reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hej dziewczyny widze że temat jedzonka został poruszony:-)
Zosia tez je dużo rzeczy,ale podrobów napewno jej narazie nie dam bo po co? lepsze i bardziej wartościowe sa inne mięsne produkty. jadła szynkę gotowana i różne wędlinki... ser żółty też jej bardzo smakuje,a jogurty są już na porządku dziennym,codziennie jogurt i kaszka musi byc obowiązkowo:tak: o dzisiaj mała jadła spagetti:sorry2: i jej smakowało. ale i tak najbardziej lubi rosołek:tak:
mój mały tez uwielbia rosołek z makaronem lub lanymi kluseczkami, a takie złe opinie o danonkach pierwszy raz słysze, mały danonki bardzo lubi...

reklama
witam ale sie smacznie zrobilo... moj nabialu wogole nie je.. zadnych serkow jogurtow smietany jaj itp.. jedziemy caly czas na nutramigenie..ktory uwielbia od samego poczatku...zato bardzo lubi jesc tatusa specialy z kuchni nigeryjskiej...tak ostre ze ja popijem woda odrazu a maly nawet nie zamroga nie ma jak twardy chlop!!!

Załączniki

• 100_1481.jpg
    100_1481.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_1496.jpg
    100_1496.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 30
  • 100_1504.jpg
    100_1504.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 100_1506.jpg
    100_1506.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 30
  • 100_1519.JPG
    100_1519.JPG
    49,6 KB · Wyświetleń: 29
  • mysio.jpg
    mysio.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 38
hmm, ja opini o danonkach nie mam zadnej...po prostu przeczytaj sobie sklad i sprawdz co to jest:tak:
Mój mąż pytał wczoraj swojej koleżanki, która studiuje medycyne i ona mówiła, że jeden z jej profesorów opowiadał, że danonki sa produkowane z najgorszego mleka!!!! gdybym wiedziała wcześniej to dawno bym je odstawiła, będę małemu dawała inne jogurty, a danonkom podziękujemy!
u nas dzisiaj -19 stopni i biało!!! pieknie tylko strasznie zimno, jak taka temperatura się utrzyma to nawet na spacer nie idziemy!

witam po długiej nieobecnosci
widze ze gorąco na temat DANANKOW ja nie daje mój maz jest lekarzem i jakoś zle sie o nich nie wyrarza Kokunia je od 3 roku zycia a co do produkcji? nie wiem dzs dość restrekcyjnie podchodzi sie do produkcji jedzonka dla dziecii i mysle ze az tak zle nie jest ale polecam jogurcik HIIP mysle ze chodzi tu bardziej o krowie białko które bardzo obciaża wątrobe i jest mega alergizujące!!!!!

Gabrysia uwielbia pomidorową z lanymi kluseczkami, ziemniaczki i miesko z warzywkami, a najbradziej klopsy mielone robie sama kupuje miesko miele i robie klopsiki

dorobiłam sie ostatnio super garów i gotujemy bez tłuszczu jest super Gabi je bardzo duzzo i praktycznie wszystko BARDZO sie ciesze po niejadku miec takiego zarłacza

POZDRAWIAM was bardzo serdecznie

DSC05189.JPG

DSC05223.JPG

reklama
czesc wam laseczki, widze ze rozpentalam wojne pogladow :-)
wiki wcina bakusie a od czasu do czasu jakas ciotka przy niesie danonka no to zje ale tak to bakusie wcina codziennie jednego, watrpbianki sprobowal bo ja sie nia moge zajadac :-) chodz teraz juz mniej bo ograniczylam jedzenie .... :-( ale sera zoltego juz tez sprobowal i jakos nie specjalnie mu smakowal ... ser bialy lubi z dzemikiem i swierza buleczka.
a kiedy watrobke mozna dawac ???

Do góry