reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Nina2201 -nie martw sie tak tymi zabkami...u mojego Vincenta pierwsze dwa zabki przebily sie dopiero po 8 miesiacu przy czym moje starsze dzieci mialy je w 5 mc. i tez zaczelam alarmowac, dwa gorne przebily mu sie dopiero teraz i pomalutku sobie schodza... kazda dzidzia ma swoj plan na wszystko i na zabki i na pierwsze kroczki :)

Ostatnia edycja:
Niunia_2008

to moze byc tez z zimnego powietrza jesli chodzisz na dluzsze spacery. U mojego dzieciatka to samo sie pojawia jak dlugo przebywa na mroznym powietrzu. Ale zgadzam sie lepiej sprawdzic u lekarza.

Ostatnia edycja:
niunia a mała niebawiła sie z psem albo kotem bo u Wiktori miałam podobnie i było to uczulenie na kotka trafilismy wtrdy do skórnego.

Agnnieszka ja akurat nie ma tego wózka, wózek chicco tylko multiway ma maja koleżanka i jest bardzo zadowolona, widziałam te spacerówki na żywo i bardzo niwygladaja ale nigdy ich nie uzytkowałam.

dawno mnie tutaj nie bylo,zapadlam w sen zimowy:eek:
zimno, wieje, uoki dnia codzinnego:-pDusia miewa sie dobrze, schudla , nie chodzi jeszcze ale mysle ze pierwszy kroczek to kwestia kilku tygodni, bo zaczyna sie puszczac:rofl2:pieknie to zabrzmialo:confused2::szok:
'jak sie miewa coreczka?, - ahh fantastycznie wlasnie zaczela sie puszczac':-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.u nas zimno wieje i w ogóle brr...Dziś na rehabilitacji Kuba ćwiczył wstawanie i troszkę siadanie z pozycji stojącej.Pani rehabitantka stwierdziła że już nie ma właściwie co z nim robić,czworakować nie będzie raczej bo nie chce,za to strasznie lubi ćwiczenia na takim duuuużym wałku i duuuużej piłce:-)
Ale najlepsze jest to że jak stał przy drabinkach to chciał się po nich wspinać i uparcie wchodził na pierwszy drążek:-)
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków na kolejne miesięcznice.Pozdrawiamy serdecznie:-)

Do góry