reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki juz jadl mandarynke i kiwi bardzo lubi i nic mu nie jest,

dzisiaj lepiej temp narazie nie ma pewnie przez leki a moze juz poprostu przeszlo, bawi sie i szaleje od rana zobaczymy co bedzie potem, u nas super pogoda, slonce swieci i jest juz +5,3 stopnia :-)

reklama
Oliś jadł tylko kiwi i nic mu nie było.....za to ma uczulenie na mleko krowie więc nabiał na razie nie, ale uwielbia za to ananasa, banany, winogrona
Ja czosnek i cebulę daję odkąd Oliś skończył 6 miesiecy i jeszcze nigdy nie mial kataru i kaszlu-tzn miał ale to przez zęby- przez zeby nawet wymiotował................jak się przebiły to wszystko jak ręką odjął.Więc obeszlo się bez leków,oby tak dalej:tak:
Za 2 tygodnie nasz Olisiek będzie miał roczek:-)

mamy 6 ząbek lewa górna dwójka !!!! super !!!

a prawa dolna dwojka tez juz jest ale jeszcze nie klika pod lyzeczka wiec jeszcze chwile trzeba poczekac :-) jak sie ciesze to wiem ze ta tamp. byla prze zabki.

Gratuluje Wikusiowi ząbków!!!
Maleństwo ja jeszcze nie dawałam typowych cytrusów, oprócz herbatki hipa z sokiem z pomarańczy i grejfruta. Próba generalna będzie w Święta.
E-stera napisz co szykujesz na roczek

Witam.
Aga super że to były "tylko" ząbki a nie nic poważniejszego.I gratulacje dla Wikusia za kolejne ząbki.:-):-):-)
Maleństwo wszystkiego najlepszego dla Kubusia na 11-miesiączków.Już za miesiąc Wielki Dzień.:tak::tak::tak:
Oskar też uwielbia banany a teraz przymierzam się dać mu kiwi.Zresztą on zje wszystko co mu się wsadzi do buzi. :-D:-D:-DA co myślicie o podaniu naszym maluchom truskawek??????? Pytam z Bobowity są takie musy owocowe-mały bardzo je lubi i jest właśnie truskawka z brzoskwinią od 10 miesiąca.

Witam.
Aga super że to były "tylko" ząbki a nie nic poważniejszego.I gratulacje dla Wikusia za kolejne ząbki.:-):-):-)
Maleństwo wszystkiego najlepszego dla Kubusia na 11-miesiączków.Już za miesiąc Wielki Dzień.:tak::tak::tak:
Oskar też uwielbia banany a teraz przymierzam się dać mu kiwi.Zresztą on zje wszystko co mu się wsadzi do buzi. :-D:-D:-DA co myślicie o podaniu naszym maluchom truskawek??????? Pytam z Bobowity są takie musy owocowe-mały bardzo je lubi i jest właśnie truskawka z brzoskwinią od 10 miesiąca.
Celinka posmakowała truskawki w sezonie, za co mi się oberwało:-p;-)
Teraz je kaszę truskawkową i uwielbia dżem truskawkowy, który jej zrobiłam latem. Dostaję go tylko tyci tyci, bo słodki wyszedł.

Nie no szok.Ja mam galerię zablokowaną,tylko osoby z mojej listy kontaktów mogą obejrzeć moje zdjęcia.
Truskawek Kuba nie jadł,jedynie kaszki o smaku truskawkowym i od niedawna czasem dostaje dżem truskawkowy.
Aga gratulujemy ząbka my czekamy na naszą drugą górną dwójkę i chyba niedługo już się pojawi.Będzie dobrze,to przez ząbki!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no szok.Ja mam galerię zablokowaną,tylko osoby z mojej listy kontaktów mogą obejrzeć moje zdjęcia.
Truskawek Kuba nie jadł,jedynie kaszki o smaku truskawkowym i od niedawna czasem dostaje dżem truskawkowy.
Aga gratulujemy ząbka my czekamy na naszą drugą górną dwójkę i chyba niedługo już się pojawi.Będzie dobrze,to przez ząbki!
Ja też mam zablokowany profil. A ostatnio odrzuciłaś moje zaproszenie na nk.

Do góry