reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a no wozek jest extra i nawet po sniegu fajnie sie prowadzi mimo malych kolek :-)
nina2201
mama Oliviera
no to nieżle ci daja w kość dzieciaczki, ja tez choinki pilnuje bo mały próbuje sciagać bombki, wynieść to jej na szczęście nie da rady!!!nina...oni 90 % 24 godzin rozrabiaja a przez reszte "procent" spia... dzis juz odkurzalam 6 razy ...a do tego musze pilnowac choinki przed najmlodszym zeby "SAMA NIEWYSZLA Z POKOJU JAK DVD "!!!za to juz po calym dniu bardzo dobrze spie:-)
Pawimi..mam nadzieje ze przez pierwsza godzine tylko... bo inaczej wroce z imprezy szybciej niz na nia sie wybieralam...tak mi zal ich zostawiac...:-(
a co Twoja najstarsza chorowala?juz wariuje...dlatego maz mnie zabiera z domu...ja za duzo przezylam z najstarsza corka moze dlatego taka jestem troche nadopiekuncza dla tych 2 mlodzych terrorystow
jak miala 3 miesiace przestala mi oddychac... spedzilismy 2 tyg w szpitalu i tam wielu badaniach wykryto u niej wade serca ASD II i skierowano ja na operacje ktora odbyla sie dokladnie 1 czerwca... niestety do tej pory jej serce nie jest 100 % ok i tak juz nieststy bedzie do konca zycia...jest pod stala kontrola kardiologa...druga corka tez ma wade serca,,, naszczescie dziury w sercu same sie zarastaja i niewymaga to operacji... w lutym ide z Davidem zeby sprawdzic czy on tez nie ma tej samej wady...boje sie okropnie
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wspolczuje i zycze duzo zdrowia i sily wam :-)
nina2201
mama Oliviera
Straszne, najgorsze z wszystkiego to to jak dzieci choruja, takie małe bezbronne istotki i tyle musza znieść od poczatku swojego życia!!!jak miala 3 miesiace przestala mi oddychac... spedzilismy 2 tyg w szpitalu i tam wielu badaniach wykryto u niej wade serca ASD II i skierowano ja na operacje ktora odbyla sie dokladnie 1 czerwca... niestety do tej pory jej serce nie jest 100 % ok i tak juz nieststy bedzie do konca zycia...jest pod stala kontrola kardiologa...druga corka tez ma wade serca,,, naszczescie dziury w sercu same sie zarastaja i niewymaga to operacji... w lutym ide z Davidem zeby sprawdzic czy on tez nie ma tej samej wady...boje sie okropnie
dobrze, ze juz jest wszystko ok, a twój Davidek na pewno jest zdrowy!!!!
reklama
dzieki... dlatego ja tak caly czas pilnuje dzieci...nawet w nocy zdarza mi sie nie spac i wsluchiwac w ich oddechy...
a tak na zmiane tematu...jest u was snieg? tak mi go brak ..u Agnieszki widzialam...aa... tak mi sie marzy aby dzieci wziasc na sanki...
a tak na zmiane tematu...jest u was snieg? tak mi go brak ..u Agnieszki widzialam...aa... tak mi sie marzy aby dzieci wziasc na sanki...