reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
u takich zim co w chicago przezylam to :szok::szok::szok: Pawimi potwierdzichyba gorzej jedynie pd biegunem a i tak jak ktos z alaski przyjezdzam to narzekal ,ze zimno i wieje:-)
no chyba ze do kaliforni
u nas sniegu napadalo , cudnie po prostu:angry:
anja ja zima wole do kolorado uciekac bo przyjemniej tam niz kolo tego cholernego chicago:baffled: chociaz tam zima na okraglo przez 9 mc jest:-D kalifornie to moj malzon uwielbia zreszta tam mieszkal ale mi sie nie widzi ta ilosc meksykow na codzien:no::no:, zreszta co tu duzo mowic zrobilam sie leniwa, zapuscilam korzonki i dobrze mi tu gdzie jestem. Jak zatesknie do polskosci to se zawsze moge do chicago podjechac a jak mam dosc to siedze na swoim jeziornym zadupiu i tyle:nerd:

Koniec modlitw.Idę do łóżka bo o 6 pobudka do pracy.A jeszcze jak mąż wróci to też mnie pewnie obudzi bo wtedy ma tyyyyyyylleeeeeee do powiedzenia że szok.

Aga pączek..........dobre:-D:-D:-Dw końcu fałdek się doczekałam bo zazdrościłam innym ze dzieci mają fałdki a mój kości na wierzchu:-):-):-)

W Polsce same gbury mieszkają-oprócz nas ..heheh

esti-masz mniej i lzej do dzwigania....zobacz jak dziewczyny narzekaja ze takie ciezary musza nosic!

Dziewczyny macie racje.U nas to ludzie spuszczą głowy, na ulicy sie nie widzą, byle szybciej do domu i na nic nie mają czasu!!!A uśmiech jakiś bez powoduu do drugiego człowieka..ło matko....niemożliwe!!!!Szok normalni eco sie porobiło!!!Dobrze ze my mamy swoje dzieciaczki kochane uśmiechniete i zadowolone z byle czego:-):-):-)
A tak soją drogą to ja dźwigam 12 kg i jakieć 83 cm...I nie narzekam:tak::tak:To najukochańsze 12 kg na świecie:-D

reklama
Esi supe ze Oliś przerósł alergie...:-)U nas niestety jeszcze jest chociaż Fifol juz dużo rzeczy próbował, np. po masełku nic mu nie było ale po pierożku z serem już ma plamy pod kolankami i na udkach:-(I kurczak dalej nie za bardzo:baffled:A co do gotowania to ja już coraz częsciej daje mu jesc też to co my jemy...TYlko uważam na białko i mleko oczywiście...

Do góry