reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Unas jakby lepiej Amelka mniej kaszle ale nadal ma goraczke 37,4,Jeszcze do tego ząbki własnie widze jest prawie na wierzchu.
Dziewczyny mam pytanie przy przeziebieniu temperatura ile dni sie utrzymuje gdzies czytałam że 3 dni.

reklama
eeh czyli chorob ciag dalszy u was widze...jak zwykle sie pochwale ze u nas nic :) a my szykujemy sie to niedzielnej imprezy. 25 dzieci - ja nie wiem jak to przezyje :) tyle szczescia na raz he he :) dobrze ze nie w domu. Jutro musze zamowic pizze i torty, ciekawe ile tortow potrzebuje na 25 dzieci??? nutka z tego co wiem to raczej temperatura jest na poczatku choroby -to jeden z pierwszych objawow ze zbliza sie "cos" i organizm sie broni wlasnie goraczka...pod koniec chorobska temperatura ustaje.

A u nas na szczęście po chorobie, katar minął i nic więcej się nie rozwinęło!
ładna pogoda sie u nas zrobiła pospacerowaliśmy trochę dzisiaj, od niedzieli znowu ma mróz przyjść
a 12 lutego idziemy na szczepienie juz się boje jak mały to zniesie musi byc dzielny przecież to juz duży chłopak :-D
pawimi co do koloru wózka to faktycznie może kurz zbierać ale będzie też niebrudzący i wszystko do niego pasuje, a do looli można dokupić dodatkowo tapicerke więc na lato i tak bym chciała jakąś jasniejszą!

majopa tak mialam z nim problemy ale juz jest w porzadku przynajmniej narazie.

dzisiaj w nocy myslalam ze wyjde z siebie i stane obok !!! maly ryczal od 2-4 nie chcial pic smokiem rzucla, zrobilam maleko i tez nie chcial co sie uspokoil ja sie kladlam to od nowa sie zaczynalo !!! myslalm ze strace cierpliwosc do niego :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!! wkoncu o 4 wypil mleko i padl !!! a o 7 podubka !!! jezu ledwie zyje, w ciagu dnia tez mialczenie i wiecznie na mnie wisial, dobrze ze chociaz do rodzicow pojechalam i moglam sie spokojnie kawy napic a maly sie pobawil z moim baratem, potem siostra go na spacer wziela jejku , przyjechalismy do domu i znowu to samo !!!
polozylam go o 20 wypil 300 ml kaszy :szok: i spi !!! nareszcie swiety spokoj, ciekawe jak dlugo.

nina super ze wozek kupilas, pochwal sie jak tylko przyjdzie, a na lato to faktycznie cos jasniejszego bo maly mogl by sie czuc bardzo niekonfortowo przy upalach ....
dokładnie, myślę, ze latem może być za gorąco w czarnym wózku.
A Wiki ładnie ci dał popalić w nocy, tez tak nieraz miałam rano nieprzytomna... ja musze do małego w nocy 2 razy wstawać bo chce mleka i już nie wiem kiedy się ttego oduczy ten mój mały żarłok!

no my tez dzis o drugiej mielismy koncert ale ciut krotszy bo tylko 45 minut. Nie wiem jak moj maz wstal rano do pracy bo ja spalam jak zarznieta. Oli dzis do szkoly nie pojechal a ja do biura dopiero 2 godziny temu dotarlam. Widze na dziaslach takie krwawe kreski wiec pewnie zeby :( no i 3 kasze po 220 w nocy i jedna mleko 150 !!!!
Dobrze ze tapicerke mozna dokupic ,to fajenie tak sobie wymieniac :)

Aga nie chce cie straszyc ale u mnie bylo dokladnie to samo gdy Maksikowi wychodzily piatki,a moze to 4??? Sama niewiem.... Jesli moje obawy sie sprawdza,to zycze wam wiele cierpliwosci:rofl2: My na razie mamy to za soba,ale jeszcze nam 8 zebow zostalo wiec powoli sie przygotowuje psychicznie:-)

reklama
Do góry