salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
juz nigdy nie posmaruje malemu dziasel niczym !!! a tym bardziej na noc !!! jejku to jakas masakra totalna !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak Wiki to cały tata :-(pawimi faktycznie masz tyle wózków, ze zliczyc nie mozna!!! zazdroszcze bo ja tez mam fioła na punkcie wózków i wszystkiego dla dzieci!!!
ja tez mam buzza ale z tej starszej kolekcji gdzie siedzisko jest w innym materiale, ale teraz kupuje loole bo chcę cos mniejszego i lzejszego!!!
agnieszka ogladałam twoje fotki na naszej klasie!!! chwile mi to zajeło taki masz pokażny album! Wiktorek chyba do taty podobny, tak mi sie wydaje!!! super maluszek!!!:-)
Mieszkałam w Pile. A które muzeum nie pamiętam byłam dzieckiem, miałam 10 lat. Później umieszczę zdjęcia małej przy parowozach. Na razie znikam.jak miło słyszeć, że ktos zna Wolsztyn bo to stosunkowo nie duże miasto, moze troszkę znane dzięki czynnej parowozowni!
jagna, a o którym muzeum piszesz? Rożka czy Kocha??? a gdzie mieszkałaś w wielkopolsce??? wolsztyn pięknie wygląda na święta, cały w lampkach i ozdobach światecznych, takie urokliwe miasteczko, dobrze się tu zyje!!!
a loole dopiero zamierzam kupić sobie pod choinke jako prezent mam nadzieje, że dobrze sie bedzie sprawować i długo nam posłuzy!!!