reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nina nowe niewiem ile kosztują,ale oglądałam uzywane, po których nie widac aby ktos nimi jezdził kosztuja w granicach 300 euro,czyli tanio- tak mi sie wydaje..
u nas ten z kolekcji 2008 spacerówka i gondola dostaniesz nowy za 1500 zł potaniały ostatnio! tylko wszystkie dodatkowe gadżety nadal drogie!
pawimi mój tez skrzypi, koła jakos koślawe, te z przodu popsute tzn. ta blokada skrętnosci się rozwaliło i nie mogę teraz tego kółka zablokować zle mi sie jeżdzi np w sklepie tragedia skręca gdzie chce, a siedzisko moje tez jak nowe! jestem tym wózkiem rozczarowana!
a imprezka sporo kosztuje faktycznie!!!

reklama
nina no to nieciekawie:baffled: pewnie mają dużo reklamacji na ten wózek:confused: i mo,że dlatego teraz tyle kosztuje???
a tak optymistycznie byłam do tego wózka przekonana:rofl2:
wiesz co nie wiem jjak inni ale ja na poczatku byłam zachwycona super mi sie jeżdziło, ale teraz po roku uzywania mam go dosyć jest ciężki i naprawdę mimo, ze o niego dbałam tragicznie wyglada napisy zmazane, kolor na kołach też, moze ja trafiłam na jakis felerny nie wiem!ale pawimi tez narzeka...

ale pawimi tez mówi że wózek wygląda jak nowy a tak naprawde skrzypi,czyli ma jakies ukryte wady,których na zdjeciach nie widac:no: może dlatego tutaj tyle ich sprzedają,chodzi mi o uzywane:baffled:

zaraz uciekam nyny..
nina a ty sama czy mąż śpi? moj padł razem z Zośką:-D

no własnie one wygladaja jak nowe a tak się nia zachowują, mój tez skrzypi!!!
mąż w pracy czekam na niego!!! miłej nocy!!! zrobię w wolnej chwili kilka zdjęć i pokaże ci jak wyglada buzz po roku uzywania! dobranoc :-)

nina uwazaj ze skarzeniem sie na zdrapane logo...haha,przytocze Ci komentarz jaki laska mi napisala na innym forum w zwiazku z moja opinia o buzzie i do tego zamiescilam zdjecie buzza w bagazniku mojego samochodu dla porownania ze podrozuje w zadbanych warunkach:
cytuje
lecac na swieta specjalnie obserwowalam pare z Buzzem i do tego
gondola - zlozyli bez problemu
Logo na ramie szczerze mowiac w ogole mnie nie interesuje, lepiej
jak zniknie. Widze ze w PL dlaej psychoza panuje, by logo bylo jak
najbardziej widoczne.
Nota bene, mam nadzieje ze tym SUVem to po jakis bezdrozach
zasuwasz, bo szkoda tak srodowisko zatruwac jezdzac jedynie spod
domu do centrum handlowego tudziez fryzjera lub figloraju

oczywiscie laska tak zapatrzona w przekonanie o wlasnym poscie nie zauwazyla ze pisze nie z PL :) wiec Wy wszystkie uzytkowniczki buzza w PL ktorym logo sie zdrapalo....ci cho sza!!! trzymac w tajemnicy!

ha ha dobre!!! usmiałam się!!! kicham na to logo uwazam po prostu że z wózkiem za tyle pieniędzy nie powinny się dziac takie rzeczy!!! buzz jest wózkiem bardzo charakterystycznym i wiadomo bez czytania z ramy ze to buzz!
pawimi no nieładnie tak srodowisko zatruwać...:-D:-D:-D pieszo powinnaś chodzić do miast do którego np. jedziesz samochodem godzinę!:-D:-D:-D

reklama
no wlasnie wiesz co...nie wiem co ta laske tak rozdraznilo bo watek byl o dwoch wozkach i ktory lepszy..buzz czy bogaboo, wiec nie wiem co dla niej gorsze bylo - widok mojego SUV czy fakt ze posiadam oba te wozki :) odpowiedzialam na jej post ....i wiecej sie nie odezwalaa napisalam jej cos takiego, w sumie to w szoku bylam bo zdjecie i samochod wogole wymienilam gwoli tylko porownania do wozkow i nie samochod mial byc przedmotem dyskusji!
cytuje
nie mieszkam w PL od blisko 17 lat i kilka ladnych lat tam nie bylam
wiec niekoniecznie orientuje sie co to za komentarz z psychoza
logo....ktore zdrapalam calkowicie poniewaz nie wygladalo
estetycznie odrapane czesciowo. Pracuje pelnoetatowo prowadzac
wlasna firme, mieszkam na bardzo dalekich przedmiesciach gdzie
podczas zimy bez SUV nie dojechalabym nigdzie nawet do najblizszego
supermarketu spozywczego...przy czym przejezdzam dziennie srednio
okolo 150 km i wiecej. Srodowisko chyba ciezko zatruc hybrydem...
Nie wiem co to jest figloraj :( a do swojego fryzjera jade 50
km...Nadzieje Twoje spelnione bo po bezdrozasz zasuwam
czesto....Ciesze sie ze Twoja obserwowana para poradzila sobie tak
doskonale ze skladaniem swojego Buzza - mam nadzieje ze Tobie tez
tak switenie pojdzie...mam oba wozki i zdecydowanie wole podrozowac
z Bugaboo ktory jest dla mnie bardzie kompaktowy po zlozeniu ale to
jest moja prywatna opinia i wyrazilam ja tylko gwoli ewentualnej
pomocy przy wyborze wozka a po to jest chyba to forum. Przynajmniej
tak myslalam a jesli sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu.
Pozdrawiam....z bezdrozy.

Do góry