reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
czesc wam :-)

ale jaja z tymi wozkami :-)
ja tez mam 2 baby design altantic i teraz coneco flash i z obu jestem cholernie zadowolona :-)
tyle ze atlantic jest wozkiem 2 czesciowym no i ciezkim niestety dlatego ale nadal nim jezdze, na snieg jest super bo ma pompowane duze kola, a niedawno wlasnie kupilismy ten coneco flash i tez jest super, malutki zgrabny, szybko sie sklada , rozklada sie na plasko do spania i ma kosz ktorego ja potrzebuje :-) na lato mozna odpiac tyl budy i zostaje tylko daszek i dziecko ma przewiew :-D

wiki spi, my poprzestawialismy meble w pokoju znowu :-D heheh,
nocka tez byla przespana w pelni dopiero o 5:30 mleko :-)
teraz jacek poszedl do pracy a my zostalismy sami.

Pawimi pochwal sie fotkami jak tylko dasz rade :-)

Witam.
Jakiś czas nie zaglądałam.
Pawimi ale checa:-D, uśmiałam się.
Co do wózka to my mamy spacerówkę Willy, ma dość duże kółka i co najważniejsze przekładana rączkę, i żadnego widocznego logo:rofl2:
Celinka dziś była pierwszy raz na spacerku na nóżkach, tak sie zmęczyła, że od razu zasnęła, jak ją spać położyłam:-D

Ale fajnie pije.Mój pije z butelki ale tylko mleko.Soki czy herbatki TYLKO łyżeczką z kubeczka.Niekapek jest bleeeeeeeee w ogóle nie chce wziąć ustnika do buzi.
Pawimi mam nadzieję że imprezka udana.A tymi wózki to faktycznie jaja.
My mamy jeden parasolkę z Espiro.Zresztą zimą mały rzadko jeździł w wózku przeważnie wszędzie samochodem.A spacerówkę kupiliśmy po to żeby babcia miała na spacerki lekki wózek który bez problemu zniesie z 3 piętra.Poza tym mały coraz chętniej chodzi na własnych nogach.

Ale fajnie pije.Mój pije z butelki ale tylko mleko.Soki czy herbatki TYLKO łyżeczką z kubeczka.Niekapek jest bleeeeeeeee w ogóle nie chce wziąć ustnika do buzi.
Pawimi mam nadzieję że imprezka udana.A tymi wózki to faktycznie jaja.
My mamy jeden parasolkę z Espiro.Zresztą zimą mały rzadko jeździł w wózku przeważnie wszędzie samochodem.A spacerówkę kupiliśmy po to żeby babcia miała na spacerki lekki wózek który bez problemu zniesie z 3 piętra.Poza tym mały coraz chętniej chodzi na własnych nogach.
My mamy kubeczek Aventu, mała też go nie lubiła, a raczej ustnika. Kupiłam jej ustniki silikonowe z Nuk'a, nie mają zaworka, picie cieknie, ale się nauczyła pić z niekapka i teraz nawet ustnik oryginalny z Aventu jest dobry.

Chyba też spróbuje.Chciałabym żeby mleko już pił z kubeczka.No i inne napoje też bo dłuuuuuuuugo trwa to pojenie go łyżeczką.:-D:-D:-D

reklama
moj za boga nie napije sie z tego z aventua z tego bardzo szybko sie sam nauczyl i pije, kupie mu jeszcze taki do mleka i spokoj :-D terazwystarczy ze podam mu go i pije a nie musze z nim siedziec caly czas :-D ale wygodna jestem no nie :D

Do góry