nina2201
mama Oliviera
no własnie on niech pilota zostawi to ja komputer porzuceze niby o czym masz z nim rozmawiac jak on z tym pilotem w lapie siedzi????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie on niech pilota zostawi to ja komputer porzuceze niby o czym masz z nim rozmawiac jak on z tym pilotem w lapie siedzi????
anja ja zima wole do kolorado uciekac bo przyjemniej tam niz kolo tego cholernego chicago chociaz tam zima na okraglo przez 9 mc jest kalifornie to moj malzon uwielbia zreszta tam mieszkal ale mi sie nie widzi ta ilosc meksykow na codzien, zreszta co tu duzo mowic zrobilam sie leniwa, zapuscilam korzonki i dobrze mi tu gdzie jestem. Jak zatesknie do polskosci to se zawsze moge do chicago podjechac a jak mam dosc to siedze na swoim jeziornym zadupiu i tyleu takich zim co w chicago przezylam to Pawimi potwierdzichyba gorzej jedynie pd biegunem a i tak jak ktos z alaski przyjezdzam to narzekal ,ze zimno i wieje:-)
no chyba ze do kaliforni
u nas sniegu napadalo , cudnie po prostu
Święte słowa.:-):-)no własnie on niech pilota zostawi to ja komputer porzuce
amen!Święte słowa.:-):-)