reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Radosny to jest za dwoje......a taki łobuz że głowa mała:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
A te majtki po porodzie nie działają...fizykoterapeutka nam w szkole rodzenia mówiła.............po naturalnym porodzie można dopiero po 6 tygodniach a po cesarce po 8 założyć..to samo tyczy pasa ciążowego

ja nosiłam takie majtki ściągające po porodzie i szczerze nic nie dały:crazy: za duzo kilogramów mi przybyło i teraz musze sie meczyc na siłowni, ale postanowiłam że wejde w swój rozmiar sprzed ciąży i przez ostatni miesiąc schudłam 5kg:tak: licze że do wakacji jakoś będe wyglądać;-)

u nas wiki ma 9,9kg juz prawie potroiła swoją wage urodzeniową:tak: a dosłownie wszedzie chciałaby biegać-dzisiaj widziała jak jej o rok starszy kuzyn biega to chciała za nim biec:-)

dzialaja....jestem tego chodzacym przykladem :) tylko najlepiej zalozyc dwa dni po....pozniej to juz faktycznie nie beda dzialac ;(

ja nosiłam takie majtki ściągające po porodzie i szczerze nic nie dały:crazy: za duzo kilogramów mi przybyło i teraz musze sie meczyc na siłowni, ale postanowiłam że wejde w swój rozmiar sprzed ciąży i przez ostatni miesiąc schudłam 5kg:tak: licze że do wakacji jakoś będe wyglądać;-)

u nas wiki ma 9,9kg juz prawie potroiła swoją wage urodzeniową:tak: a dosłownie wszedzie chciałaby biegać-dzisiaj widziała jak jej o rok starszy kuzyn biega to chciała za nim biec:-)
O kurczę Niunia ja też bym chciała tyle zrzucić!Ja to nie wiem co jestze mną,przed ślubem ze 2 miesiące chodziłam na aerobik i na basen i na spacery szybkie z małym w wózku a schudłam może ze 3 kilo:-(Do tego była jeszcze dita i w domu na steperze ćwiczyłam a efekty mizerne.teraz przz święta jeszcze mi kilka trochę tłuszczyku się odłoyło...
Mój Kuba 10 grudnia był ważony ważył 10,7:-)Przy urodzeniu 3400 więc ładnie przybiera.
Byłam wczoraj u lekarza i powiedział mi że bóle kręgosłupa będą mi nawracać:baffled::-(.No to mnie pocieszyła.Póki co mam skierowanie na rehabilitację dziś idę się zapisać.
Kubasek ślicznie spał mi dzisiaj obudził się przed 8 wydudnił flachę mleka a na obiad dziś rosołek.
Wiecie próbowałam mu dawać 2 dania w odstępach ale on nie chce.Albo zje zupkę albo miąsko z warzywami a więcej nie da rady.

Te majtki działają na zasadzie gipsu.......mięsnie wtedy nie pracują i tak jak pisała Paulinek rozleniwiają mięśnie............zresztą w szkole miałam fizykoterapię i to sma nam mówiła nasz profesorka.
pawimi a Ty może po prostu tak miałaś,że szybko płaski brzuch...............moja pzryjaciółka urodzila 2 dzieci a ze szpitla wychodzila w ubraniach sprzed ciązy w rozmiarze 36........nikt by nie powidizłą zę ona urodziłą 3 dni temu.....brzuch płaksi jak deska
Paulinek ślicznie Thomas pzrybiera na wadze i ładnie się rozwija
Kasiamaja a wiadomo czemu tak wolno pzrybiera Twoja maął na wadze?Też taki urok jak u Olisia?

reklama
wiki juz potroil swoja wage urodzeniowa wazyl 3,510 a teraz prawie 11 kilo mierzyl 58 cm a teraz 80 urosl 22 cm wiec w normie wszystko,

za to dzisiaj lekarz mnie dobil totalnie, stwierdzil ze skoro kaszelek nie przeszedl po antybiotyku to moze to byc na tle alergicznym :-( przepisal zyrtec i osilocociunum na jego katarek :-( .............
masakra jakas, pluca czyste w kazdym badz razie nic nie swiszczy i nie charczy.

Do góry