reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dzieki... dlatego ja tak caly czas pilnuje dzieci...nawet w nocy zdarza mi sie nie spac i wsluchiwac w ich oddechy...

a tak na zmiane tematu...jest u was snieg? tak mi go brak ..u Agnieszki widzialam...aa... tak mi sie marzy aby dzieci wziasc na sanki...
wejdz sobie na facebook.com (jak inne kolezanki z BB) i sobie zobacz jaka u mnie zima:-)

reklama
u nas niestety brak śniegu, a zapowiadali, że bedzie padać całe świeta i nic ani jednego płatka sniegu!!! a sanki pod choinka stoja bo Oli od prababci dostał i po dywanie jeżdzimy tylko he he!!! gdyby był snieg to ale mielibysmy radoche!!!:-)

Witam.....ale dzień..............Oli chory-katar, kaszle jak gruźlik ale gorączki na szczęście nie ma tylko stan podgorączkowy oby szybciej poniedziałek i do naszego pediatry pędzę.Jakoś wolę się z daleka od pogotowia trzymać jeśli to możliwe............
Ale podskoczyłam i kupiłam małemu buciki z Elefanten-jest wypzredaż(50% )
Aga Wiki cudny
Domino na pewno z Dawciem oki..Mój Oli też ma dziurkę w sercu i już praktycznie zarosła.....jesteśmy ciągle pod kontrolą kardiologa..........więc sie nie martw na zapas

U nas też sniegu brak:dry:

A i zważyłam małego wczoraj u koleżanki ...równo 6kg!Tyje mi chłopak, tyje:-D:-D:-D

U nas nadal brak sniegu.Z dziecmi zostaje tesciowa u mnie w domu bo ja jeszcze przed wyjsciem je uspie,a rano zamkne pokój i jakos sie wyśpimy.
Agnieszka ja od stycznia zaczynam z powrotem do tamtej diety bo przez 2 miesiąc stosowania schudłam 11 kilo a teraz to 1 kilo przytyłam z powrotem wiec od nowego roku do wakacji mam zamiar sie odchudzać.Postanowienie noworoczne.

Ostatnia edycja:
Koszmarna noc:-(maly kaszlał co 2 minuty, nie spał sam przez to i my też nie spaliśmy.......potem dostał ataku kaszlu duszącego aż wymiotował.....o 5 rano wylądowaliśmy na pogotowiu......zapalenie oskrzeli na szczęscie nie bardzo mocne..ale gdybym poczekala do jutra to mogloby się skończyć zapaleniem płuc- tak powidila babka na pogotowiu..............mamy antybiotyk i tydzień siedzenia w domu:-:)-:)-(..........ale juz widze poprawę po jednej dawce.Pierwszy raz jest chory-prezent noworoczny :baffled:
Ja chodzę nieprzytomna, glowa mnie boli.....ach szkoda gadać.

Witam po świętach. Widzę że dietka to postanowienie noworoczne wielu z nas. Ja też mam zamiar zacząć od stycznia choć może być ciężko bo "roczek" przed nami. U nas też nie ma śniegu a szkoda bo może byśmy wykorzystali te wolne dni bardziej efektywnie.

dlatego ja sie ciesze mimo wszystko ze wiki dostal antybiotyk odrazu, ale jutro i tak kontrola u lekarza,

esi duuuzo zdrowka dla Oliska zycze u nas az tak zle nie bylo ale to chyba jakis wirtualny wirus miedzy nami panuje .

a ja sie wlasnie zorientowalam ze musze sie zabrac za organizowanie lokalu na podwojna imprezke urodzinowa. W tamtym roku Oli byl pokrzywdzony bo urodzil mu sie brat trzy dni przed jego waznym i wyczekiwanym dniem i nie mialam sily na imprezy ....cos mu tam panie w szkole zorganizowaly :) ale w tym roku to mi juz nie podaruja:) Musze juz zaczac rozsylac zaproszenia:))

reklama
Witam nową mamę, słodkie dzieciaczki masz!!!
Celina chora, wczoraj bylismy u lekarza ma antybiotyk , nie udało się powstrzymać choróbska. Ale antybiotyk pomaga i mam nadzieję że do imprezy z okazji roczku wyzdrowieje.
U nas śniegu brak, a sanki pod choinką stoją i mała się na nich buja:-D

Do góry