reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam Was w tym Nowym Roku.U nas Oskar zasnął o 21.30 i spał ładnie całą noc do 9 rano z pobudką o 4 na mleko.Myślałam że obudzi się o północy przez ten huk petard ale nie - spał jak zabity.Czyli następnego Sylwestra możemy iść na balety a młody do dziadków hihi.

Dziewczyny u Was też księża ogłaszają ile było chrztów i pogrzebów w zeszłym roku????
U nas ogłasza, znowu przyrost ujemny mamy, chociaż nie jest tak źle jak w latach ubiegłych. Dzieci urodziło się 14 w parafi a zmarło 21 osób. Chrztów było dużo więcej bo 24, ale to tylko dlatego, że mamy piękny kościół i chcą u nas chrzcić.

My jednak nie zostaliśmy wdomu tylko pojechalismy do moich rodziców, olivier był wczoraj troche nieznosny troszke rozrabiał i zasnął u rodziców o 20.30, do domu pojechaliśmy o 23 mały się przebuidził troche płakał ale dostał butelkę i zasnął, spał do7 rano!!!:-):-):-) petard też się nie wystraszył!!!

Witam głowa mi peka spac mi sie chce i wogółe zimno mi strasznie.Sylwester był bobowy bawilismy sie do 6 rano a 0 6,30 byłam w domku .Tesciowa pojechała o 11 wiec troche wczesnie ale do koscioła jechała.Amelka podobnio wstała jak zaczeli strzelac i płakała, zasneła dopiero po 1 .A jeszcze dodam ze w starym roku ostatnim dniu pokłóciłam sie z tesciową ,bo ja jej że bedziemy w domu o 6 a ona na to że jestem nie matką że tak pózno bede i jeszcze ze wedle niej moge na kolanach wrócic masakra.Ale co tam mineło i mam nadzieje ze w tym roku niebedzie mnie denerwowac bo chyba ją zagryze ha ha.

Ostatnia edycja:
moja mała sama jeszcze nie chce chodzić, za rączki owszem, biega po całym domu, albo przy kanapie, ścianie czy czymkolwiek czego można się podeprzeć, ale sama nie chce nawet stanąć... za to jest strasznie wygadana i oralnie rozwija sie chyba aż za nadto!!
pisanie pracy... hmm... zbliża sie nieubłagalnie ten moment kiedy zakończę swoją studencką edukację więc chcąc nie chcąc muszę pisać, badania zrobione, połowa napisana, więc chyba nieźle
a z S... on teraz popłynął na platformę jako dodatkowa praca, bo ma okazję sporo zarobić, wraca za tydzień na roczek M i do siebie do pracy na 2tygodnie, więc widzimy się sporadycznie, co zresztą jest dla mnie teraz na rękę bo mam kiepski okres i chyba jakiś kryzys mnie dopadł, ale mam nadzieję ze z Nowym Rokiem przejdzie!!

dziubus zycze ci zeby ci ten kryzys przeszedl w mgnieniu oka, matynka cudna, ogladam zdjecia na nk obowiazkowo a i ty tez slicznie wygladasz :-)

to tak jak moj wiki chodzi przy wszystkim przy czym mozna nawt przy taboretach staje i pada potem bo one ruchome sa :-D a gadac zaczol strasznie duzo i jeszcze sie kluci ze mna ja mu cos mowie a on mi kreci glowa nie nie i koniec musi postawic na woim :-D

Pam my tez juz w przyszlym roku uciekamy gdzies bo wiki tez zdal test na petardach spal bardzo ladnie wiec za rok gdzies uciekamy :-D

Nutka nie zazdroszcze ci takiej klutni z corka oj chyba by mi sie przykro zrobilo ....

reklama
Do góry