reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
gdzie Wy widzicie na facebooku jak wejsc do baby boom? Chyba slepa jestem, zmienilam juz jezyk na polski i swoj network na polskce i dalej nie widze. Tuman jakis, na stare lata chyba czlowiek sie robi debilowaty bardziej hihi:)

pawimi faktycznie masz tyle wózków, ze zliczyc nie mozna!!! zazdroszcze bo ja tez mam fioła na punkcie wózków i wszystkiego dla dzieci!!!
ja tez mam buzza ale z tej starszej kolekcji gdzie siedzisko jest w innym materiale, ale teraz kupuje loole bo chcę cos mniejszego i lzejszego!!!
agnieszka ogladałam twoje fotki na naszej klasie!!! chwile mi to zajeło taki masz pokażny album! Wiktorek chyba do taty podobny, tak mi sie wydaje!!! super maluszek!!!:-)

wiem, wiem, buzz jest bardzo ciezki i taki troche nieporeczny przez te szerokie kola, jak mialam niemowlecy fotelik to ramy uzywalam tylko do przewozenia fotelika, mozna bylo jeszcze to jakos zniesc, ale caly wozek to koszmar jesli chodzi o podrozowanie samochodem i szybkie wypady do sklepu. Moj tatus lubial go z gondola na dlugie spacery po naszych parkach. Nawet ma gdzies zdjecie na naszej klasie jak dumny kroczy z wozkiem :)) Lubisz Loole? Ja mialam bebe confort ten duzy wielofunkcyjny z Oliverem. Sciagnelam go sobie z Polski a niedawno oddalam kolezance i jest w perfekcyjnym stanie. Dobre to sa wozki. A macie w polsce quinny zapp? Dosyc mi sie podoba jedyny szkopul to siedzienie sie nie rozklada do spania..

Witam Pawini u ciebie która godzina jest ta sama co w Polsce? Bo tak wczesnie piszesz,ja dzisiaj spac niemoge wczoraj Amelka poszła spac o 19 i mi też sie usneło i spałam do tej pory .Mąż w pracy dzieci spią.
Dziewczyny chciałam kupic masc na dziąsełka (Baby Oral)czy cos takiego to w aptece powiedzieli że ją wycofali z produkcji wieci może dlaczego?Masc pomagała na jakis czas naszej niuni.

Witam Pawini u ciebie która godzina jest ta sama co w Polsce? Bo tak wczesnie piszesz,ja dzisiaj spac niemoge wczoraj Amelka poszła spac o 19 i mi też sie usneło i spałam do tej pory .Mąż w pracy dzieci spią.
Dziewczyny chciałam kupic masc na dziąsełka (Baby Oral)czy cos takiego to w aptece powiedzieli że ją wycofali z produkcji wieci może dlaczego?Masc pomagała na jakis czas naszej niuni.
u mnie 11 w nocy teraz:-) zaraz ide spac, moze sie uda troche pospac:happy: Masc nazywa sie baby orajel i wcale nie jest wycofana z producji:szok:, moze w polsce ja niby wycofali z jakiegos powodu ale tutaj normalnie sobie lezy na polkach wszedzie, nawet w spozywczaku...

ok, wlasnie znalazlam na internecie ze niby spowodowala bezdech u kilku niemowlat i tu w usa prowadzone sa badania czy moglo to byc realnym faktem czy po prostu zbiegiem okolicznosci. Masc ma na celu znieczulenie dziasel - jak wiadomo i podobno po przedostaniu odrobiny kropli do gardla spowodowala bezdech u jakiegos dziecka czy tez kilku dzieci ....Dodam ze jest to stara masc..stosowalam ja u swojego 16 letniego syna i jest tak popularna jak krem nivea albo pasta do zebow colgate....ciekawe, byc moze dlatego wycofali ja w polsce, tutaj w dalszym ciagu jest w sprzedazy....

Ostatnia edycja:
No co ty ja niemoglam kupic w aptece a bylam w dwoch.Milych smow ja juz wyspana a przed toba cala noc.JEJA CIARKI MI PRZESZLY PO CIELE.SZOK SZOK

Ostatnia edycja:
No co ty ja niemoglam kupic w aptece a bylam w dwoch.Milych smow ja juz wyspana a przed toba cala noc.JEJA CIARKI MI PRZESZLY PO CIELE.SZOK SZOK
bede sledzic badania na ten temat, az sama jestem w szoku, powiem Ci ze nie slyszalam o tym wczesniej dopiero Twoj post zwrocil moja uwage ze moze bylo cos nie tak z ta mascia. Czytam teraz dokladnie wypowiedz jednego z pediatrow ze rzekomo jak dostanie sie do gardla to niby go tez znieczula i niemowle nie jest w stanie wtedy kontrolowac oddechu dlatego moze dojsc do uduszenia!:szok::szok::szok: wow:szok:
ide spac!

reklama
hahaha:-D:-D:-D, no tak, mam kilka, juz to moje inne znajome tez zauwazyly i skomentowaly na naszej klasie..Mam jeden u siebie w swoim SUV na stale, jeden dla nianki, jednym dziadek jezdzi...Jest ich troche....quinny buzz - ten uzywalam z gondolka i fotelikiem jak dzidzia byla malutka pozniej w lecie zamontowalam neonowe zolciotko-zielone siedzisko spacerowe ale jest fajne w sumie tylko w lecie z takim kolorem:-(, bugaboo frog czerwony tez uzywalam troche z gondola-jest wieksza niz ta w quinny wiec jak wyrosl z quinny to uzywalam chwilke tej a teraz w wersji spacerowej na ciezkie tereny:) w nim tez zmieniam pokrowce na taki krowkowy czarno-bialy, bumbleride indie - granatowy wzor w limitowanej wersji przez afrykanskiego projektanta i artyste Bwana - ten to jest joggingowy najlepszy do biegania, i to byl taki wozek troche kaprys jako ze mam fiola na punktcie mody i artykulow dziecinnych. Taka moja wada :nerd: Tych chyba nie ma w polsce z tego co wiem a tamte dwa poprzednie sa. 2008 Bumbleride Indie Bwana Limited Edition @ StrollerDepot.com

stronka producenta :) Bumbleride - The Ride Of Your Life - Indie#

mam jeszcze maclarena triumpha na krotkie wyskoki i taka mala spacerowke combi lekka do samochodu mojego meza. Nie wiem czy Combi jest w polsce?
City Savvy LX Plum cos takiego?

pawimi:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
ja mam 3 wózki dla Zosi,ale głeboki już jest na sprzedaż- po świętach dziewczyna przyjeżdza go kupic,ale to zwykły breaker jest a nie tam jakiś quinny,kurde nawet nie wiem jak to się piszę:zawstydzona/y:, spacerówkę chicco mamy i spacerówkę mutsy joey a i tak jeżdze cały czas mutsy:tak::-) i chyba go już nie zamienie...
ale podoba mi się ten twój na 3 kółkach- fajniusi,choc zazwyczaj te trzykołowe mi się nie podobają,ale ten jest super:-)

Do góry