reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jest mi smutno.Dziś dowiedziałam sie że moja koleżanka straciła dziecko...Była w 6 czy 7 miesiącu ciąży...A kilka dni ciąża była martwa,musiała urodzić....Chce mi się płakać...Bardzo mi jej szkoda i jej maleństwa....
Ja jakoś się strasznie uczuciowa zrobiłam jeśli chodzi o dzieci odkąd zostałam mamą.Bardzo przeżywam ciąże moich koleżanek cieszę sie razem z nimi i ciężko mi po takich wiadomościach....A to już moja druga koleżanka która straciła dzidziusia...

Ostatnia edycja:
reklama
Maleństwo tak przykro mi naprawde niema nic gorszego jak sie traci swoje dziecko współczuje twojej znajomej.
Choinke ubrałam AMELKA cieszy sie bardzo, klaska i w głos sie smieje .Choinka jest przykrecona do sciany wiec jej nie wywali.Usiądzie pod choinką i bawi sie bąbkami fajowo to wygląda.Smiejemy sie z mężem że my już prezet mamy pod choinką.

hej. nicoleczka sponia juz z godzinke :) wczoraj pierwszy raz byla sama w przedszkolu, co prawda tylko 2 godz ale beze mnie. i dobrze zniosla ten pobyt(na szczescie) nie plakala, bawila sie ladnie i zjadla tez lunch w przedszkolu. no i takie to buty... od 6 stycznia ja wracam do pracy, a Nicoleczka do przedszkola idzie ahhh....

a my znowu nocka do d... .Maly budzil sie srednio co 15 minut, nie pomagala ani kaszka ani mleczko ani noszenie na rekach.....mysle ze to te zeby gorne boczne ktore wypatrzylam kilka dni temu - wszystkie 4 na raz bo i jesc nie chce. W dzien jest wszystko OK, zywy, wesoly i coraz wiecej lata na nozkach, wiec chory nie moze byc....Zobaczymy jak dzisiaj bedzie. Skompletowalam juz wszystkie prezenty oprocz najstarszego syna bo caly czas sie zastanawiam czy stac mnie wypelnic jego zyczenie. Otoz on chce nowego Maca laptopa....Moj maz jest troche przeciwny bo kazdy inny nowy laptop kosztuje 3 razy mnie niz mac :(( Moze mu powiedziec ze mokolaj w tym roku jest na budzecie? :))...

Pawimi to napewno ząbki:-(
u nas nie jest ciężko z tym bo Zosia nie marudzi i śpi calutką noc już od 5 miesiąca:-) choc latem zdażało się że się obudziła,ale to jak było mocno gorąco, niekiedy teraz też się przebudza,ale to rzadko.:-p

Hehe, Loola niezły wózek :D
Ja mam Quinny Speedi i jestem średnio zadowolona, chociaż prowadzi się go idealnie... Nie ma pionu oparcia i Ada się wścieka, że siedzieć nie może, tylko takie półleżenie... Co prawda ostatnio radzimy sobie poduszką, ale nie po to kurcze tyle pieniędzy się wydaje, żeby kombinować potem. ;/ No i mały kosz jest, a ja czasami sobie do pobliskich sklepów wyskakuję i mam problem z transportem tego wszystkiego... Te wszystkie lekkie spacerówki są b. fajne, aleja muszę mieć pompowane koła (te pianki i plastiki się na okolicznych chodnikach i drogach niewygodnie prowadzi) - a na allegro większość to właśnie pianki i takie malutkie kółeczka maja... :|
ja tez mialam speedi z moim starszym synkiem ale moje oparcie sie pionowalo...hmm, to ciekawe, tez za nim nie przepadalam, frontowe kolko ktore mialo byc takim wynalazkiem strasznie mnie denerwowalo bo niby skrecalo niby nie, tak tylko troche...ogolnie nie byl to najlepszy moj wybor, zdecydowanie wolalam bebe confort wielofunkcyjny niz ten.

jestem kobitki :-)

wypilam z kumpela poltora butelki wina i reszte sama musz pic bo ona juz poszla, ale juz sie nagadalysmy przynajmniej :-D

u rodzicow fajnie bylo, ale babcia sie rozchorowal :-( ehhh

malenstwo wiem co czujesz, moja mam przed moim bratem byla w ciazy i byla niby w 4 miesiacu a dziecko bya juz miesiac martwe wiec wiem co to zabol jest straszny ...

reklama
Nasza nocka nawet nawet tylko pobudka była juz o 7 rano wtedy, kiedy ja jestem jak nieprzytomna!dziasiaj bylismy u znajomych właśnie wrócilismy do domu więc mały wyjatkowo o 21 poszedł spać, ciekawe do której rano pospi moze troche dłuzej:tak:kupiłam mu dzisiaj pod choinkę zyrafę z fishera FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (504256107) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze chce mu kupić tą gasienice FISHER PRICE GĄSIENICA GAWĘDZIARKA s_k KURIER!!! (505149041) - Aukcje internetowe Allegro dostanie tez sanki od prababci i mam nadzieje, że je tej zimy wykorzystamy!!!:-)

Do góry