reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no w tamtym roku we wrzesniu tez byslimy ale bez malego bo to bylo wesele kumpla, ale teraz maly juz z nami bedzie mam nadzieje ze do sierpnia nauczy sie chodzic :-)
my tez bylismy we wrzesniu zeszłego roku i tez u znajomych( konkretnie u chrzestnego oliviera) ale mały był z nami, mięlismy pokój wynajęty, posiedzielismy do 21 i położylismy tam małego ja cały czas siedziałam i ogladałam tv tyle miałam z tego wesela :-)
Aga a Wiki na bank do lata bedzie biegał! i z takim większym dzieckiem to już zupełnie inna sprawa na weselu!

reklama
Zosia była z nami już na 3 ślubach, w marcu kiedy miała 2 miesiące,ale to była z nami 2 godzinki, a potem z moja mama w mieszkaniu jeszcze naszym i tak nic z tego wesela nie mielismy bo co 2 godziny latałam do niej z cyckiem:baffled:, na drugim weselu w sierpniu, wszyscy się nią zachwycali i w sumie Zosię na wideo z wesela było wiecej widac niż państwa młodych:-D,ale szczerze to tez nic nie mielismy z tego wesela:sorry2: a na 3 byliśmy w październiku i była z nami do 20 potem odwiezlismy ją do moich rodziców i było super ekstra wesele:rofl2:
a na 4 weselu Zosia będzie w sierpniu bo to jej rodzice biorą ślub...

co do kolczyków- Zosia nie ma uszu przebitych, bo bez kolczyków czy z kolczykami i tak dla mnie jest najpiękniejsza:-D:tak::-D
zresztą jak dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze, choc nie powiem u nas na styczniówkach wszystkie są urocze:-)

u nas wiktoria tez była na dwoch weselach
1- u wlasnych rodziców, miała 3mies i cały czas latałam do niej z cycem...
2-u swojej chrzestnej-miala 10mies, mielismy pokoj przy sali(byl dla pary mlodej) każdy zachwycał się małą:tak: ale ok 21 jak zasnęła to przespała całą noc:-)chociaz bylo slychac lekko muzyke, chyba jej pasowalo;-)

natka a kiedy dokładnie macie slub??? i gdzie? w Lesznie tak? do leszna mam 40 minut jazdy chętnie wprosiłabym sie na mszę do kościoła! miałabym okazję was poznać!:-)

aga nie spotkałyśmy sie jeszcze bo teraz mieszkamy już w Holandii:tak:

nina ślub mamy 08.08.2009r:-) serdecznie cię kochana zapraszam:-D
wyśle ci później priva:-D
musze wam powiedziec że dzisiaj Zosia zasnęła po 5 minutach i bez żadnego pisku, super, ta metoda jest świetna, wczesniej tyle czasu ją usypialiśmy,nawet po pół godziny trzeba ja było lulac..

Ostatnia edycja:
natka oby tak dalej, juz teraz sie nie zlam, bo napewno przyjda dni gdzie bedzie marudzic ale to znowu minie, fajnie jak dziecko samo zasypia no nie ??? :-) tez to uwielbiam, tyle ze my malego nigdy nie lulalismy od poczatku zasypia sam w lozeczku swoim.

Oli tez sam od początku zasypiał, przewaznie pada zaraz po połozeniu do łózeczka, ale sa też dni kiedy cos tam sobie poopowiada, poskacze i sam zasypia w bardzo dziwnych pozycjach!
natak długo juz jesteście w Holandii? pojechaliscie tam do pracy? a mała gdzie sie urodziła?

reklama
Nasz też od urodzenia sam zasypia- to wygoda duża-bez żadnego lulania-jeszcze tego brakuje heheheh.................... w dzien tez sma zasypia................chociaz tak miedzy 4-6 miesiacem w dizeb usypila w bujaku bujany ale powieidzlam bsta i zaczelam uczyc zasypiac w dzien smaego i sie udalo
:-)

Ostatnia edycja:
Do góry