reklama
nina2201
mama Oliviera
czytam ten artykuł http://www.immunisation.nhs.uk/publications/polish.pdf i boje się szczepić!!! o matko a to juz jutro!
natka86
mamusia Zosieńki
nina , zrób tak, zadzwoń i powiedz ze mały goraczkuje i ma kaszel i ze nie przyjdziesz jutro tylko za tydzień i przez ten tydzien zastanowisz sie co i jak...
przynajmniej ja bym tak zrobiła,bo jestes zdenerwowana i niewiesz co robic
przynajmniej ja bym tak zrobiła,bo jestes zdenerwowana i niewiesz co robic
nina2201
mama Oliviera
dokładnie każdy szczepi jak uwaza! pawimi rozumiem, ze ty nie szczepisz ale tą szczepionka czy wogóle zadnej szczepionki nie dostawał twój mały???
nina2201
mama Oliviera
i bądż tu madry...!!! w Polsce panuje przeswiadczenie, ze jak jest szczepienie to trzeba isć i już!!! a ja sie boje tej cholernej szczepionki oj cięzko bedzie jutro...naczytałam się i się boję!
pytałam kolezanki i ona odradza mi to szczepienie....
pytałam kolezanki i ona odradza mi to szczepienie....
Ostatnia edycja:
nina2201
mama Oliviera
dokładnie!!!
chyba w nocy nie bedę spać przez tą szczepionke, mamy tutaj w mojej miejscowości dziewczynę, która ma autystyczne dziecko i twierdzi, ze własnie po tej szczepionce!
a tak poza tematem patrze na to siedzisko xl inie jest takie drogie
chyba w nocy nie bedę spać przez tą szczepionke, mamy tutaj w mojej miejscowości dziewczynę, która ma autystyczne dziecko i twierdzi, ze własnie po tej szczepionce!
a tak poza tematem patrze na to siedzisko xl inie jest takie drogie
reklama
no wlasnie o podobnej historii wspomnialam wczesniej - mowiac o tym wygranym pozwie sadowym. Tutaj ta sprawa byla bardzo naswietlona, powiedzialabym za az za bardzo!
siedzisko xl nie jest drogie dlatego je kupilam aczkolwiek mam powatpienia ze wielka roznica miedzy nimi jest...
siedzisko xl nie jest drogie dlatego je kupilam aczkolwiek mam powatpienia ze wielka roznica miedzy nimi jest...