reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nina w USA byla to bardzo glosna sprawa i kilkoro rodzicow autystycznych dzieci wygralo pozew sadowy przeciwko lekarzom i producentom tej szczepionki...wlasnie niedawo, kilka mc temu.

reklama
ja sie nie odzywam ani nie doradze bo moje zdanie w tej kwestii juz kiedys wypowiedzialam, genralnie jak to estera powiedziala kazdy szczepi jak chce i uwaza.

nina , zrób tak, zadzwoń i powiedz ze mały goraczkuje i ma kaszel i ze nie przyjdziesz jutro tylko za tydzień i przez ten tydzien zastanowisz sie co i jak...
przynajmniej ja bym tak zrobiła,bo jestes zdenerwowana i niewiesz co robic

moja dwojka mlodszych dzieci wogole nie byla szczepiona, najstarszy mial kilka podstawowych szczepionek i do dzis zaluje ze nie posiadalam tej wiedzy co dzis i poddalam sie powszechnemu trendowi.

i bądż tu madry...!!! w Polsce panuje przeswiadczenie, ze jak jest szczepienie to trzeba isć i już!!! a ja sie boje tej cholernej szczepionki oj cięzko bedzie jutro...naczytałam się i się boję!
pytałam kolezanki i ona odradza mi to szczepienie....

Ostatnia edycja:
nina wszedzie tak jest ze wszystkim, jesli wiekszosc tak robi to czesto nawet tego nie kwestionujemy bo wydaje nam sie to byc slusznym rozwiazaniem.

dokładnie!!!
chyba w nocy nie bedę spać przez tą szczepionke, mamy tutaj w mojej miejscowości dziewczynę, która ma autystyczne dziecko i twierdzi, ze własnie po tej szczepionce!
a tak poza tematem patrze na to siedzisko xl inie jest takie drogie

reklama
no wlasnie o podobnej historii wspomnialam wczesniej - mowiac o tym wygranym pozwie sadowym. Tutaj ta sprawa byla bardzo naswietlona, powiedzialabym za az za bardzo!
siedzisko xl nie jest drogie dlatego je kupilam aczkolwiek mam powatpienia ze wielka roznica miedzy nimi jest...

Do góry