reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja miałam ręczny lakator więc nie tylko cycki ale też reka mnie bolała he he na szczęście nie używałam go długo tylko na poczatku kiedy miałam nawały pokarmu.

reklama
wiem o czym mowisz hehe ja to nazywalam syndromem bolacego nadgarstka - taka reczna mialam przy oliverze wlasnie bardzo wydajna ale reczna...i tez 8 mc cignelam :)

ja sciagalam laktatorem przez 3 miseiace potem juz sie poddalam bo wiki nie najadal sie moi i wypijal po 150 ml co godzien i nrzuszek go bolal juz potem bo nie mial kiedy trawic niestety i musielismy przejsc na sztuczne, ale ja tez odciagalam.

no moj jak byl taki maly tak gdzies do niespelna 6 mc to wypijal po 260 -280 ml mleka, potem mu przeszlo i byl czas ze nie chcial pic wogole....generalnie pozniej 180 ml to byla taka nasza norma.

ja karmiałam do ok 8miesiaca, ale ani razu nie odciągalam mleka- tzn raz chcialam i nic nie poleciało:baffled: wiktoria na bierzaco wszystko wypijala:tak:
u nas powinno sie do 3lat podwać sztuczne mleko, my jestesmy przy Juniorze ale czy ja wiem czy Wiktoria bedzie go pić do trzech lat:confused:

aga- chyba każda kobieta tak ma że chce wybierać nawet najdrobniejsze szczegóły do swojego mieszkania badz domku:tak:;-)

pawimi-podziwiam Cie że nazbierałaś tyle mleka;-)

tak tak chcialabym :-) mam nadzieje ze kiedys bedzie mi to dane,

moja mama odciagal prze pol roku bo moj brat wogole przy cycku nie chcial byc bo odrazu zasypial, a potem okazalo sie ze ma alergie i przeszli na pepti.

a teraz nomalnie krowie pije a w piatek skonczy dopiero 2 lata wiec przerosl alergie.

Ale tu dzisiaj pusto...!!!!:baffled:
i odwilż znowu przyszła, mamy kilka stopni na plusie, mokro jest i brzydko! mały właśnie urządził sobie drzemkę! potem na zakupy pojedziemy, muszę mu kupić szczoteczkę i pastę do zębów!

reklama
Do góry