reklama
U nas jakieś wiruchy i bakterie, mróz pożądny by się zdał co by to ch...w powietrzu wymroziłco Wy z tymi chorobami???? Wszystkie dzieciaczki chore?? Biedactwa....Odpukac u mnie Vincent nawet katarku nie ma chociaz caly czas nowe zabki wychodza...szczesciara ze mnie widze bo wasze wszystkie biedulki....
e-stera
Fan(ka)
Mój Oli pierwszy raz jest chory, nigdy jeszcze nie mial antybiotyku....tzn mila po urodzeniu od razu ale to inna historia................
A co do mrozu to by się faktycznie przydał a to wilgoć , plucha i wszytko sie rozwija
Mały dostał już druga dawkę antybiotyku...........zoabczymy jak w nocy kaszel będzie...................Ale za to bardzo mocno się ślini, wyczytałam że prz zapaleniu oskrzeli tak moze być........ale wiem też zę slinotok to objaw zaplenia płuc..........Oliś mi sie tak nie ślinił jak mu zęby szły.dzisiaj juz chyab z ślinikai zmieniłam
A co do mrozu to by się faktycznie przydał a to wilgoć , plucha i wszytko sie rozwija
Mały dostał już druga dawkę antybiotyku...........zoabczymy jak w nocy kaszel będzie...................Ale za to bardzo mocno się ślini, wyczytałam że prz zapaleniu oskrzeli tak moze być........ale wiem też zę slinotok to objaw zaplenia płuc..........Oliś mi sie tak nie ślinił jak mu zęby szły.dzisiaj juz chyab z ślinikai zmieniłam
Jak narazie moja niunia zdrowa miała katgarek ale jej przeszło.Ale ostatnio wcina co 3 godziny mleko choc dam jej zupy czy czegos innego to niechce tylko mleko nawet kaszki niechce,czy mam zacząc sie martwic ,dodam że mleka 250 wypije i picia to dziennie tylko 200 wiecej niechce.
niunia_2008
mama Wiktorii :)
hej;-)
zdrówka życzymy wszystkim chorym
a ja chciałam się spytać jak myjecie dzieciom ząbki? tzn jaką pastą , szczoteczką itp. bo tak sie zastanawiam czy wiki moze połykać paste, bo przeciez nie umie jeszcze wypłukać buzi..
a ja chciałam się spytać jak myjecie dzieciom ząbki? tzn jaką pastą , szczoteczką itp. bo tak sie zastanawiam czy wiki moze połykać paste, bo przeciez nie umie jeszcze wypłukać buzi..
My mamy szczoteczkę OralB, taką z dziurką w rączce, a pastę nenadent bez fluoru z apteki, więc może ją połykać. Mała sama sobie myje ząbki, tzn. gryzie szczoteczkę tymi swoimi 2 ząbkami a potem oddaje szczoteczkę i wystawia język aby jej wypłukać pastę, tak robi od dawna bo tata nauczył ją myć języczek jak miała 4 miesiące, co się przydalo przy myciu ząbków.hej;-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my mamy paste z Colgate "smiles"jest od 0 ale i tak tylko szczoteczka jest lekko maznieta ta pasta i najpierw ja mu myje a potem on sam probuje no i jezyczek musi byc umyty obowiazkowo wystawia go zawsze, a szczoteczke nie wiem jakas dla dzieci mala.
wiki w sumie juz ok tylko czasem zdazy mu sie zakaslac ale ma jeszcze katarek daje mu nasivin 3 razy dziennie ale jutro i tak chce isc zeby go lekarz osluchal znowu bo potem sylwester nowy rok weekend i znowu wszystko pozamykane.
wiki w sumie juz ok tylko czasem zdazy mu sie zakaslac ale ma jeszcze katarek daje mu nasivin 3 razy dziennie ale jutro i tak chce isc zeby go lekarz osluchal znowu bo potem sylwester nowy rok weekend i znowu wszystko pozamykane.
nina2201
mama Oliviera
u nas odpukać Olivier zdrowy!!! mam nadzieje,ze to sie nie zmieni!!!
pawimi muy chyba tez zrobimy podwójna impreze bo 9 dni przed urodzinami małego ja mam urodziny, wiec chyba połączymy imprezki!
niektóre mamusi już sie powoli zabieraja za przygotowania do 1 urodzin maluszków, a nasze na samym końcu dopiero 31 stycznia!
dziewczyny gdzie robicie imprezy? w domu czy w jakimś lokalu?
pawimi muy chyba tez zrobimy podwójna impreze bo 9 dni przed urodzinami małego ja mam urodziny, wiec chyba połączymy imprezki!
niektóre mamusi już sie powoli zabieraja za przygotowania do 1 urodzin maluszków, a nasze na samym końcu dopiero 31 stycznia!
dziewczyny gdzie robicie imprezy? w domu czy w jakimś lokalu?
reklama
moj maly tez bez mleka ani rusz... ja pij Bebiko 2r z kleikiem ryzowym to go wypijal 7-8 razy dziennie i zero soczkow...a jak kasze wyczul w butelce to mi sie dostawalo ta butelka.. wkoncu dostal biegunki i caly miesiac lekarka niemogla jej zwalczyc az wokncu zmienilismy mleko na nutranigem bo na tamto mleko prawdopodobnie sie uczulil i odkad pije ten nutranigem jest lepiej ilosc porcji zmiejszyla sie do 5-6 po 240 i zero biegunek i ma lepszy apetyt na "normalne "jedzenie!!!:-)Jak narazie moja niunia zdrowa miała katgarek ale jej przeszło.Ale ostatnio wcina co 3 godziny mleko choc dam jej zupy czy czegos innego to niechce tylko mleko nawet kaszki niechce,czy mam zacząc sie martwic ,dodam że mleka 250 wypije i picia to dziennie tylko 200 wiecej niechce.