reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja bardzo dużo kupuję na allegro, bo mieszkam na wiosce i nie zawsze mam jak pojechać do miasta, poza tym na allegro jest taniej.
Maleństwo super z tymi bonami, mój mąż też dostanie sodexho, tylko jeszcze nie wiemy kiedy.
Zakupy na Święta już z mamą zrobiłyśmy. Wybrałyśmy się we wtorek bo mniej ludzi będzie, tak myślałyśmy, ale to chyba nie sprawdza się przed Świętami:wściekła/y: i jak górnicy dostaną barbórkę, wszystkie kasy czynne a my godzinę w kolejce stałyśmy:crazy: Musimy tylko jeszcze owoce, warzywa i mięso dokupić ale to już nie w marketach.
I prezęty kupić. Nie wiem co mam mamie kupić. A co Wy mamą kupujecie???
Aga my dla teścia kupujemy masdzynkę elektryczną do golenia, będzie mugł się sam golić, bo po udarze ma zparaliżowaną jedną rękę i zwykłą maszynką nie daje rady. A teściowej maszynkę do strzyżenia co teściu będzie wkońcu równo obciety.

reklama
nina już wcześniej zauważyłam że jesteś z Wolsztyna,bo podczytywałam,ale nic nie pisałam. pochodzę z Leszna,więc całkiem niedaleko:-)
no to faktycznie niedaleko!!! Leszno znam tylko z wypraw na basen, własnie w Wolsztynie wybudowali nam nowy basen więc do leszna narazie nie zawitam no i kiedyś moj były szef otworzył w Lesznie sklep i chwile tam pracowałam, ładne miasto!!!
pozdrawiam serdecznie!:-)

no to faktycznie niedaleko!!! Leszno znam tylko z wypraw na basen, własnie w Wolsztynie wybudowali nam nowy basen więc do leszna narazie nie zawitam no i kiedyś moj były szef otworzył w Lesznie sklep i chwile tam pracowałam, ładne miasto!!!
pozdrawiam serdecznie!:-)
I Leszno, i Wolsztyn to piękne miasta. Chociaż Leszno znam tak troszkę, tylko okolice cmentarza, bo tam wujek mieszkał, to Wolsztyn lepiej, mój dziadek się tam urodził, i pokazał na to miasto, nawet w domu w którym mieszkał jest teraz muzeum, więc go widzieliśmy. Sama jestem Wielkopolanką, chociaż teraz na dolnym śląsku mieszkam.

I Leszno, i Wolsztyn to piękne miasta. Chociaż Leszno znam tak troszkę, tylko okolice cmentarza, bo tam wujek mieszkał, to Wolsztyn lepiej, mój dziadek się tam urodził, i pokazał na to miasto, nawet w domu w którym mieszkał jest teraz muzeum, więc go widzieliśmy. Sama jestem Wielkopolanką, chociaż teraz na dolnym śląsku mieszkam.
jak miło słyszeć, że ktos zna Wolsztyn bo to stosunkowo nie duże miasto, moze troszkę znane dzięki czynnej parowozowni!
jagna, a o którym muzeum piszesz? Rożka czy Kocha??? a gdzie mieszkałaś w wielkopolsce??? wolsztyn pięknie wygląda na święta, cały w lampkach i ozdobach światecznych, takie urokliwe miasteczko, dobrze się tu zyje!!!:tak:

czesc kobitki :-*
my dziaisj a bylismy po prezent dla malego i wkoncu kupilismu mu takie cos :-)

FISHER PRICE WESOŁY GRAJACY ZOLWIK ZOLW NOWY (504106404) - Aukcje internetowe Allegro ma do tych swoich kulek i jeszcze 3 byly w zesatwei wiec ma juz 9 :D i takie cos tez fajne maly szczesliwy :-)
Zabawka edukacyjna Grający uczący Fisher Price $ (498313491) - Aukcje internetowe Allegro
kupilismy za bony i jeszce 15 % rabatu dostalismy wiec taniej nas ty wyszlo niz na allegro :-) bo za przesylke nie trzeba bylo tez placic :-)

dostal juz teraz to bo jeszce w tym roku nie bardzo rozumie o co chodzi a i tak na wigilie do moich rodzicow jedziemy wiec musialabym to ze soba wziasc a tam tak dostanie cos od dziadkow i prababci :-)

czesc kobitki :-*
my dziaisj a bylismy po prezent dla malego i wkoncu kupilismu mu takie cos :-)

FISHER PRICE WESOŁY GRAJACY ZOLWIK ZOLW NOWY (504106404) - Aukcje internetowe Allegro ma do tych swoich kulek i jeszcze 3 byly w zesatwei wiec ma juz 9 :D i takie cos tez fajne maly szczesliwy :-)
Zabawka edukacyjna Grający uczący Fisher Price $ (498313491) - Aukcje internetowe Allegro
kupilismy za bony i jeszce 15 % rabatu dostalismy wiec taniej nas ty wyszlo niz na allegro :-) bo za przesylke nie trzeba bylo tez placic :-)

dostal juz teraz to bo jeszce w tym roku nie bardzo rozumie o co chodzi a i tak na wigilie do moich rodzicow jedziemy wiec musialabym to ze soba wziasc a tam tak dostanie cos od dziadkow i prababci :-)

ja wlasnie wspominalam wczesniej ze u nas do tych kulek sa takie rozne dodatki, wlasnie ten zolwik i jeszcze wiem ze zyrafa jest i jakis pseudo zameczek czy cos takiego:) Agnieszka no i jak poradzilas sobie z tym Facebookiem? Weszlas na moje albumy?

tak tak weszlam a terazn na nk ogladalam fotki

ile ty masz wozkow??? kurde na kazdym zdjecu do innej kreacji inny masz :-D
hahaha:-D:-D:-D, no tak, mam kilka, juz to moje inne znajome tez zauwazyly i skomentowaly na naszej klasie..Mam jeden u siebie w swoim SUV na stale, jeden dla nianki, jednym dziadek jezdzi...Jest ich troche....quinny buzz - ten uzywalam z gondolka i fotelikiem jak dzidzia byla malutka pozniej w lecie zamontowalam neonowe zolciotko-zielone siedzisko spacerowe ale jest fajne w sumie tylko w lecie z takim kolorem:-(, bugaboo frog czerwony tez uzywalam troche z gondola-jest wieksza niz ta w quinny wiec jak wyrosl z quinny to uzywalam chwilke tej a teraz w wersji spacerowej na ciezkie tereny:) w nim tez zmieniam pokrowce na taki krowkowy czarno-bialy, bumbleride indie - granatowy wzor w limitowanej wersji przez afrykanskiego projektanta i artyste Bwana - ten to jest joggingowy najlepszy do biegania, i to byl taki wozek troche kaprys jako ze mam fiola na punktcie mody i artykulow dziecinnych. Taka moja wada :nerd: Tych chyba nie ma w polsce z tego co wiem a tamte dwa poprzednie sa. 2008 Bumbleride Indie Bwana Limited Edition @ StrollerDepot.com

stronka producenta :) Bumbleride - The Ride Of Your Life - Indie#

mam jeszcze maclarena triumpha na krotkie wyskoki i taka mala spacerowke combi lekka do samochodu mojego meza. Nie wiem czy Combi jest w polsce?
City Savvy LX Plum cos takiego?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry