reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja mialam dzisiaj mlyn w domku najpierw kumpela potem na szybko obiad gotowalam maly wspinal sie po mnie oczywiscie i malo co bym sie o niego nie zabila dzisiaj,

pozatym kolano boli nadal dzisiaj nie umiealm przy wannie na kolanch kleczec wogole mam problem zeby zgiac do konca, ale nawet spuchniete nie jest. nie wiem o co chodzi, a to moj synalek :-)

Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

no to mamy juz dwoch Olisiow :-) na bb

witam nowa mamusie oczywiscie :-)

Serdecznie witam wszystkie mamusie. Jestem styczniowa mama podobnie jak Wy, od kilku miesiecy obserwuje biernie Wasze forum i dzis postanowilam ze nastapi ten dzien kiedy oficjanie sie ujawnie i przystapie do Was. Jestem mama trzech synkow i tez mam Oliverka. Zorientowalam sie w Polsce ostatnio dosc popularne jest imie Olivier, imie mojego synusia pisze sie Oliver bez drugiego"i" i jest to dosc rzadko spotykane imie tu gdzie mieszkam. Oliver jest jedyny w swojej szkole a przez prawie 6 lat jego zycia dopiero niedawno (chyba w maju) uslyszalam mame w parku wolajaca innego Oliverka ....W kazdym badz razie, w tym roku w Styczniu -16-tego urodzil nam sie kolejny dzidzius Vincet (albo Wincenty) William, wazyl 7 funtow (okolo 3175 kilo) i mierzyl 19.75 in.(ok 49 cm). Oliver Victor 19-tego stycznia skonczy 6 lat a moj najstarszy syn Jonathan Bani 16 na wiosne. Vincent ma 4 zabki, raczkuje od szostego miesiaca, podnosi sie sam i chodzi przy meblech od 8 miesica a dwa dni temu zrobil pierwsze samodzielne i nieporadne kroczki bez trzymania. Duzo klepie swoim buziaczkiem nazywajac swojego brata Olywa:) Poza tym mowi oczywiscie "mama", "tata", "dada" no i "ide", "da", "am" i tym podobne. Starsi bracia sa nim zachwyceni. Mam nadziej ze przyjmiecie mnie do swojego forum i bedziemy mogly wspolnie dzielic sie przwroznymi doswiadczeniami jakie niesie macierzystwo!

Ostatnia edycja:
Witaj Pawimi!!! Ja tez jestem nowa forumowiczka no i mama Oliviera!!!:-)
mój mały takze chodzi przy meblach od 8 miesiaca ale narazie nie postwił jescze swoich samodzielnych kroków bez podpórki!
Z tego co czytam to masz super gromadkę i w domu macie na pewno wesoło!
Olivier to moje pierwsze dzieciatko i narazie ostatnie! chociaz kto wie, moze kiedyś będzie miał braciszka lub siostrzyczkę!!!:tak:
pozdrawiam serdecznie:-D

Witamy z rana ,czesc Pawimi.Noc mineła spokojnie Amelka teraz je ze mną sniadanko bułke z szyneczką.Ja dzis zaczynam pomału porządki swiąteczne za meblami.Wczoraj byłam u ginekologa na badaniach wszystko jest ok,staram sie robic wyniki co pół roku.

reklama
Do góry