reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
widze ze calkiem inaczej ubieracie dzieci :) u nas przy 15 stopniach to Vincent ma tylko bodziak z dlugim rekawem ewentualnie jakas cienka bluzke na wierzchu badz tez nie albo wiosenny sweterek i lekka kurtke jak dzinsowke czy wiatrowke:) Pod spodniami to juz blosko dwa miesiace nic nie mial:) i czapke rzadko.Spiworek juz dawno schowany oj dawno, a i kocyk dosc rzadko uzywamy, ostatnio dalam dziadkowi na pozny wieczorny spacer i przykryl go jak maly sobie przysnal.
Buty....do pracy na obcasach latam ale z wozkiem to tez tylko klapki albo rozne plaskie typu tenisowki, adidasy:)

Pawami 15 st u ciebie to wcale nie musi byc to samo co w Polsce, czy nawet u mnie. Kwestia klimatu i odczuwalnosci temperatury. Np w Belgii w zimie minus 5 stopni to jest dramat i ja to porownuje do minus 20, 25 w Polsce bo tu klimat jest bardzo wilgotny i przez to temperatura odczuwalna jest inna, nizsza.
Croksy w Belgii bardzo popularne.

widze że temat obcasów na tapecie;-) ja lubię,ale często nie chodzę w nich, rzadko, sporadycznie zakladam, po pierwsze jestem wysoka 177cm i nie chce wyglądac jak żyrafa:baffled::szok: a po drugie to mój M jest niższy ode mnie więc dopiero byśmy razem wyglądali:cool2:

natka mam to samo tez lubię obcasy ale ich nie nosze bo potem czuje sie jak żyrafa, mój P jest odemnie wyższy ale tylko o jakieś 10 cm więc mega szpilek tez nie założe:-):-):-)
u nas dzisiaj od rana było cudnie, cieplutko i piekne słoneczko juz o 9 wyszlismy na spacerek połączony z zakupami, mały padł o 12 i jeszcze spi, miałam jechac wózkiem do rodziców ale niestety rozpadało się:wściekła/y: może przestanie:tak:

temat butow:-)
ja niestety mam 172 i też czuje sie dziwnie w takich wysokich-chociaz mój P jest wysoki:-) wole adidasy, i jakies pułbuciki na kaczuszce:tak:
kocham dresy a do tego obcasy nie wypada:-)

u nas w holandii rano mocno padało a w południe było ładne słoneczko:tak:
my nawet jak pada wychodzimy z domu:tak:

Pawami 15 st u ciebie to wcale nie musi byc to samo co w Polsce, czy nawet u mnie. Kwestia klimatu i odczuwalnosci temperatury. Np w Belgii w zimie minus 5 stopni to jest dramat i ja to porownuje do minus 20, 25 w Polsce bo tu klimat jest bardzo wilgotny i przez to temperatura odczuwalna jest inna, nizsza.
Croksy w Belgii bardzo popularne.
wiem o tym:-) u nas tez jest ogromna wilgotnosc bardzo charakterystyczna od jeziora Michigan ktore wielkoscia przypomina nasz Baltyk...stad lata sa nie do wytrzymania bez klimatyzacji bo 30 stopni odczuwalnie jest jak 45 ze wzgl. na wilgoc, natomiast zima mamy wiatr ktorego nigdy PL nie bylo i w zasadzie wg niego obliczana jest temperatura, nawet jesli jest minus 15 to i tak podaja temp. tego wiatru ktora przewaznie jest dwukrotnie nizsza i ona w zasadzie decyduje o tym jak bardzo zimno jest i jak sie ubrac:tak:
Jako tenisowki mialam na mysli wszelkie lzejsze, nizsze obuwie po prostu bardziej sportowe , nie takie chamskie typowe polskie tenisowki jak kiedys mama mi kupowala. Tutaj tak sie mowi na takie buty - sneakers=tenisowki.. ponizej przyklady butow ktore mialam na mysli:-D

to jest wlasnie typ obuwia ktore nosze w zimne miesiace oprocz uggs jak nie jestem w pracy, latem nosze klapki rozmaite....

milego weekendu wam zycze kobietki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
my juz po spacerku spacerowalismy 3 godzinki, przyszlismy na deserek i zostalismy bo juz sie chlodno zaczyna robic ...
moj J idzie do kumpla na urodzinki wiec bede miec spokoj :-) o 18 mecz polski ale pewnie nie bede ogladac bo mnie to nie kreci ... a wiki szaleje z ciotka :-)

Do góry