reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczyny,
dzieki za ile slowa na przywitanie..oj moze te dzieciaki sa slodki ale bardzo daja do wiwatu!!! ale jakos sobie dajemy rade!!!! I jak tam u was po swietach? ja to sie biore za odchudzanie, ktoras z was zna jakis dobry sposob? przydalaby sie jakas dobra rada!!!!:-)
świeta świeta i po świetach, tyle przygotowań a to juz po wszystkim :-( szkoda bo uwielbiam Boze Narodzenie!!!
domimo fakt przydałby się jakis dobry sposób na szybkie i skuteczne odchudzanie bo przez całe swieta tylko jadłam i jadłam!!!:tak:

reklama
Czesc dziewczyny!!!!
I po swietach:tak:
U nas kiepskie swieta,Maksik sie pochorowal,goraczka,katar,kaszel i w efekcie antybiotyk od wigilii. Do tego wyszly mu dwa kolejne zeby:biggrin2: Trzy dni plakal,musialam nosic,przytulac...a teraz zarazil mnie i zaczynam kichac i smarczec.
Piszcie jak u Was swieta:biggrin2:

no to widze ze niektorzy nie mieli ciekawych swiat....no coz takie zycie....;) I tak mysle bylo lepiej niz mialysmy sie w ubieglym roku!:tak::tak: Odgrzebalam sobie zdjecia jak wygladalam w poprzednie swieta. Koszmar! nawet swiezutko zrobiona fryzura prosto od jednego z lepszych tutaj fryzjerow nie pomogla:-D:-D:nerd::nerd::nerd: daruje wam kiepskich efektow wzrokowo-estetycznych i nie opublikuje ich tutaj:-) Idziemy dzis na imprezke a chlopcow zostawiam z dziadkiem:rofl2: Ciekawe jak on to biedaczek przezyje:happy:

:-Doj przydaloby..moj maz swierdzil ze moze mi pomoc zamykajac lodowke na klucz i kupujac mi zgrzewke wody nie gazowanej....madrala!!!!!!:-D

cyba przezyja....choc tez sie zastanawim jak moi prezyja sylwesrta sam na sam z trojka wnuczat!!!;-)

Załączniki

• captionit092305I207D37[1].jpg
    captionit092305I207D37[1].jpg
    61 KB · Wyświetleń: 15
  • captionit102625I881D37[1].jpg
    captionit102625I881D37[1].jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 21
  • captionit103807I499D30[1].jpg
    captionit103807I499D30[1].jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 18
  • Desktop3.jpg
    Desktop3.jpg
    125,7 KB · Wyświetleń: 21
  • Kształty - 2008.11.16 21.29.09 - (100_1231).jpg
    Kształty - 2008.11.16 21.29.09 - (100_1231).jpg
    202 KB · Wyświetleń: 17
no wlasnie, z reguly nigdy nie zostaje z cala trojka...tylko max z dwojka i to nigdy razem z tymi najmlodszymi tylko kombinacja albo najmlodszy i najstarszy albo sredni i najstarszy to wtedy jest ok, a dzis nie moge zabrac zadnego bo to impreza w nocnej knajpie ....no nic, jakos musza dac rade;)

ja mam nadzieje ze moja mama sie zgodzi!!! zostawala juz z cala 3 ale tylko na kilka godzin i to w dzien... mam nadzieje ze nie dadza jej zbytnio do wiwatu!!!

no tak, ty masz jeszcze mniejsza roznice wieku ....u mnie ten najstarszy jak chce to potrafi byc juz bardzo rozsadny i mozna z nim zostawic jedno dziecko

Ja niestety nie mam tak dobrze i moge Oliviera zaostawić ale tylko z mężem! moja mama opiekuje się dzieckiem mojej siostry bo siora musiała wrócić do pracy i po prostu nie chce jej zwalać małego na głowe bo za nim sie cały czas biega, mama nigdy by mi nie odmówiła ale wiem że cięzko jej bedzie z dwójka dzieci, gdzie róznica miedzy nimi wynosi tylko 4 miesiace.W dodatku moja mama choruje na kregosłup, pozoastaje mi więc tylko mąż a on ma taka pracę,że wraca z pracy ok 24.00. Tylko kiedy ma wolne jest cały dzień w domu, juz nie pamiętam kiedy gdzieś wyszłam ze znajomymi, bedę to musiała nadrobić no bo ile mozna w domu siedzieć!!!:tak::tak::tak:

no tak tylko moja mama niechetnie zostaje z dziecmi... wiec sie dziwie ze tak chetnie zgodzila sie tym razem...ja tez nie bylam nigdzie pzez dlugi okres czasu a marzy mi sie tak do ludzi..wiec mam nadzieje ze tym razem uda nam sie z tym sylwestrem...

Załączniki

• captionit091451I767D34[1].jpg
    captionit091451I767D34[1].jpg
    25 KB · Wyświetleń: 18
reklama
:no:zgadzam sie, nie mozna !!! Ja tak siedzialam ze swoim najstarszym bo wtedy nikogo tu nie mialam, bylismy ze swoim eks samiutcy jak palec, w dodatku on pracowal po 15-16 godzin na dobe. Byl taki moment ze juz malo nie oszalalam.:szok: Z perspektywy czasu wiem ze w ten sposob wypalilismy kompletnie nasze malzentwo...dlatego na dzien dzisiejszy wiem jak bardzo wazne jest zdrowe wybalansowanie wszystkiego w zyciu. Nie mozna stac sie niewolnikiem swoich wlasnych schematow:no::no: dlatego laski kochajcie swoje malenstwa zcalej sily i ...korzystajcie z zycia ile tylko sie da:-D

Do góry