reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

W Nowym 2009 Roku życzę Ci
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości

zycza Maxwell, Osaremen, Dominika , David i ja

Załączniki

• Desktop8.jpg
    Desktop8.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 28
  • Desktop9.jpg
    Desktop9.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Dziewczyny życzę Wszystkim super udanego Sylwestra z kieliszkiem szampana i zabawy do samego świtu.A w owym 2009 roku powodzenia w każdej dziedzinie,dużo szczęścia i radości (w szczególności z pociech)i spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich.A poza tym oczywiście zdrówka dla Was i Maluszków i kasiory(tego chyba nigdy za mało:-))

No szczęsliwego po prostu:-)Buziaki dla Was Wszystkich ode mnie i Kubusia!!!

*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤
*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤
★˜”*°★*** 2008/2009*** ★˜”*°★
Szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń
*******w Nowym Roku ******
_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$
::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::

szczęśliwego nowego roku, spełnienia wszystkich marzeń, jeszcze wiekszej pociechy z dzieciaczków życza ewelina paweł i olivier !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kochane jeszcze raz zdrówka i szczęścia. Kasy nie życzę, wczoraj słyszałam fajne zdanie: "Na Tiyaniku wszyscy byli bogaci, ale nie mieli szczęścia"

Celinka przespała całą noc, tak jak my. Mąż wrócił wczoraj przemarznięty z pracy, mnie coś łamie. Więc przespaliśmy całego sylwestra:-).

reklama
Aguś, jestem!!

wszystkim Wam Kochane życzę szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia w tym Nowym Roku!

dawno mnie tu nie było, ale jestem, żyję i razem z Martynką mamy sie dobrze :-D

Do góry