reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ach nic mi nina o dziewczynkach nie wspominaj...to moja trzykrotna porazka...w garazu jeszcze do dzis podlo rozowych patalaszkow czeka ktore mialy byc dla Vincenta! Jeszcze wiele ciekawych rzeczy przed Toba he he....ale nie bede zdradzac ...a co tam...sama sobie doswiadczaj! Ja juz tak prawie 16 lat sie bawie w spidermany, power rangers,batmany i inne :)

reklama
ja na poczatku bardzo chciałam mieć dziewczynkę, ale jak się okazało, ze to będzie chłopiec to stwierdziłam , że chłopcy maja łatwiej w zyciu, nie chodza w ciąży nie rodzą itd. moze następna bedzie dziewczynka chciaż ja nie planuje na razie więcej dzieci, moze z czasem mi sięodmieni!:tak:
a te wszytskie spidermany, power rangers itp. to mnie jeszcze czekaja i wcale się nie cieszę he he ale to nie ja mam być zadowolona tylko moje dziecko!

A jam dwie dziewczyny a chcielismy chłopca i już go niebede miec bo niechcemy wiecej dzieci.Pocieszam sie tym ze chlopcy sami przyjda jak dziewczyny dorosną.U nas nadal brak apetytu mała płacze jak jej dzisełka dotkne a ma tak napuchniete że szok.
Aga ty kiedys pisałaś ze mały ci niemiał apetytu ? jak długo napisz prosze.

czesc wam :-) ja wkoncu doszlam do siebie hehe :-D w domy bylismy dopiero o 21 maly zasnol w ciagu 5 minut :-) a ja mialam problem z zasnieciem przez samoloty w glowie :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ;-) ;-) ;-) maly sie najadl na wieczor wiec nie chcial kaszki ale wypil ja o 1 w nocy a o 6 wypil mleko i spalismy do 9 :szok: tak mi dobrze bylo no ale trzeba bylo wstac z lozka :rofl2:

nutka moj synek nie mial apetytu przez prawie 2 miesiace ale teraz nadrabia i to bardzo, ale z wagi nie spadl bo kontrolowalam to z lekarzem caly czas. I najsmiesniejsze jest to ze w ciagu tego czasu zaden zabek mu nie wyszedl , wiec nie wiem dlaczego nie mial apetytu, ale teraz juz jest dobrze od jakiegos czasu i mam nadzieje ze tak zostanie :-) je wszystko no i najwazniejsze wrocil do picia kaszki na noc :-)

musze sie pochwalic ze maly nauczyl sie sam pic ze swojego kubeczka wkoncu :-) jest taki dumny z siebie jak pije z niego :-p

Ale tu dzisiaj cicho... no tak pawimi imprezuje ale gdzie reszta???
byłam dzisiaj na spacerku 2 razy zimno i brzydko na dworze ale dotlenić się trzeba było!!! a teraz tradycyjnie siedze sama i śmigam po internecie!!! 12 szczepienie jak ja tego nie lubię!!!:wściekła/y:

dobry wieczór

pawimi ale fajny torcik:tak:

nina wózek fajny podoba mi się

aga u nas Zosia ani butelki nie trzyma,ani niekapka- to znaczy trzyma ale nie pije,a jak widzi puszkę po piwie to bierzę ją i podnosi do buzi jakby chciała pic:szok::szok::szok: ze szkalnki też pije,ale ja jej ja trzymam i po chwili ryk,bo ona chce sama. widziałam zdjecia na nk z urodzin twojego braciszka,fajny on:tak: wogóle fajnie ze masz takiego małego brata:-)

wiecie co,spodobał mi się wózek- spacerówla z coneco solar w zielone paseczki,ale chyba M już mi jej nie kupi,po tym jak wymusiłam Mutsy Joey:baffled: tak myślalam ze rzuce palenie i ją sobie sama kupie:sorry2:
a tak wogóle to marzy mi się drugie dziecko, ot tak za razem miec dwójke dzieci,zeby mogły się razem wychowywac:tak:

Wiesz co ogólnie sa zadowolone, siedzisko jest duze, w zestawie jest przykrycie na nogi i chyba folia przeciwdeszczowa! jednej z nich tylko cos tam z kółkiem się stało ale ona chodzi tylko pieszo więc moim zdaniem nie wytrzymało tych wedrówek!!! a który kolor ci się podoba? te w paseczki sa z tej kolekcji ale sa zielone, niebieskie i chyba czerwone.to ten http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=454

Ostatnia edycja:
reklama
własnie mi się zielone paseczki podobają, kurde kupiłabym go,ale boje się ze nie beda wykorzystane te wózki, bo jedną spacerówkę już mam- chicco enjoy, zielono czarną, teraz niedawno kupiliśmy ten mutsy,ale tez spacerówkę;-)

Do góry