reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Aga współczuję ja tez nieraz trace cierpliwość przy małym, a jak człowiek jest niewyspany to dopiero jest zły!!!
pawimi a tego cybexa juz wczesniej widziałam na zywo tylko normalnego a nie tego z limitowanej kolekcji i mi się nie podobał a wczoraj znalazłam tego i jest piękny! a ten biały na lato cudny, moja loola jedzie a ja chce nastepny wózek, mąż mi go w zyciu nie kupi ciężki mój los!!!:-D:-D:-D

reklama
Fajowy ten wózek ale mnie zbytnio nieinteresują wózeczki bo jak gdzies dalej to samochodem jedziemy,a na spacerki koło domku to wystarczy mi taki jaki mam przechodzony.
Aga Amelce też zeby wychodza i jakby nie Wiki to chyba bym jobla dostała.
Wreszcie moje dziecko zjadło prawie całą parówke i kawałek chlebka,bo od paru dni to tylko mleko piła.

jobla to ja zaraz dostane chyba !!!
narazie sie bawi ale juz znowu jeczec zaczyna a do spania ma jeszcze czas !!!
ja sie przynajmniej wykapalam jejku jeszcze obiad musze im zrobic i bede miala chwile spokoju, a po takiej nieprzespanej nocy czuje sie jak na kacu czy wy tez tak macie ???

Aga ja mam i to wielkiego,bo dzis niespałam wczoraj też nie i niewiem jak bedzie dzisiaj.Oj taki nas los ale i tak je kochamy nad życie.Amelka teraz rozwala wszystkie zabawki a Wiki zbiera ale ona ma z tego radaosc.
Kiedys pisałaM że bedę robic remont ale niewiedziałam że za drzwiami czeka sie 3 tygodnie wiec dopiero zaczyna jak wstawie nowe drzwi.

hej hej hej:-)
mala spi od 12:szok::-D:szok: ale błogi spokoj
aga ja mam w nocy to samo:wściekła/y:, obudzi sie o 4,wypije mleko i sie meczy, niby spi,ale kaszle,popłakuje i tak może byc ze 2 godzinki:baffled:
ale potem spi do 10:happy: wiec to jest plusik:dry:

nina pochwal sie wózkiem:tak:

niedługo na dwór idziemy,bo w domu nie idzie wytrzymac,bo na rece chce, a jak widzi laptopa,to jakby ją ktoś ze skóry obdzieral:szok: chce pisac po klawiaturze:baffled: to znaczy uderzac rekoma w literki i dusic guziki:sorry2:
zębki idą bo troszkę się ślini. niewiem ile teraz ich ma, bo niechce jej grzebac w buzi- niepotrzebnie. ale chyba z 10 napewno:tak:
oooooooooooo
budzi sie
papa

Hej :-)
Dziewczyny Wy szczepiłyście na MMR- odra ,świnka ,różyczka?
Pawimi jak to jest u Was z tymi szczepieniami?U nas jest obowiązkowa-ale ja odwlekam jak tylko mogę:tak::tak:Za dużo się naczytałam:nerd::nerd:
Szczepimy się dopiero koniec marca początek kwietnia

reklama
jobla to ja zaraz dostane chyba !!!
narazie sie bawi ale juz znowu jeczec zaczyna a do spania ma jeszcze czas !!!
ja sie przynajmniej wykapalam jejku jeszcze obiad musze im zrobic i bede miala chwile spokoju, a po takiej nieprzespanej nocy czuje sie jak na kacu czy wy tez tak macie ???
tak Aga tez tak mamy, tylko jak zabieram du...i do pracy sobie jade gdzie na pol osdypiajac swojego kaca siedze przed monitorem i grzebie po forach na plotkach o byle czym albo butikach internetowych w poszukowaniu skarbow :)
Nina slyszalam o tym Cybexie ze ta limitowana wersja nie jest tak atrakcyjna na zywo jak na zdjeciach:no: podobno tapicerka calkiem przecietna i wyglada jakby kazda plamke miala w siebie wchlaniac. To opinia kolezanki ktora chorowala na ten wozek do czasu az go zobaczyla. I oparcie podobno dosc niskie i waskie:baffled:
a dzis baba z allegro odeslala mi koszt przesylki do spiworka do mojego dazzle....ha ha tyle co spiworek, chyba oszalala kompletnie. Nie chce mi sie wierzyc. Ten spiworek jest cienki i lekki,ktoras mama na innym forum pisala ze bez polaru tylko taka cienka oslonka bardziej jak stylowy kocyk wiec jakim cudem przesylka moze kosztowac tyle co sam spiworek????
icon_question.gif
Czy to jest mozliwe?

Do góry