reklama
e-stera
Fan(ka)
Radosny to jest za dwoje......a taki łobuz że głowa mała
A te majtki po porodzie nie działają...fizykoterapeutka nam w szkole rodzenia mówiła.............po naturalnym porodzie można dopiero po 6 tygodniach a po cesarce po 8 założyć..to samo tyczy pasa ciążowego
A te majtki po porodzie nie działają...fizykoterapeutka nam w szkole rodzenia mówiła.............po naturalnym porodzie można dopiero po 6 tygodniach a po cesarce po 8 założyć..to samo tyczy pasa ciążowego
niunia_2008
mama Wiktorii :)
ja nosiłam takie majtki ściągające po porodzie i szczerze nic nie dały za duzo kilogramów mi przybyło i teraz musze sie meczyc na siłowni, ale postanowiłam że wejde w swój rozmiar sprzed ciąży i przez ostatni miesiąc schudłam 5kg licze że do wakacji jakoś będe wyglądać;-)
u nas wiki ma 9,9kg juz prawie potroiła swoją wage urodzeniową a dosłownie wszedzie chciałaby biegać-dzisiaj widziała jak jej o rok starszy kuzyn biega to chciała za nim biec:-)
u nas wiki ma 9,9kg juz prawie potroiła swoją wage urodzeniową a dosłownie wszedzie chciałaby biegać-dzisiaj widziała jak jej o rok starszy kuzyn biega to chciała za nim biec:-)
niunia_2008
mama Wiktorii :)
dzialaja....jestem tego chodzacym przykladem tylko najlepiej zalozyc dwa dni po....pozniej to juz faktycznie nie beda dzialac ;(
może to zależy od osoby... mi nie pomogły widocznie mam taką tendencje...
vincent tez biega za starszymi bracmi, ostatnio za oliverem tak szybko lata jakby chodzil juz od dlugich miesiecy:-):-)
malenstwo23
Mama Kubusia:)
O kurczę Niunia ja też bym chciała tyle zrzucić!Ja to nie wiem co jestze mną,przed ślubem ze 2 miesiące chodziłam na aerobik i na basen i na spacery szybkie z małym w wózku a schudłam może ze 3 kilo:-(Do tego była jeszcze dita i w domu na steperze ćwiczyłam a efekty mizerne.teraz przz święta jeszcze mi kilka trochę tłuszczyku się odłoyło...ja nosiłam takie majtki ściągające po porodzie i szczerze nic nie dały za duzo kilogramów mi przybyło i teraz musze sie meczyc na siłowni, ale postanowiłam że wejde w swój rozmiar sprzed ciąży i przez ostatni miesiąc schudłam 5kg licze że do wakacji jakoś będe wyglądać;-)
Mój Kuba 10 grudnia był ważony ważył 10,7:-)Przy urodzeniu 3400 więc ładnie przybiera.
Byłam wczoraj u lekarza i powiedział mi że bóle kręgosłupa będą mi nawracać:-(.No to mnie pocieszyła.Póki co mam skierowanie na rehabilitację dziś idę się zapisać.
Kubasek ślicznie spał mi dzisiaj obudził się przed 8 wydudnił flachę mleka a na obiad dziś rosołek.
Wiecie próbowałam mu dawać 2 dania w odstępach ale on nie chce.Albo zje zupkę albo miąsko z warzywami a więcej nie da rady.
e-stera
Fan(ka)
Te majtki działają na zasadzie gipsu.......mięsnie wtedy nie pracują i tak jak pisała Paulinek rozleniwiają mięśnie............zresztą w szkole miałam fizykoterapię i to sma nam mówiła nasz profesorka.
pawimi a Ty może po prostu tak miałaś,że szybko płaski brzuch...............moja pzryjaciółka urodzila 2 dzieci a ze szpitla wychodzila w ubraniach sprzed ciązy w rozmiarze 36........nikt by nie powidizłą zę ona urodziłą 3 dni temu.....brzuch płaksi jak deska
Paulinek ślicznie Thomas pzrybiera na wadze i ładnie się rozwija
Kasiamaja a wiadomo czemu tak wolno pzrybiera Twoja maął na wadze?Też taki urok jak u Olisia?
pawimi a Ty może po prostu tak miałaś,że szybko płaski brzuch...............moja pzryjaciółka urodzila 2 dzieci a ze szpitla wychodzila w ubraniach sprzed ciązy w rozmiarze 36........nikt by nie powidizłą zę ona urodziłą 3 dni temu.....brzuch płaksi jak deska
Paulinek ślicznie Thomas pzrybiera na wadze i ładnie się rozwija
Kasiamaja a wiadomo czemu tak wolno pzrybiera Twoja maął na wadze?Też taki urok jak u Olisia?
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiki juz potroil swoja wage urodzeniowa wazyl 3,510 a teraz prawie 11 kilo mierzyl 58 cm a teraz 80 urosl 22 cm wiec w normie wszystko,
za to dzisiaj lekarz mnie dobil totalnie, stwierdzil ze skoro kaszelek nie przeszedl po antybiotyku to moze to byc na tle alergicznym :-( przepisal zyrtec i osilocociunum na jego katarek :-( .............
masakra jakas, pluca czyste w kazdym badz razie nic nie swiszczy i nie charczy.
za to dzisiaj lekarz mnie dobil totalnie, stwierdzil ze skoro kaszelek nie przeszedl po antybiotyku to moze to byc na tle alergicznym :-( przepisal zyrtec i osilocociunum na jego katarek :-( .............
masakra jakas, pluca czyste w kazdym badz razie nic nie swiszczy i nie charczy.