie body z dlugim rekawem, bluzeczke z dlugim rekawkiem cienka, bluze i ta kurteczke dzinsowa :-) i nadal w rajstpkach pod dzinsami :-D wiec nie tak wiosennie ale fakt kurtki ziomowej nie mial juz a tak to on tak cala zime chodzil tyle ze mial na sobie zimowa kurtke i czapke no i rekawiczki :-) czekam do konca miesiaca i jesli sie pogoda utrzyma taka to chowam spiworek i zostaje tylko przy kocyku na wszelki wypadek jak by tak spal na spacerze .....

+15 :szok: kobieto to wiosna u was w pełni, u mnie niestety deszcz prawie cały dzień, ja tez nie zakładam małemu kurtki zimowej tylko taka lżejsza jesienno-wiosenna no i rajstopki nadal też są. podobno na swięta mabyc juz prawdziwa wiosna mam nadzieje!:-):-):-)

widze ze calkiem inaczej ubieracie dzieci :) u nas przy 15 stopniach to Vincent ma tylko bodziak z dlugim rekawem ewentualnie jakas cienka bluzke na wierzchu badz tez nie albo wiosenny sweterek i lekka kurtke jak dzinsowke czy wiatrowke:) Pod spodniami to juz blosko dwa miesiace nic nie mial:) i czapke rzadko.Spiworek juz dawno schowany oj dawno, a i kocyk dosc rzadko uzywamy, ostatnio dalam dziadkowi na pozny wieczorny spacer i przykryl go jak maly sobie przysnal.
Buty....do pracy na obcasach latam ale z wozkiem to tez tylko klapki albo rozne plaskie typu tenisowki, adidasy:)

no i musze jechac :((((( trudno, nie wroce pewnie do osmej wieczor jak dobrze pojdzie. Dobrze ze dzieci w domu, nikogo nie trzeba ze szkoly odbierac. Mam wszystkich trzech synow w domciu bo oli ma ferie a jonathan mial akurat dzis wolne :) Rano mi kawe robili na sniadanie :)))) lece, papa

reklama
Ja kocham obcasy i nosze codziennie-zimowe tylko na obcasie , ale płskie też mam baleriny i japonki.....a tenisowek ani adidasow nie posiadam;-)

U nas już 10 stopni ale deszcz pada-mam nadzieję że do naszego wyjścia z przetsanie, bo przebłyski słońca widzę.
Olisiek już prawie kataru nie ma-Pyrosal iOsciiloccinium są niezastąpione :-):-)

Do góry