reklama
nina2201
mama Oliviera
ściany różowe są tak moja mama je pomalowała hi hi i tak ja teraz mam!!!
a rączki uustawia się w trzech pozycjach ja mam je całkiem do góry tylko tu na zdjeciach tak były ustawione!
a rączki uustawia się w trzech pozycjach ja mam je całkiem do góry tylko tu na zdjeciach tak były ustawione!
ściany różowe są tak moja mama je pomalowała hi hi i tak ja teraz mam!!!
Wózek fajowy ale sciany jeszcze ładniejsze na taki kolorek chce pomalowac przedpokuj.
Amelka dzis spała ładnie wiec jestem już wyspana ale wczoraj usnełam razem z nią o 19 w nocy jadła ale to m jej dawał.
no to pieknie...nutka juz na nogach a ja jeszcze spac nie poszlam
zreszta...tylko dzieci spia, dziadek chyba tez nie bo mial jakis mecz ogladac, moj maz oglada na dole film a ja jakies glupotki czytam na laptopie siedzac w salonie....no i wlacza mi sie nutka - poranny ptaszek
no i zaraz wlaczy mi sie nocna syrena na kaszke ktora spi u gory ale ta to na monitorku nianki widze....moze zdarze przed alarmem dobiec z butla
zreszta...tylko dzieci spia, dziadek chyba tez nie bo mial jakis mecz ogladac, moj maz oglada na dole film a ja jakies glupotki czytam na laptopie siedzac w salonie....no i wlacza mi sie nutka - poranny ptaszek
no i zaraz wlaczy mi sie nocna syrena na kaszke ktora spi u gory ale ta to na monitorku nianki widze....moze zdarze przed alarmem dobiec z butla
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a ja dzisiaj spalam jak zabita maly zjadl o 23 flache i wstal dopiero o 5:30 na mleko !!!! jejku a potem do 8:30 spalismy jak fajnie jestem taka wyspana, nadodatek za oknem swieci przepiene slonce i jest juz +10 stopni ale supe, popoludniu jedziemy do mojego brata na urodziny posiedzimy chwile i zmywamy sie na urodziny do chrzesnego Wikusia, wiedc dzien imprezowy mamy :-)
moj J pojehal na zakupy do auchana , ciekawe czy kupi wszystko co mu na liscie zapisalam
a my zjedlismy sniadanie, maly sie bawi a ja mam chwile dla siebie.
nina wozek jest superancki a kolor scian zajebi... my mamy caly pokj czerwony ale ten twoj kolor jest jeszcze lepszy :-)
moj J pojehal na zakupy do auchana , ciekawe czy kupi wszystko co mu na liscie zapisalam
a my zjedlismy sniadanie, maly sie bawi a ja mam chwile dla siebie.
nina wozek jest superancki a kolor scian zajebi... my mamy caly pokj czerwony ale ten twoj kolor jest jeszcze lepszy :-)
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Nina wózio jest super.A kolor ścian rewelacja.Właśnie coś takiego mi się marzy w pokoju ale muszę jeszcze mojego S urobić.
Aga no to imprezowy dzionek masz.Miłej zabawy.
Aga no to imprezowy dzionek masz.Miłej zabawy.
wczoraj zaraz jak tylko napisalam posta to wlaczyla sie moja syrena na kaszke. Butla do dna i spokojnie spalismy do 6 rano, po czym bylo mleczko i do....9.30 SPANKO! Wreszcie!!! U nas odwilz, drugi dzien dodatnia temperaturka a dzis sporo sniegu juz jest roztopione! ale fajnie, jak mi sie chce juz wiosny...
a takiego torta bedzie mial oli jutro, tzn taki desing bo nasz bedzie duzy prostokatny. w srodku beda lody zamiast standartowego kremu.
a takiego torta bedzie mial oli jutro, tzn taki desing bo nasz bedzie duzy prostokatny. w srodku beda lody zamiast standartowego kremu.
nina2201
mama Oliviera
pawimi ale tort swietny Oliver pewnie będzie zachwycony!!!
mój Oli juz spi bylismy u moich rodziców i juz przed 19 musięliśmy jechac do domu bo mały przysypiał! straszna mgła na dworze swiata nie widać!!!
mój Oli juz spi bylismy u moich rodziców i juz przed 19 musięliśmy jechac do domu bo mały przysypiał! straszna mgła na dworze swiata nie widać!!!
wlasnie sam sobie wybieral ze chce temat spidermana wiec postanowilam ze mu taki tort zamowie...on teraz jest w takim wieku ze oglada wszystkie te filmy ze spiderman albo power rangers...wojny, walki, bitwy go interesuja Osobiscie najbardziej "lubie" spidermana bo on chociaz ludziom pomaga
a jak tam ...prosiak sie udal??
a jak tam ...prosiak sie udal??
reklama
nina2201
mama Oliviera
Prosiak sie udał mniam mniam pycha!!!
masz racje spiderman najlepszy z tego wszystkiego! juz widze mojego malucha jak go bedą takie rzeczy fascynowały! a gdybym miała dziewczynke to było by tak słodko rózowo
masz racje spiderman najlepszy z tego wszystkiego! juz widze mojego malucha jak go bedą takie rzeczy fascynowały! a gdybym miała dziewczynke to było by tak słodko rózowo